icon

Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri

desza17
17. okt 2016

Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.

desza17
autor
30. okt 2016

@lusesita1312 tebe potom robili kyret v mt?

lusesita1312
31. okt 2016

@desza17 ahojky..nie nerobili.ja som chcela, ale povedali mi, že tam je riziko vascieho krvacanie, ze oni robia len jednoduchsie zakroky..a ty ako?este ms nedorazila?

desza17
autor
31. okt 2016

@lusesita1312 ale riesili ta v mt hned?nie mne este ms nedorazila uz som ztoho nestastna.

lusesita1312
31. okt 2016

No bola som na prvé trhu sono a tam už videli,ze je zle a tak som šla ešte ku Krajkovicovi s on povedal,ze čím skôr ukončiť.a už som to potom riešila doma s obvodným..nebuď smutná, stále si v termíne 🙂

desza17
autor
31. okt 2016

@lusesita1312 hej hej to si spominala ze krajkovic ta este pozeral.ale co bolo,bolo...teraz nas caka druhy pokus a uspesny✊✊✊.

desza17
autor
3. nov 2016

@lusesita1312 este stale ms nedorazila😫😫..a ty ako?

lusesita1312
4. nov 2016

@desza17 este nic??ani priznaky ziadne?hm...ja tiez cakam tento vikend 🙂

desza17
autor
4. nov 2016

@lusesita1312 este nic veru..ani priznaky.tie som mala minuly tyzden😱

lusesita1312
7. nov 2016

@desza17 ahoj moja,tak ako??niečo nové?? Mne ms došla v sobotu,cize presne načas,tak sa teším a dúfam,ze aj ty budeš,lebo kontrola sa nám blíži 🙂

desza17
autor
7. nov 2016

@lusesita1312 ahoj...tak to som rada ze ti dosla.mne zial ani chyru..stvrtok volam k svojej gyn nech mi da vyvolavacku..uz som ztoho na nervy.krize ma nehorazne bolia...ci to ma stym suvis neviem ale ziadne priznaky nemam.uz mam v sebe hektolitre alchemilky a nic😞.kontrola sa nam blizi..to mas pravdu...

lusesita1312
8. nov 2016

tak nech ti pichne urcite..priznaky mas, len ju mozno treba nakopnut 🙂 ta ja som zvedava, ako pochodim o týžden..

desza17
autor
8. nov 2016

@lusesita1312 to som aj ja velmi zvedavaaaaaa....a prosim ta mohla by si sa opytat ci vklad po potrate je podmieneny tromi cyklami?prosiiiim.

lusesita1312
8. nov 2016

@desza17 jasne, spytam sa..ved aj kvoli tomu idem, ze ja by som chcela po 2 cykloch.tak som zvedava, ci mi dovolia..ale ved ked sa citim na to a aj zdravotne je to fajn, tak myslim, ze by mohli. ved uvdime..nechcem velmi cakat do decembra a stresovat sa pred sviatkami. tak drzim palce, nech ms uz konecne dorazí 😉

desza17
autor
8. nov 2016

@lusesita1312 aj ja drzim palce...17.teho budes mat kolky dc?

lusesita1312
9. nov 2016

@desza17 dakujem 🙂 budem 13.den presne, tak dufam, ze dobre bude vsetko..ty chces ist na KET az po novom roku?

desza17
autor
9. nov 2016

@lusesita1312 to mas riadne super s načas naplanovane...uplne top👍👍👍.ja az po novom roku..isto skor nebudem moct..kedze som este ani jednu ms nemala 😞😞😞

lusesita1312
9. nov 2016

@desza17 no naplanovane ano super, len ci sa to aj zrealizuje, ci bude sliznica ok a tie tri cykly nemam este za sebou tiez 😒 uvidime..ak nie, tak aspon nebudeme stresovat cez Vianoce, tým sa utešujem 🙂

desza17
autor
9. nov 2016

@lusesita1312 vsetko bude tak ako ma byt...ci uz tak alebo onak..dobre bude😉😉.samozrejme kazda by sme uz chceli mat drobceka v brusku ale uvidis co ti povedia.na sliznicu si nedavas Evitamin?aj chilli papricky su dobre.

lusesita1312
9. nov 2016

@desza17 vitaminy papam a tie chilly som tiez skusala tesne pred vkladom, ale nejak mi to nechutí 😀 pijem cajik a asi to necham uz na prirodu 🙂

desza17
autor
9. nov 2016

@lusesita1312 ja som ich prehltala...ani ja by som to nezjedla len tak😱.aj teraz budem...pred vkladom..a po vklade zas ananasik👍

desza17
autor
10. nov 2016

@desza17 som nahnevanaaaa...dr mi nechce dat vyvolavacku..ze az po 8.tyzdnoch od potratu..cize mam volat 26.11. Co je uplneeee od veci ked mam ist 25.11.do Mt.boze co mam robiiiiit???😫😫😫

lusesita1312
10. nov 2016

@desza17 juuj moja..no a povedala si, ze mas 25.11. kontrolu? ale mozno nevadi az tak, ze nebudes este po ms..ved oni ti povedia, co dalej.mas este 2 týždne, mozno sa to aj samo poriesi alebo si prelozis tu kontrolu? viem, ze to isto moc nechces, ale tak mozno nechce do teba pchat zbytocne hormony na vyvolanie, aby sa telo samo nastartovalo, co tiez nie je zle 😒

desza17
autor
10. nov 2016

@lusesita1312 uz ked som sa teraz objednavala nemali volny termin na december..tak asi to necham tak,pojdem tam a uvidim co mi povedia...ak mi ms nepride,hadam mi vyvolavacku daju oni.sprosteeeee kraaamy😫😫 do kelu.ale skusim napisat do ich diskusie ze co mam robit.

lusesita1312
10. nov 2016

@desza17 určite im napíš,snad ti tu kontrolu urobia aj bez ms..tak snáď ju ako na potvoru nedostanes presne vtedy..držím veľmi palce..ach jaj,najprv ju roky nechceme dostať a teraz ju netrpezlivo čakáme 🙂

desza17
autor
11. nov 2016

@lusesita1312 napisala som vcera,uvidime co napisu.jaj co by som za tu mrchu dala.tebe sa uz kontrola bliziii👏👏👏

lusesita1312
11. nov 2016

@desza17 noo tesim sa aj sa bojim..cim je to blizsie, tym viac premyslam, ci ist do toho teraz alebo este pockat..ved uvidime..tak som zvedava, co ti napisu 🙂

desza17
autor
11. nov 2016

@lusesita1312 bude vsetko v poriadku..neboj.dr ti povie co odporuca..podla toho uvidis.silno drzim palce.ja cakam na odpoved..uvidim co odpisu.

musichetta
Odpoveď bola odstránená
desza17
autor
12. nov 2016

@lusesita1312 taaak odpisali mi ze mam prist aj bez ms...tak mi odlahlo.asi mi oni daju daco na spustenie...ved uvidim..taka som zvedava ako pochodis aj ty..budem na teba mysliet.

lusesita1312
13. nov 2016

noo super, ze ta vezmu..tak len nech nedostanes presne vtedy 🙂 ja som tiez zvedava..volala som tam v piatok potvrdit, ci to platí,lebo mi minule povedala, ze mam volat..tak platí to a nachystaju mi aj papiere na KET a uz sa uvidi..tak drz palce a dam ti vediet 😀