Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@desza17 zle mi este byva dost;hlavne vecer a ked vyhladnem,ale da sa..🙂juuj moja,tak cakam na spravy z MT 🙏
@lusesita1312 ahojko,sliznica krasna povedal krajko,na to ze som mala 46dnovy cyklus,7mm ze super.ket piatok.kukal vysledky,povedal ze to u mna vyzera velmi priaznivo,ale nieje stotozneny s tym medrolom a este ked uvidel ze som brala 16mg skoro omdlel.som mu povedala ze uz mam znizenu davku na 8mg,ale ze aj tak je to dost,a ma to vela neziaducich ucinkov,hlavne priberanie,co si ja nemozem dovolit,uz len kvoli inzulin.rezistencii.som rada ze som ok,aj sliznica ze je fajna,tesim savna ket.jedine co ma trapi,je bolest hlavy,ktora uz stvrty den neustupuje.
@desza17 jeej moja,tak tesim sa velmi.supet sliznica a ona este troska podrastie kym nasadis progesteron.no medrol je svinstvo,ale moze pomoct.ja ho tiez este beriem a zatial v pohode.no to je strasne individuslne.tak dufam,ze hlavka prestane boliet.pi vela cistej vodicky a oddychuj.malicke bude uz v bezpeci v brusku za chvilku ❤
@lusesita1312 somral na ten medrol..velmi.ale intralipidy schvalil,povedal ze nieje dokazane ze pomahaju nidacii,ale uskodit mi to nemoze,tak asi tak.som rada ze nemusim brat ziadne lieky na sliznicu...a ze bolo vsetko oki.uz sa velmi tesiiiiim.
@desza17 ahoj moja..tak ako,hlavka uz neboli,si ok?uz sa ti to blizi 😍tesim sa s tebou a silno drzim palce na piatok..my ok,dnes som mala poradnu.rastieme pekne lem musim este marodovat dalej do konca oktobra,zblaznim sa 😔
@lusesita1312 ahojko moja,som stastna ze ste v poriadku,je to uzasna sprava.nevadi ze musis marodovat,nejak to vydrzis,pre babatinko cokolvek no nie?👍😊🙏.nam sa piatocek blizi,velmi sa tesim.dnes som sa docitala ze psenicne klicky napomahaju k donoseniu dietatka,uz som ich dnes aj namiesala do smoothie👌👍💕chcem sa ta este opytat,neviem ci som sa uz aj nepytala...staci 400iu kysel.list.denne?
@desza17 tak jasne,ze vydrzim,musim..pre male vsetko ❤ak ti na hemato nenasli mutaciu,ktora zabranuje vstrebavaniu kys.listovej,tak to uplne staci,lebo ju prijimas este aj v strave.vsetko bude ok,citim to a uz sa tesim na prvy pozitivny testik od teba 🙏
@lusesita1312 nenasli mi nic na hematke.dlhe mesiace som brala 800iu,tak musim uz mat aj zasoby😊😂,teraz som zacala,ten femibion tak nechcem miesat este aj kys.list.
@desza17 femibion uplne staci v tvojom pripade a ovocie + zeleninka veela 😎ja sa tiez snazim,len nie vzdy sa mi dari..bud nemam chut na nic alebo ja somariny 😀juj uz nech je bud.tyzden vikend,budem s tebou cakat 😍
A medrolu kolko este beries?
@lusesita1312 dnes som nakupila ovociaaaa,zeleniny..budu smoothie,mnamy.medrolu berem 8mg.ako si si dala progesteron v den vkladu?
@desza17 no supet,tak len sa pekne nadopuj vitaminami,nech sa drobcovi ihned v brusku zapaci 😍ja som dala progest.az hned po vklade,rano som nedavala.no a potom na noc uz normalne.o kolkej mas KET?
@lusesita1312 o 10.00...len uz neviem ako som ho minule davala..baby pisu ze v den vkladu ho uzili cez usta.
@desza17 nic tym isto nepokazis,ja ho aj teraz mam brat len cez usta 😉
@lusesita1312 ja sa uz neviem dockat.ale znepokojuje ma ta hlava...aj dnes boli.
@lusesita1312 ahojko ako sa mate?ja uz sa neviem dockat zajtrajska💗🙏.inak..nevies ci sa mozu huby po vklade?muz ide sobotu na huby a mam takuuuuuuu chut
@desza17 ahojky,mame sa dufam dobre 😍najblizsiu poradnu mam o 4 tyzdne,to by som sa snad zblaznila od strachu,takze som sa objednala o 2 tyzdne do Heliosu v KE na utz pre pokoj duse 🙂
Noo ja myslim moja,ze kludne huby mozes,ak budu teda jedle 😅 ale nie,v pohodicke,vsetko sa moze s mierou..hlavne psych.pohoda je dolezita,ale to ty vsetko dobre vies.strasne sa tesim s tebou na zajtra,bude dobre uvidiiis ❤
@desza17 ahooj moja..no ako bolo?ako sa citis buduca mamina?tfuj tfuj,nech sa rychlo zahrizne a uz nepusti ❤
@lusesita1312 ahojko,bola som sama na vklad,hned aj vybavena👍🙂,robila ma dr.Culbova,zlata bola.prisla som.domov a odvtedy lezkam.hlavka pobolieva,aj zaha pali,och....ananas som namiesala,uz len prejst cez tieto tri kriticke dni,boli ma cely clovek z lezania😂.tento tyzden pojdem este na tie intralipidy,a 13.10.krvickaaaa
@desza17 jooj moja,tak nech ti ta hlavka rychlo prejde a bude vsetko ok..len pekne oddychuj a hladkaj brusenko 🙂testik urcite urobis skor,vsak?
@lusesita1312 nooo ja isto na 6.dpt...ako vzdy😂😂😂
@desza17 takze stvrtok je naaaaas 🙂
@lusesita1312 noooo,len zatial sa nic zvlastne somnou nedeje,dokonca ani hlava neboli🤔
@desza17 to je super,ze neboli nic..ja som citila nieco az tak 7dpo.strasne ma boleli krize a potom aj brucho..ale stale a u kazdeho je to ine,tak len klud a pokoj moja,vsetko je oki 😎
@lusesita1312 pri prvych dvoch vkladoch,prisla migrena..pri 1.do rana tretieho dpt,a pri 2.na druhy den poobede.uvidime co ma caka😊😂.mozno nepride nic.
@desza17 ale niee,myslim prosim pozitivne,ved kazde tehu je o inom 😍a nie ze budes v strese..a hoci by ten 6dpo naaahodou nebola ciarka,tak to vobec nic neznamena,oki?nastav sa,ze si tehu a hotovo.mimi ma teraz idealne podmienky a ked je ono silne a zdrave,tak sa chyti a udrzi 🙂viem,ze mne sa teraz lahko hovori,ale ver mi,ze ciel je blizko ❤
@lusesita1312 som pozitivne naladenaaa,ani som nezapochybovala ze by sa neuchytilo,verim mu...ved uhniezdenie je do 48h ze?mozno pri tomto ani migrena nepride,ktovie.zaha ma pali,nemozem nic zjest,ale to z toho medrolu si myslim.sem tam citim take pichnutie napravo...ved uvidime.

@lusesita1312 krasny 9.tt🙏🙏🙏🙏🙏👍👍👍super moja..byva ti este zle?my sa vraciame z PO,bola som na tej infuzke...