Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@desza17 mne tie vytery robili v heliose,bol tam vtedy dr.Bornay a sam mi to navrhol plus odber na toxoplazmozu,boreliozu,brucelu a este daco.myslim,ze sucast preventivky to nie je,ale skus ju poprosit aspon tie vytery..a ohladom medrolu by si mohla zavolat do PO,ze ako dalej.urcite s tym maju skusenosti a nejake vlastne postupy..ach mojka,to cakanie je hrozne,ale stale mysli na ten vysledok 👶
Bude dobre,len si musis ist tvrdo za svojim cielom ako doteraz 👍
@lusesita1312 ja,som dohodnuta s presovom,dva tyzdne pred ketom mam prist na kontrolne odbery.ale to sa mi zda neskoro.ja by som si ho.nasadila preventivne aj stym wobenzymom
@desza17 no vyskusaj teda takto alebo sa este porad s dievcatami,co to skusali takto..a v PO ti nepovedali,ze medrol teraz vysadit? Predsa len,aby si telo trocha oddychlo.
@lusesita1312 ano,musela som ho vysadit,styri dni znizit na polovicu a potom vysadit uplne.aj sa doporucuje 5-6tyzdnov pauza.ty ked si isla na tento vklad,ake si mala pocity?ja to nejak teraz neprezivam..bud alebo
@desza17 no ja som tiez tak to brala,ze ked nic,tak mame este jedno a potom smer Brno..ale zaroven som citila od prveho okamihu,ze to vyslo..vobec som si to nevedela vysvetlit a samozrejme som sa bala,ze si to nahovaram..preto som robila test uz 6.dpo.pred tym stale najskor 9.dpo..
@lusesita1312 to je super,ked si to takto citila.ja,som hned odzaciatku,snivala blbosti,prenasledovali ma obavy,sledovala som wc papier atd atd.
@desza17 tak moja,tym obavam sa neda celkom vyhnut..vies,to uz po vklade si musis povedat,ze si spravila pre to vsetko a uz to nie je celkom v tvojich rukach a nemysliet na to pokial sa da,hociviem,ze sa neda 🙂
@lusesita1312 ja viem😞,len je to silnejsie ako ja,zial.teraz uvidime,tak chcem verit ze sa to podariiiii
@desza17 podariii❤nikdy nepochybuj a nevzdavaj sa..ten maly poklad za to stoji..
@lusesita1312 moja a ty si ako brala ten wobenzym?
@desza17 ja som ho brala 5-5-5 a pred vkladom adi 2 tyzdne 5-0-5.po vklade uz nie.zdalo sa mi,ze uz aj tak beriem vela liekov a tiez sa mi uz aj minul.chces skusit?
@lusesita1312 ano chcem,citala som o tom,tak skusim.ale citala,som kde jeden dr doporucuje az do 15.tt,4-0-4
@desza17 vyxkusaj,uskodit ti to nemoze len pomoct..sice je to dost drahe,ale na to uz clovek nepozera teraz ja viem 🙂
@lusesita1312 Opakované potraty
Enzymoterpia je efektívnou liečbou aj pri opakovaných potratoch, spôsobených zvýšenou zrážanlivosťou krvi alebo imunologickými komplikáciami.
5-ročná štúdia na ženách, ktorétrpeli opakovanými potratmi z imuniologických príčin ukázala, že nasadenie enzýmov (Wobenzym) pred a počas tehotenstva viedlo až u 79% žien k zdravému tehotenstvu, donoseniu a pôrodu dieťatka v termíne.
Co vravis?
@desza17 myslim,ze som to uz niekde citala..treba skusit jednoznacne,ako vravim,ublizit ti to nemoze 🙂nasad cim skor,nech si organizmus nan zvykne a nech ide vsetko hladko 🙂
@lusesita1312 nasadim✊🙏😉,a vy ako?
@desza17 my fajn.. citim sa dobre,brusko uz rastie,tak sa tesime a dufam,ze bude uz vsetko len ok,dost bolo stresov teda 🙂
@lusesita1312 joj velmi sa tesim.a od kolkeho tyzdna zacalo vykukat brusko?
@desza17 asi tak posledne dva tyzdne od 12.tt som ho videla asi len ja a teraz uz ho vidia vsetci,ale zatial take malinke ❤dakujem ti mojka za vsetku podporu 😍este veeela pred nami..
@lusesita1312 verim ze z najhorsieho ste vonku❤❤,uz to bude len radost,budes si uzivat tehotenstvo.teraz najblizsie ta co caka?
@desza17 teraz mesiac nic,22.11.poradna s triple test a 15.12.morfologicky utz.skods,ze ta poradna len raz za 4 tyzdne 😉chcela by dom male vidiet castejsie..ty uz mas teraz to hemato vssk?tak nech sa to uz pohne..
@lusesita1312 to ti verim,ten mesiac musi byt ako cela vecnost.ale hlavne je ze ste v poriadkuuuuuuuuu
@desza17 ahoj mojka..tak ako,bola si uz na hemato,?a inak,citis sa dobre?
@lusesita1312 ahooj,bola som vcera.zobrali mi krv,vysledky a pohovor s dr 5.12.to bude coskoro.lepive dosticky potom urcuje dr ci ano ci nie,tak uvidim.takze ket necham isto az na januar.hcg som mala piatok uz 0.tak som zvedava kedy pride ms.a vy sa mate ako?
@desza17 no super teda,zas si sa posunula o krok vpred a tie 2 mesiace ubehnu ako voda..tak budem drzat palce..my sa mame fajn dnes sme zacali 15.tt,ale nevolnosti stale neodisli..k tomu mam este velky smutok,dnes mi umrel moj milovany psik,tak smutim velmi😢ale bude dobre..
@lusesita1312 och,to ma mrzi😞 bude davat pozor z psieho nebicka na drobceka ktory rastie v tvojom brusku.neuveritelne ze uz tahas 15.tt,super moja..bezi to riadne.mne tie dva mesiace tiez ubehnu...december urcite.
@lusesita1312 ahojko,ako sa mate?vsetko oki?u mna nic nove,ani dako uz nato nemyslim.
@desza17 ahojky..mame sa fajn,vratila som xa do prace,az aspon mi bezi cas 🙂je fajn,ze na to nemyslis teraz,aj cista mysel je dolezita..venuj sa sebe a tes sa na novy rok,ktory bude isto tvoj.❤

@lusesita1312 mas aspon dobreho gynekologa..nie ako ja,este aj ta je pixla.ale nemam este energiu aj tu menit.s tymi vytermi som aj ja kukala ako tela nanho.ale bola som rada ze mi dal bez vsetkeho odporucanku na hemato...tak som to nechala tak.ale vraj ak chcem,ma mi to urobit gyn.nevies moja ci je to sucast preventivky?do kelu tam.a stou hysteroskopiou,snad keby bol dovod tak mi to krajko ponukne,ci?povedal len tolko,ze v mojom pripade nevidi dovod aby som sla na ket v dalsom cykle..teraz vraj este nie,lebo ze to bude cele rozhadzane...tak si to necham prejst hlavou,a uvidim.len ak si mam oddychnut od medrolu,tak ani nestihnem...ked ten dr na cz stranke odporuca nasadit medrol cca 4-5tyzdnov pred ket..ale predtym prestavku 4-6tyzdnov...tak neviem co robit.tazkeeeeee
Vy uz mate 6cm?👌👌👌😯😯💗💗,moj maly bojovnicek!!!