Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@desza17 zatial len asi kilo,ci ma vazila na poradni,doma sa nevazim zatial..ale brusko uz troska vyslo 🙂ja som taka malicka 160cm,takze budem asi skoro gulka.no nevadiiii
@lusesita1312 ahaaa,ja som vyssia 173cm😉,a je ma dost veru...tak na,mne tehu nebude tak lahko asi vidno
@desza17 u kazdeho je to inak a tak ci tak,je to jedno,hlavne,ze uz su drobci v brusku 😎a ty moja chodis do prace,ci si domka?
@lusesita1312 nie,nie ja som pekne domka.😉,inak musim sa pochvalit,upravila som jedalny listok.nepapam biele pecivo,len veeelmi vynimocne,vela ovocia a zeleniny,a nic sladke..predtym som zmakla aj celu studentsku pecat na posedenie🙈
@lusesita1312 tak dnesny na 7.dpt💗🙏👶
@desza17 jeej mojka, pekne ju vidim supeer,len tak dalej 😍❤😎, tesim sa s tebou.krvicka o tyzden,to bude krasne cislo.a super,ze si zmenila jedalnicek, to ta chvalim, lebo viem,kolko sil na to treba :D
@lusesita1312 dakujem💕💕💕,len nech silnie dalej.a jedalnicek som nezmenila ze brutalne,ale zmenila..i ked s prehreskami😉😂
@desza17 ale ved clovek si musi dopriat aj odmenu sem tam.ja milujem tiez sladke,ale musim sa krotit.pred tehu som dost cvicila,tak to bolo v pohodke,ale teraz..no nic,ak bude vsetko ok,tak by som chcela potom nejaku jogu aspon.
A ako sa dnes citis,vsetko v poriadku?juj tesim sa na dalsie dobre spravy ❤
@lusesita1312 sladkosti vobec nejem,ani biele pecivo.dnes mi je uplne oki,len sem tam pichne v podbrusku,ale oki.a co vy?
@desza17 ahojky..kedy testujes?juj to je tak napinave 😎my kedy ako..uz som sa tesila,ze nevolnosti ustupuju,ale asi som sa mylila,lebo vcera vecer som utekala 3x vracat.ja uz neviem..no musim vydrzat 🙂kiez by toaspon teba obislo..
@lusesita1312 ja by som bola rada nevolnostiam,aspon by som vedela ze je drobcek v poriadku.dnes ma boli napravo v podb rusku,chcela som ist von robit jesennu vyzdobu,ale sa bojim.uvarila som polievku a lezim.neviem kedy to porobim..plnu terasu kvetov mam.och.myslis ze mozem?
@desza17 tak pokial memas nejak krce silne,tak isto mozes.aspon sa odreagujes a uvolnis
@lusesita1312 no porobila som to,vela som sa zohynala a teraz si kadeco namyslam,som ako na ihlach,dufam ze som nieco nepokaslala.boze moj,ako sa mam zbavit tych zlych myslienok?😖
@lusesita1312 tak dnes takto💕🙏
@desza17 jeej mojka krasne to tamavne,bude dobre uvidiiis 👏tak sa tesim s tebou,naozaj..a vies,ono tych zlych myslienok sa myslim zbavis az ked budes mat male v naruci..ja si tiez kde co namyslam,az mi z toho drbe miestami 😀
@lusesita1312 tie zle myslienky budu asi stale,ja by som tak chcela na to nemysliet,ale nejde to😞
Desza17 ahoj po dlhom case som sa prihlasila a same dobre spravy gratulujem k testiku a za 9 mesiacov fotecka babetka👶
@katatko351 dakujem zo srdiecka,snad bude tentokrat vsetko oki,a urcite fotecka drobceka budeeee.ty sa ako mas?
@desza17 ja som mala ist na vklad v auguste ale mi to stopli ze tam mam nejaku tekutinu tak hysteroskopia + cistenie a teraz musim cakat 3 mesiace😢
@katatko351 och,ale tak ber to z toho lepsieho hladiska...na krasne sa caka,a ty uz budes fit,a nic ti nebude branit k uspesnemu tehu,drzim palceky
@desza17 no aj ja uz dufam ze sa to konecne podari bude to moj posledny pokus, po tolkych neuspechoch uz asi nebudem mat viac sil
@katatko351 urcite podariiiiiii🙏🙏🙏🙏

@lusesita1312 super mojko,uz to bude len a len lepsie.ajsi pribrala?