Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@desza17 tak to ti verim a presne ten strach poznam..no uvidime.ale keby to odislo,tak by si asi krvacala viac,aspon ako pri ms,hm?a ked nie su silne bolesti..no neviem,ale velmi dufam s tebou...mozno budes do rana len spinit troska a ta pozru na utz..
@lusesita1312 ved prave ze ani neviem..ci sa mam vyzliekat v tej kabinke ci co robit.
@desza17 uvidis vsetko rano mojka,pokial budes spinit,tak isto ano a ak krv,tak sa spytaj najprv a mozno to pozrie cez brusko.ach,preco sa toto deje..no verim stale🙏
@lusesita1312 neviem preco moja,aj ja som plna otazok ze precoooooo,kde je chyba atd
@lusesita1312 ahoj moja,idem z mt,uz odvcera nekrvim,na sone nebolo este nic vidno a sliznica bola o 1mm nizsia,takze neviem.dr povedala ze to nic nemusi znamenat,a uvidime poobede krv.
@desza17 ahojky moja..vidis,moze to byt stale oki nebojkaj..hlavne,ze nekrvacas..ani bolesti nic?a test si rano neskusala?uvidis,ze bude dobre..no tak uz len cakat a verit 🙏
@lusesita1312 ahoj,neskusala,nemam odvahu..uz pockam na ten vysledok krvi.tak velmi chcem,aby bolo vsetko ok.len mi nejde do hlavy,ze ak to bol aj potrat,preco som krvila tak malo?odvcera obeda uz ani kvapka.v podbrusku ma sem tam pichne.
@desza17 ja si nemyslim,ze si potratila..no sama vies najlepsie porovnat teraz a minule..keby babo odislo,tak by si asi normalne odmenstruovala napriek progesteronu.neviem no,ale verim a dufam silno ❤
@lusesita1312 to si aj ja vravim.ze by krv neprestala..neviem,nejdem si robit falosne nadeje,ale veriiiiiim,ze to bude ok.
@lusesita1312 takze moja je to passeeeeee.hcg 664.kleslo skoro o polovicu,povedala ze to bolo nieco ako biochemicke tehu.
@desza17 ahooj. To ma mrziii. Viem ze sme minuly rok boli v rovnakych casoch na vklady a tak som verila ze ti to teraz vyjde. :( nam odporucil doktor pgs ked pojdeme na dalsie ivf. Tiez to mam ze aj som teho a potom nic.. koniec. Drz sa.
@desza17 ahoj je mi to straaasne luto😢boze preco sa nam toto deje, je to nespravodlive. Drz sa.😢
@janula12345 dakujem,skutocne to cele nechapem,tiez si s muzom myslime ze moze byt chyba v embryjkach.zial z mrazenych sa neda pgd ani.pgs,takze len skusat ktore z tych 4ktore este mame je v poriadku.😢😢😢
@katatko351 dakujem...neviem preco sa nam to deje,je to taka bolest😢😢
@desza17 ach mojka..no co ti napisat..tak som verila velmi..hrozne ma to mrzi,je to nespravodlive..nech aspo to ti je utechou,ze nemusis ist na zakrok a cakat tri mesiace..co ti vlastne povedali,mozes ist hned ci treba alebo chces pauzu?
Nevesaj hlavu,raz sa to podari..ty otehotniet mozes..je mi smutno 😢😢☹
@lusesita1312 dakujem moja,je to fakt nespravodlive,musim sa stym zmierit.povedali mi ze ako nahle bude hcg 0,mozem ist v dalsom cykle na ket.neviem ci by ozaj nebolo lepsie stat si za tym,ze chcem vklad 2.rozmyslam ze embryjka neboli dost kvalitne,co si otom myslis?
@desza17 neviem moja,moze byt,ze malo nejaku geneticku chybu teraz a pred tym to mohlo byt aj tie cytokiny..tazko povedat..pozri, ja som mala 11 neuspesnych vkladov 2x som mala vlozene po 2 v inom centre a nic az teraz..a nikdy sa dovod nenasiel.ak chces,skus dat 2,ale je tam riziko ved vies..ale urcite by som sla hned v dalsom cykle,kym mas telo nastartovane na tehu..ved aj sa hovori,ze po potrate sa najlahsie tehotnie..moja das to,len sa nevzdavaj 👍
@lusesita1312 ja by som sla hned,avsak neviem ako to zariadi moj cyklus..uvidim.este si to musim premyslet.
@desza17 jasne mojka,hlavne aby si bola ty ok teraz aj psychicky a to trva,ale verim,ze s dalsim pokusom sa bolest zmierni..mas teraz vysadit lieky?este ma napadlo,ze by si predsa len mohla poziadat o fraxiparin preventivne..co ak sa ti krv zahustuje prave len v tehu..no uvidis,hlavne vela sil teraz..😔
@lusesita1312 posle mi kamoska..tak si ho nasadim ked pojdem nabuduce na vklad.lieky som mala vysadit,tak cakam kedy sa rozkrvacam,a vycistim.utorok mam ist na hcg do car.
@desza17 dufajme,ze vsetko teraz prebehne bez problemov,pride ms a potom bude uz vsetko dobre..myslim na teba moja,drzte sa..😔
@lusesita1312 idem si dat vysetrit kompletnejsie hematologiu.chcem sa ta opytat,ked potrebujem odporucanie od krajka,co mam robit?
@desza17 s tym by nemal byt problem.ked pojdes na krv,tak opytaj,pripadne zavolaj koordinatorke a moze ti poslat aj mailom.alebo opytaj od svojho gyn.A ty si nemala komplet hemato?
@lusesita1312 ako zistujem teraz mam ani len polovicu z toho co ine baby.vela vysetreni mi chyba..mam len zakladne.och.s tym vymennym...ked pojdem na krv nebudem s lekarom,neviem vobec ako to.urobim,moja gyn mi neda,je to pixla,furt sa ohana carom
@desza17 och,no to je zle,ze nemas vsetko,lebo je vela nebezpecnych mutacii,ktore sa daju jednoducho obist heparinom..ozaj zavolaj zajtra koordinatorke,tej Mikulovej a povedz,ze potrebujes surne,posle ti mailom isto,aj mne tak posielali raz.ono sa na take vysetrenie dlhsie caka a aj za vysledkami.
@lusesita1312 ja sa objednam zajtra uz,a utorok idem do car na krv potom vyslefky zvykne koordinatorka volat tak jej poviem.tebe to uz posielali do mailu?
@desza17 mne posielali pred stimulaciou v marci,lebo som si chcela dat skontrolovat hemato.len som zavolala,ona isla zz lekarom a do hodky som to mala na mail.a kam chces ist?vraj MT Hemomedica je super.ci mas daco aj blizsie?
@lusesita1312 kamosky mi doporucili Dr.Saba v Nr.robi aj syndrom lep.dosticiek.pre pokoj na dusi si to vybeham.a ak mas,prosim posli mi to cislo na tu Mikulovu,ja mam.cislo asi na Tomkovu.
@desza17 0907 703 710,vyskusaj cim skor..joj moja,dufam,ze sa uz daco poriesi..a budes cakat za vysledkami,kym pojdes na vklad ciskusis s fraxikom?

@lusesita1312 lezim,chodim len na wc.keby to bol hematom,nemala by som asi bolesti,ktore ale niesu silne.bola som twraz na wc,a ustalo to,neleje zomna,len ked sa utrem,tak ruzova krv.neviem naozaj,co sa to deje.celu noc nebudem spat,co sa budem bat.