icon

Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri

desza17
17. okt 2016

Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.

desza17
autor
11. júl 2018

@lusesita1312 ach jaj,od stihlej mam daleko,mala som uz aj zo dva zracie dni😂🙈.ale dalej pokracujem.pre male sa este nechystam veru,uvidim kedy to budem citit.jej tak uz je valibuk,maly drobcek.parada,to je uzasne ze ty si uz MAMA, tak to rychlo ubehlo

lusesita1312
11. júl 2018

@desza17 veru ubehlo a bezi to dalej rychlo,den za dnom neskutocne..za chvilu pojde do skoly😆
Tak uvidis mojka kedy pride ten cas..bude to super neboj..ja tak o rok skusim este to posledne,co nam ostalo a mozno bude surodenec,uvidime😎

desza17
autor
11. júl 2018

@lusesita1312 jeej to fakt?jasne ze bude surodencek,o tom niet pochyb.ja mozno skusim na jesen,uvidim.taky mam strach,och

lusesita1312
12. júl 2018

@desza17 urcite pojdem a uvidime.ked nic,tak bude jedinacik.dalsi cyklus uz asi nedam i ked mozno tuzba bude silnejsia😆
A tebe mojka sa to teraz isto podari.ved iz je z teba novy clovek a isto sa aj lepsie citis.a co ms?chodi uz pravidelnejsie?

desza17
autor
12. júl 2018

@lusesita1312 dakujem za povzbudenie.aj ja verim ze sa to podari.ms chodi nepravidelne.vysadila som ten dufik,a ms prisla na 25.dc,potom na 38.dc...teraz som 27'dc a zatial ziadny naznak.minule som sa tak nevinne dostala zas do viru pochybnosti..kamoska navstevuje pani co vie komunikovat s dusami, a pytala sa jej na mna,tak vraj som prekliata a musi ma ocistit,mala som jej volat,ale nechcem tomu verit,a ani neverim,aj ked nutkanie mam.co ty na to?

lusesita1312
12. júl 2018

@desza17 co ti ja viem..neverim celkom na to i ked..ja som tiez vsetko mozne podstupila a vzdy som si povedala,ze ublizit to nemoze a ktovie..ved jej zavolaj..skor myslim,ze psychika sa dostane viac do pohody a potom to zafunguje..mne jedna pani povedala min.roku v marci ked som isla na vklad,ze otehotniem ja az na jesen a budem mat chlapca..vyslo na 100%😆

desza17
autor
12. júl 2018

@lusesita1312 mam z toho dilemu,aj strach.necham to este otvorene,a po lete sa rozhodnem.neviemci to nieje zas cucanie €

lusesita1312
13. júl 2018

@desza17 no aj to moze byt..nechaj zatial tak..hlavne si uzite leto,dobre sa nalad a pojde to samo uvidiiis.joj uz sa tesim😆

desza17
autor
13. júl 2018

@lusesita1312 aj ja sa tesim aj obavam,musim to zvladnut a dobre sa naladit,i ked to je tazke...a vy sa ako mate?co mate nove?

lusesita1312
14. júl 2018

Tak tak..bude to dobre uvidis,teraz sa to podari..a zacni este pred vkladom tak par dni pichat fraxik alebo clexan.js som si nasadila ak medrol 4 mg pre istotu.taka davka neuskodi.
My vsetko v pohode.maly je zlatucky,dnes uz prespal celu noc😆zmenila som mliecko a hned vidim rozdiel.bruskp neboli a je spokojny.nutrilon nam nesadol.takze ucim sa a skusam za pochodu.dakedy ked na neho pozeram,tak stale neverim,ze to fakt vyslo a je tu 😍😘ten boj za to stoji,nikdy sa nevzdavaj❤

lusesita1312
4. sep 2018

@desza17 ahoj mojka.ako sa mas?co nove po prazdninach?nechystas sa pre maleho bojovnika?u nas vsetko oki,o tyzden mame 4 mesiace,rychlo to bezi..

desza17
autor
4. sep 2018

@lusesita1312 jej ahojkyyy,sme na dovolenke,piatok sa vraciame,trosku som sa tu rozjedla,tak mam strach sa doma postavit na vahu🙄🙈.nechystam sa zatial na vklad,vobec neviem kedy pojdem,mozno az v novom roku,stale to len odkladam,ach.vy uz mate 4mesiaciky???😯❤,juj fakt to uteka a riadne

lusesita1312
5. sep 2018

@desza17 jeej tak peknu dovolenocku prajem a dopraj si trosku veru,za odmenu,ved makas na sebe stale..a mas pravdu,ak sa este necitis,netreba to silit😉

desza17
autor
8. okt 2018

Ahoj ako sa mate

desza17
autor
8. okt 2018

@lusesita1312 ahoj ako sa máte?

lusesita1312
8. okt 2018

@desza17 ahojky,celkom fajn,hoci dakedy aj unavene,ale to je normalne.maly uz o 2 dni bude mat 5 mesiacov,rad by uz sedel,tak je nervozny,kebo este sam nevie,zlaty je 🤣a ty ako mojka,co mas nove?

desza17
autor
9. okt 2018

@lusesita1312 bože ten čas letí , vraj 5mesiacov, zlatyyyy. A ja? Všetko po starom. Cele leto som dlabala na diétu, takže 3-4kg mam hire a nie a nie sa opäť naštartovať, som z toho zúfalá. A co sa týka vkladu sama neviem, asi až v novom roku..

lusesita1312
9. okt 2018

@desza17 jooj tak 4kg nie je az tak hrozne.j
,ty si sikovna,das to.ja mam este 2 kg hore po porode a nejde,uz som zacala aj cvicit😉
No ide ten cas veru..a ked sa necitis,tak utcite s vkladom pockaj,aby si z toho nemala stres,ale radost😊

lusesita1312
9. okt 2018
desza17
autor
9. okt 2018

@lusesita1312 ten he tak prekrásny, úžasný. Na spapanie. Smejko malý. Neskutocneeeeeeee. Veeeeela zdravíčka

lusesita1312
10. okt 2018

@desza17 dakujeme,si zlata..to som ta chcela inspirovat pre buducnost..az budes samozrejme pripravena😉

desza17
autor
11. okt 2018

@lusesita1312 áno veľmi ma to inšpiruje.. Nádherný drobček. Ďakujem. Niekedy sa už len vybrať musím 🙄🤗. Uvidíme. Aj keď stále dúfam v zázrak prirodzene, ale to asi nepôjde. Úplne som ešte v apríli vysadila aj duphaston na úpravu cyklu. A ms chodí ako chce.. Teraz tretí mesiac na 44.dc.🙄

lusesita1312
11. okt 2018

@desza17 no mozno tomu trochu treba pomoct,ale pojde to..a po porode sa ti aj ms mozno upravi a spravidelni.ved uidis kedy pojdrs,j budem drzat palce silnoooo🤗

desza17
autor
14. okt 2018

@lusesita1312 uvidíme.. Vieš, niekedy ma prepadne taka túžba a niekedy si myslím ze to je takto dobre, asi mi šibe, viem. Už sa sama v sebe nevyznám.

lusesita1312
14. okt 2018

@desza17 to je normalne po tom vsetkom,co si zazila pri snahe o babo..ale stoji to za to,ver mi..na vsetko zle zabudnes potom.ale ak nie si pripravens,radsre este pockaj..ono strachu a stresu sa neda vyhnut..ja som sa bala cele tehu vsetkeho😉

desza17
autor
14. okt 2018

@lusesita1312 ved sa ani nečuduj tiež po tom všetkom čím si si ty prešla, skláňam sa pred tebou. Si úžasná.. Velmi si si to zaslúžila. Si takým mojim hnacím motorom.

lusesita1312
15. okt 2018

@desza17 jeej moja dakujem,to sa pekne cita😃ja ti to veeeelmi velmi prajem a budem vzdy drzat palce,ci teraz alebo o rok a tesim ss uz len na dobre spravy od teba ❤

desza17
autor
15. okt 2018

@lusesita1312 ďakujem ti krásne. Teraz mam napríklad obdobie že by som hneď do toho šla.. Druhý deň zas nie a tak

lusesita1312
17. okt 2018

@desza17 hm chapem ta a co manzel?

desza17
autor
17. okt 2018

@lusesita1312 on to necháva namna, sem tam sa ma opýta že a co Martin? Ale nič viac