Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
Úplne ťa chápem, po takýchto bolestiach by bola najlepšia tabletka ísť do toho opäť s úspešným koncom. Vy ste na IUI neboli?
@maykaaa1122 ak myslis nas,tak my nie..my hned ivf,kvoli mojim anovulacnym cyklom
@desza17 hm tak ja neviem..skus napisat mail do Heliku nech poradia alebo tvoja doktorka nech poradi..vies,aby si si sama viac nerozbabrala cyklus..
@lusesita1312 pockam...ved uz ma brusko pobolieva
@desza17 tak tak ja myslim,ze radsej pockaj,tych par dni hore dole a daj vinko 😎
Mna dost bolia krize aj bruchosem tam ,tak dufam,ze to bude ok..uz som sa objednala na stredu 😃
@desza17
Ja som tiez brala medrol. Strasne som z toho opuchla. Pit by sa pri tom viac nemalo. Vid kontraindikacie.
Brala som myslim viac ako 16mg istu dobu. Potom mi to znizovali.
Otehotnela som, ale....do 4.mesiaca som sa nedostala.
😢
Teraz by som rada opat zacala brat. Ale isto vacsie davky.
Mne to za to stoji. Len aby babo bolo a bolo zdrave.
@lusesita1312 jasne ze bude🙏🙏🙏ocakavam same dobre spravicky
@desza17 dam isto vediet 🙂
@desza17 ahoj mojka.taaak hcg je 1776 😍 strasne sa tesim, i ked zatial tak opatrne.na sone uz videl aj gest. vacok a kontrola o týžden.tak drz palce nadalej, lebo stres este celkom neopadol 😅
a ty ako, ms dosla??
Kedy po missed abort vam lekar povolil sex? Ja som po ivf, potom rizikove tehotenstvo, potom missed abort a ked som bola 2 tyzdne po MA na kontrole s tym, ze sa postim uz skoro 5 mesiacov, ze kedy mozem....
Mi bolo povedane ze mam mat "zdrzanlivost" 😵 do menzesu.
Teraz som 4tyzdne po....
@lusesita1312 jezinkuuuuuu mojaaaaaaa💗💗💗💗👌👌👌👌👌..nemala som pristup na net,tak preto az teraz odpisujem.to je uplne parada,kraaaaasna hodnota,uzasnaaaa.velmi sa,tesim..neskutocne..ze 1776🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕👍👍👍👍.to bude bojovnik ako sa patriiii.bola si v mt?a ja?ms nikde,som uz na nervy,neviem co robit.dnes 40.dc
@desza17 no bola som v KE v Heliose pobocke 😍 hej velmi ma to potesilo,ze taka hodnota a ze uz aj bolo vidno a utz, tak som zvedava,co mi povie v stredu 🙂 akurat mi zacali dost nevolnosti,ale to vydrzim 🙂 a trosku spinim tak dufam, ze to neznamena nic zle..
a nechces ist k lekarke na vyvolavacku?
@lusesita1312 trosku spinis?mne v mt povedali ze je to oki.a ked ti zacali nevolnosti,to je jasnyyyyy bojovnicek👌👌👌💕💕💕👍👍 .skutocne.nestresuj sa a oddychuj.tento tyzden bude uz akcia💗si myslim.neviem ci som ti spominala vlozenie toho progesteronu..jedna baba na mk mi poradila,miesto agolutinu
@desza17 to spinenie je ozaj len tak trosku a tiez mi povedal dr.,ze je to normal..len vies ako to je, clovek sa boji uz vsetkeho 🙂 myslim,ze na srdiecko je skoro,3 týždne po KET,hm? ❤
no spominala si mi ten progesteron..a ako si sa rozhodla,skusis to?
@lusesita1312 skus si dat Cvitamin.a co sa tyka srdiecka,uvidime..mozno nas bojovnicek prekvapi,kedze uz 14.dpt bol vacok🙏👌👍.myslim stale na,teba a,tesim sa velmi.
Progesteron som vlozila vcera vecer 400mg.tak uvidime co to urobi.uz som zufalaaaaaa.
@desza17 no to mozem skusit,mas pravdu 🙂 i ked dnes uz skoro vobec nespinim nastastie..tak uvidime zajtra, tesim sa aj bojim zaroven 😀 napisem ti a dakujem mojka,ze na nas myslis 🙂
tak dufam,ze ti pomoze ten progesteron teda..to si si dala len jednorazovo?a necitis ani brusko nic? a vysledky z PO teda vsetko ok uz po medrole?
@desza17 ahoj mojka..tak vseetko je v poriadku u nas, podla sona som 5+6tt a uz nam aj blikalo srdiecko ❤ som strasne stastna,az sa bojim,aby som to nezariekla..o tyzden dalsia kontrola,posledna u nich..verim,dufam a modlim sa, nech to zvladneme do konca 🙂
@lusesita1312 vidiiiiis,vravela som ze uz bude aj srdienkooooo.super.stastna som.setri sa,oddychuj a hlavne mysli pozitivne.
@lusesita1312 Takze medrol zabral ale nie uplne ten cytokin IL2 sice klesol o 10% ale stale to nieje v norme..nechal mi nadalej 16mg,a ked budem vediet kedy pojdem na ket,mam zavolat,a 7dni pred by mi dal intralipidy infuziu...a 7dni zas po ket.neviem ako to urobim,kedze nemam ani sajnu kedy pojdem na ket.
@desza17 ano setrim sa a myslim pozitivne 😎bol to krasny pocit a coskoro to das tiez,to viem naisto ❤
Tak ked dostanes ms,tak tam zavolaj,ze na cca 19.den mas KET a uz ti povedia si myslim..to v PO ti daju?
@lusesita1312 ano v PO,len sa,to vraj picha v case ovu a tu ja nemavam tak neviem
@lusesita1312 ahojkooo ako sa mas?co bublinka?mne dnes prisla ms🙏🙏🙏
@desza17 ahoj mojka..mame sa dobre,aspon dufam teda,lebo nevolnosti sa stupnuju😝.akurat som vcera zas zacala slabo spinit, kvoli tumu som nekludna,ale tak nic neboli a povedali,ze je to v norme tak snad..
waauu tak super,ze ms dosla.uz si sa objednala aj na kontrolu?
@lusesita1312 ahoj,no super..a kedy dalsia kontrola?ja idem 23.9. Na utz a uvidim kedy naplanuje ket,snad bude vsetko oki.co si brala pred ket+
@desza17 kontrolu mam zajtra,ak bude vsetko ok,tak to bude aj posledna..ja som od 11.dc brala estrimax 3x1 na sliznicu a pichala som clexane ns ried.krvi.potom od 14.dc progesteton a v den ket som nasadila medrol 4mg.no a listovku taku silnejsiu,co je ns predpis 10mg.celkom dost 😲
@lusesita1312 a preco si brala estrimax?
@desza17 mala som nizsiu sliznicu a pekne mi za 3 dni zabral a sliznica narastla a spevnela po nom.uz by som ho teraz dakedy mala vysadit..ale ty s tym nemas problem.😉

@lusesita1312 vravim,minule na 50.dc prisla ms,teraz 31.dc a zas nic este...ja mavam taketo cykly kvoli pco.vzdy som brala duphaston,ale teraz po potrate mi ho dr nedal.