icon

Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri

desza17
17. okt 2016

Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.

desza17
autor
3. feb 2018

@lusesita1312 to som,aspon sa snazim a budem snazit🙏👌,este uvidime tu hemato.

desza17
autor
12. feb 2018

@lusesita1312 ahojko,ako sa mate?rastiete?

lusesita1312
13. feb 2018

@desza17 ahojky..ano an9 rastieme pekne,dnes som akurat mala poradnu a mame uz peknych 1500g,takze sme trosku vacsi na dany tyzden,co sa aj tesim,aspon viem,ze sa malemu dobre dari 😍no mne uz je coraz tazsie..ale to vydrzim..a ty ako moja,co mas nove?uz so bola na hemato?

desza17
autor
13. feb 2018

@lusesita1312 to bude riadny valibuk,ako sa patri❤.kedy mas vlastne twrmin moja?z hematky budu vysledky 5.3.,tak uvidime.

lusesita1312
14. feb 2018

@desza17 termin mam 1.5.mohlo by to vyjst,bolo by to super 😆a inak sa ako mas?

desza17
autor
14. feb 2018

@lusesita1312 jeej pekny termin,bolo by super keby vysiel.ani sa nenazdas,a bude to tuuuuuuu,velmi rychlo to uslo.ja sa mam dobre,dakujem.bojujem dalej.zatial mam -12kg,a pokracujem.

lusesita1312
16. feb 2018

@desza17 jeej to je parada,mas pevnu volu.tal len tak dalej a dosiahnes vsetky ciele 😆KET stale nezvazujes?

desza17
autor
16. feb 2018

@lusesita1312 dakujem.nie,nie nezvazujem..este musi ist vaha dole,tych 25-30kg.ako sa mate?

lusesita1312
18. feb 2018

@desza17 jasne chapem a obdivujem 😉ale trpezlivost v nasom pripade je namieste.jedna moja znama s PCO otehotenela teraz prirodzene a to ju strasili,ze jedine umelem.takze ci ty vies,mozno sa zadari aj vam 😉tfuj tfuj..
My dobre,rste 2 prac.tyzdne a vegeeet 😅

desza17
autor
18. feb 2018

@lusesita1312 aj ja tak v kutiku duse dufamv zazrak,po uprave kg a zivotospravy by to mohlo zafungovat,uvidime.ak nie,nic sa nedeje,mame este 4mrazacikov.takze necham to na osud.

desza17
autor
8. mar 2018

@lusesita1312 ahoj mojka,ako sa mate?uz si doma vsak?uz sa vam to krati

lusesita1312
8. mar 2018

@desza17 ahojkyy....ano uz som doma teraz od pondelka.tak oddychujem a uzivam si to celkom😆veru krati sa to,uz je to 33.tt.a ty sa ako mas moja,co mas nove?

desza17
autor
8. mar 2018

@lusesita1312 bozinku to letiiiiiii,o chvilu mas pokladik v naruciii.a vsetko je oki?a ja?vsetko po starom,bojujem s vahou,momentalne -16kg, drzim sa.a ak mam pravdu povedat,ani sa mi do vkladu zatial nechce,mam strach.inak na hemato sa mi potvrdil antifosfolipid.syndrom yakze po vklade anopyrin a clexan

lusesita1312
8. mar 2018

@desza17 veru leti to.vsetko je oki,dufam,ze maly sa uz otocil,lebo nerada by som sla cisarskym a minule este nebol otoceny a uz je dost velky,tak najvyssi cas😊juuj 16kg?to je bomba.aj sa lepsie citis teraz?mas moj obdiv.a ked sa na vklad necitis,tak este vyckaj..ja myslim,ze to uz bude oki s clexanom to das.konecne nieco zistili.budes klusnejsia ked pojdes a budes si to pichat.a ani ten medrol ti netreba.max 4mg pre istotu.ja som si sama tak naordinovala pre lepsi pocit.taka davka neublizi.to uz uvidis potom.ake tesim sa z teba mojka😍😎

desza17
autor
8. mar 2018

@lusesita1312 dakujem.medrol nechcem vobec.je to pliaga.a 4mg je vraj len placebo,niekde pisali.ale pred tym ako pojdem na ket,pojdem na kontrolne odbery na repro,co a ako ten cytokin,vraj zdravou zivotospravou by sa aj to mohlo vyliecit,tak uvidime.teraz mam pred ms,tak by somzjedla aj klince,ale nasla som super recept na sladke...tvarohovo kokosove gule (nieco na sposob zemiakovych),navrch skorica,sladidlo co pouzivam (erithrytol),a mnamka je na svete.som rada aj ja tej hematke,ze som to sla riesit,ten dr v bb bol magor,clexane a anopyrin to snad odobri,adakujem ja donosim babatinko.ty tiez si mala clexane vsak?preco?

lusesita1312
9. mar 2018

@desza17 aj z Heliosu ta mali poslat na hemato uz po prvom neuspechu podla mna,ale co si budeme hovorit..ja mam clexan 0.4 az do porodu kvoli vacsej zrazanlivosti.mala som aj mimo tehu hustejsiu krv a po otehu este trochu viac.tak moja vela sil aj nadalej v chudnuti,si ma najlepsej ceste

desza17
autor
9. mar 2018

@lusesita1312 krajko ma poslal na hemato hned po 1.potrate.bola som v Bystrici,ten dr to bral tak ze no jeeeeeejdaaa jeden potrat a co teraz?ale vraj ked som bola na ivf a,dala do toho vela €-tak ma vysetri😯🙈😡,a urobil mi vtedy par zakladnych vysetreni.aj to som na vysledky cakala 4mesiace,ano dobre citas,tolko.uz som bola po druhom potrate ked mi prisli,a bolo tam napisane ze nevidi dovod na hepariny.po tretom potrate som sa ja rozhodla ze vyskusam hematologa v Nr,je to uzasny odbornik,a urobila som dobre.povedal ze ak by sa aj nic nenaslo,po 3.aborte je proste z jeho hladiska uplne na mieste,naordinovat hepariny.vtedy boli zvysene vysledky na antifosfolipidovy syndrom,teraz sa to znova potvrdilo,takze preto ten anopyrin a clexane,nasadit ododna kedy nasadim hormony pred ketom.ten.zvyseny cytokin na repro,to bol podla mna len zachytny bod,ale verim ze ten uz tiez bude ok,ale pojdem na odbery pred ketom,a nasadi mi aj intralipidy.

lusesita1312
9. mar 2018

@desza17 ach jaj..mas uz toho veru tiez dost za sebou a verim,ze uz len to pekne pred sebou 😉ti lekari su niekedy ozaj na zaplakanie,clovek musi mat stastie..tak sa tesik,ked sa uz budeme tesit obe 😎❤

desza17
autor
9. mar 2018

@lusesita1312 aj ja sa tesiiiim,i ked mam strach a obrovsky.ty si taky moj vzor,ze treba verit a nevzdat sa

desza17
autor
29. mar 2018

@lusesita1312 ahoj maminka..co nove?ako sa mate

lusesita1312
30. mar 2018

@desza17 ahojky😊mame sa dobre,uz som na MD a pomaly pojdeme na poradnu do poradnice.uf no uz sa to blizi.tesim aj bojim sa zaroven 😆
A ty ako moja?ako tvoja dieta pokracuje?inak pekne sviatky prajem 😎😚

desza17
autor
30. mar 2018

@lusesita1312 pekne sviatky aj vam,ja pokracujem...zatial -20,a idem dalej.a cohočo sa bojis?porodu?juuuuuj to ti verim.citam blbosti a potom sa bojim😂🤔

lusesita1312
31. mar 2018

@desza17 no porodu trosinku,presne tak citam a pocuvam historky znamych a potom mam obavy.😆ale ved nejak uz len bude.
Fuu,20 kg to je pecka,chudnes rychlejsie ako ti v telke 😆a kolko este chces dat dole?

desza17
autor
31. mar 2018

@lusesita1312 ale kkdezeee rychlejsie...toto je od 8.1.teraz to uz ide pomalsie,cca 1-1,5kg tyzdenne.cakam kedy bude krajsie,a sup na bicykel.a aj mas vybratu porodnicu?

lusesita1312
1. apr 2018

@desza17 aj tak ti to ide krasne dole 😆porodnicu mam vybratu sukromnu v KE aj porodnika,tak len dufam,ze stihneme dojst 😅je to az neuveritelne ako to cele ubehlo.akurat vcera sme aj dozariadzovali izbicku 😍

desza17
autor
1. apr 2018

@lusesita1312 to masje pravdu ze to rychlo ubehlo,ale hlavne je ze ste v poriadku.

januska41
11. apr 2018

@desza17 ahoj, viem,že si prispievala ešte pred rokom, ale ako sa ti podarilo objednať do Adly? - volám a stále sa ozve odkazovka?

desza17
autor
11. apr 2018

@januska41 ahoj, 0517775217...Dr.Kužma

lusesita1312
6. máj 2018

@desza17 ahoj moja.ako sa mas?co je nove?ja uz som par dni po termine a malickemu sa nejak nechce😑tak sa obavam,ze porod sa bude vyvolavat.ale nech,uz to chcem mat za sebou.inak vsetko ok,kazdy druhy den nas kontroluju,no mam dost😉

desza17
autor
12. máj 2018

@lusesita1312 jemineeeeee,akoze som si nenasla spravu od tebaaaa,ako moja sa mate?uz ste na svete??