Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@lusesita1312 moja,ano je..potisku sa tesim,ved ty ma vies najlepsie pochopit...obavy su a budu,ale kazdy den prosim Pannu Mariu o ciste myslienky,snad bude vsetko.oki.
@desza17 bude vsetko oki,musiii uz tentokrát❤nebojkaj,budes rodit cjvilu po mne..❤
@lusesita1312 si zlata,ze ma tak podporujes💗✊👌.verim ze vsetko bude oki.
@lusesita1312 tak my dnes takto💗✊
@desza17 no je teda nadhera,tfuj tfuj🙂tesim sa velmi.zajtra krvicka uz len potvrdi stastie❤
@lusesita1312 dakujeeeeeem.neviem sa dockat.dnes ma zas obliala panika v meste,citila som medzi nohami vlhko,tak som sa strasne zlakla..chvalabohu len progesteron.mna toto bude prenasledovat stale😞😞😞😖😖😖
@lusesita1312 pocitujem tlak na vaginu ci mocovy mechur,sama neviem...je to oki?
@desza17 je to oki neboj..a ten strach z krvacania budr este dlho.ja furt este studujem toaletak 🙄neboj,teraz to dobre dopadne musi predsa..vsetko to pichanie,tahanie,tlaky su oki..silnr krce uz nie.
@lusesita1312 och,uz nech je rano,urcite to spomeniemv car...je to neprijemne.zajtra drz palceky
@desza17 tak ako moja?viem,ze vysledky nemas este a sono ako dopadlo?juj som v napäti s tebou 🙂
@lusesita1312 ahojko,na sone este nebolo nic vidno,ale sliznica bola pekna povedal,11mm.krv okolo 15.00.a pichanie je vraj ok
@desza17 no vidiis,takze vsetko oki a uz len cakame na cisielko 😍este ta picha aj dnes?
@lusesita1312 mam take mravcenie,sem tam pich...cakam na vysledok✊🙏
@lusesita1312 ahojko takze hcg 1094,kontrola piatok.✊✊💕💕
@desza17 jeeej super moja,krasne cislo.tesim sa veelmi z vas.tak ta oficialne vitam v tehuklube 🤰tak uz sa len setri,tes a ver malemu aj sebe ❤
@lusesita1312 este nebolo nic vidno,ale dr povedal ze je skoro,na sono idem piatok.a dakujeeeeeem💕
@lusesita1312 ahoj moja,tak zacala som krvacat
@desza17 moja,to nieeee..a velmi???nemusi to nic znamenat,ved aj ja som az do 9tt skoro stale spinila aj obcas trocha krv.utekaj na pohotovost.velmi drzim palce,daj hned vediet.musis verit,mozno len praskla cievka ako male rastie alebo hematom..myslim na teba silnooo 🙏
@lusesita1312 mam krce,a vypadol zomna kusisko sliznice,ako predtym..takze viem ze je to.koniec,a test slabsi
Mojka ja ani neviem,co ti napisat..ak je to tak,tak mi je to straaaasne luto..viem,ze teraz ta nic neutesi..ale mozno je ten test slabsi lebo nie je z ranneho mocu,hm?neskocis zajtra do MT?skus si zvysit progesteron na 3x1 ale cez usta..ale na to hcg chod jednoznačne..myslim na vas...😢
@lusesita1312 ano radsej bezim do Mt rano,aj ked neviem ci ma vysetria ked niesom objednana.vobec si neviem predstavit ako tam lahnut ked budem krvacat,na to ciste lehadlo...nasadila som ascorutin a progesteron dala aj na obed.krv nevali zomna,len ked idem na wc tecie.
@desza17 a mas este aj krce?no mozno ti len zoberu krv a mozno sa to do rana zmeni len na spinenie a bude aj utz.urcite ta vysetria,ked povies,co je vo veci..joj moja,velmi drzim palce,mozno to nie je stratene este..acten progest.ozaj radsej papaj,aby sa nevyplavoval s krvou..
@lusesita1312 progesteron davam cez usta,uvidim co mi povedia v mt.mam krce tak miestami,raz ano,raz nie.
@lusesita1312 ty nahodou nevies ci sa,da pgs alebo pgd robit aj mrazenym embryjkam?
@desza17 myslim,ze len na cerstvych,ale spytaj sa..myslis,ze by tam bol problem?no mozno aj ano,hoci nemyslim,ze vsetky tri co si mala boli chorucke.ale zatial este do zajtra budeme verit,oki?kludne sa ti mohol vyplavit len hematom.ale lez a lez,nic nerob.dufam a verim,ze to bude ok moja ❤

@noni99 dakujem ti,si zlata💗