Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@lusesita1312 to som radaaa,uz mate aj meno?
@desza17 este nemame rozhodnute,cakam ci ma nieco neocari a ak nie,bude po ockovi😀celkom sa nam paci Teo.
@lusesita1312 jeeej,to sa aj mne paci😉😘.kolky tt tahaaaame?
@desza17 od zajtra 22.tt 😉 bezi to veelmi rychlo..a ty ako moja?
@lusesita1312 veru bezi,o chvilu mas drobceka v naruciii.tak sa tesim.ja vsetko po starom.uvidime ako hemato..a na jar ket.
@desza17 tak dufam,ze 2018 bude pre nas obe krasmy,ty budes tehulka a ja mamina,huraaa👍❤
@lusesita1312 ano,nic ine si neprajem🙏💕
@desza17 krasne Vianoce mojka ❤️
@lusesita1312 jeeej,dakujem..zo srdiecka,potesila si ma💕🎄🎁,samozrejme aj vam krasne vianocne sviatky.ako sa mate?
@desza17 ahojky..mame sa dobre,dakujeme.papame,rastieme,krize bolia ako fras v noci,ale inak ok 😊a t y ako mojka?uzivas si sviatky?
@lusesita1312 ale uzivam,prezieram sa😂😂😖😖🙈🙈,od januara si davam ocistu,az do vkladu.a po tiez.len kedy pojdem,neviem..uvidime,necham to na osud.
@lusesita1312 šťastný Nový rok moja
@desza17 jeej dakujem moja aj tebe napodobne,nech sa vseeeetko splni ❤️
@desza17 ahoj moja..ako sa mas,co nove?planujes teraz daco ci zatial cakas?nejak sa mi to tu stratilo cele,neviem najst stare diskusie,tak tu uz skoro nechodim.ale myslim na teba a daj mi vediet,ked nieco nove drzim palceky😉
@lusesita1312 ahoj,no je to zas nejak pomenene,och.ty sa pochval,ako sa mate?ako drobcek?tiez na vas myslim,len nejak nestiham.zacala som so zdravou stravou a cvicenim,este aj steniatko sme si zadovazili..tak den ujde ako voda.ja teraz nechystam nic,potrebujem dat dole kg,to je podstatne,lebo uz mi bolo hrozne,a este aj bmi uz vysoke,takze v prvom rade schudnut a potom vklad,kupim inositol,a mozno motyka vystreli..uvidime.zaciatkom februara idem na hematku na kontrolny odber,takze dalsie tehu budem mat isto poistene liekmi na zrazanie krvi,a tem medrol?to svinstvo nechcem,v mojom pripade ten zvyseny cytokin isto nezohraval rolu pri potratoch.moj nazor.intralipidy,tie si pojdem dat pichnut ale medrol ee.a zmenila som gyndu,konecne som sa odhodlala.budem sice dochadzat 30km,ale urobila som dobre ze som odnej odisla,bola to zatrpknuta stara dievka.1.2.idem prvykrat k novemu gyn,tak uvidime.
@desza17 juj moja,same pozitivne zmeny pred tebou,super tesim sa..to bude isto uspesny rok konecne.a ake steniatko?och ja milujem psikov,my mame dvoch,uz su starucki.
Inak vsetko ok u nas.mame 25.tt a idem v utorok na vysetrenie cukrovky.pekne priberame a tesime ss na maleho❤❤❤
@lusesita1312 jeej,ako to leti,super 25.tt.aj mas nejake tazkosti?pribrala si velmi?uz mate aj vybavicku?nase steniatko je krizenec labrador a vlciak.
@desza17 jeej to je isto krasny psik 😆tazkosti nemam,trosku pri zohynani sa.pribrala som 6 kg dotetaz,ale ja som malicka 158 cm,tak ich citim.zatial aj pracujem.vcera sme kupili kociarik a mam par malickosri pre radost.juuj ja tak verim,ze sa tohto roku budeme tesit obe ❤
@lusesita1312 dakujem za podporu,dodavas ty nadej.urobim pre to vsetko..a myslim ze najdolezitejsie je schudnut.doteraz som to brala lahostajne a hladala priciny tam kde niesu...tymto proste musim zacat.prvych 5kg je dole,pokial budem svedomita ako doteraz do leta dam tych 30kg,som otom presvedcena.jeeej,kociarik?a aky?
@desza17 urcite to das,mas totiz pred sebou super dolezity ciel 😉urcite ma informuj.kociar je taky roflovy s hnedou kozou klasika 3 v 1..tesim sa z neho jak mala 😆
@lusesita1312 ahojko moja ako sa vam dari?
@desza17 ahojky..dobre celkom..stale viac uz citim unavu aj maleho,ako vsade tlaci,hlavne vecer..no este 12 tyzdnov vydrzat 😆dufam,ze bude vsetko v poriadku.a ty ako moja?mas nieco nove?ako pokracujes s chudnutim?
@lusesita1312 tych 12tyzdnov ujde ako voda,uvidis,a potom ho uz konecneeee budes mat v naruciiiii.mne sa dari,dnesnym dnom -10kg, takze ide to ked sa chce.este 30 a budem rada😉👌🙏
@desza17 waaau moja,to je super..klobuk dolu fakt..len tak dalej teda a ostatne uz pojde samo uvidis..som zvedava,ako dopadnes u noveho gyn.daj potom vediet 😆
@lusesita1312 ano,tesim sa aj ja...tieto prve kg sli dost rychlo,potom sa to spomali ale do leta to dam..musiiiiim.ku novemu gyn sa aj tesim aj som napata...uvidime
@desza17 ahoj moja,ako si dopadla u noveho gyn.?
@lusesita1312 ahoj,celkom oki. Porobil mi vysetrenia,dokonca aj sono prsnikov.tak dobre.isto lepsie ako u tej tavy.pytala som sa ho cim by som mohla podporit vajecniky aby sa mohlo zadarit aj prirodzene,tak povedal ze jedine stravou,ze tie pripravky a vitaminy su len reklama,tak neviem...
@desza17 no super potom. Urcite bude lepsi odbornik ako tvoja minula gyn.tesim sa..a ked stravou,tak si na najlepsej ceste 😉

@desza17 ahojky..msme sa dobre,dakujeme🙂boli sme na morfo utz,bolo vsetko v poriadku,tak sa tesime..rastieme ano,brusko uz je pekne gulate 😀a to som 2 kg schudla,lebo som mala crevnu virozu..uz aj pohyby citim.a ty moja ako?