icon

Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri

desza17
17. okt 2016

Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.

desza17
autor
13. nov 2016

@lusesita1312 tak supeeeer..tesim sa stebou

desza17
autor
13. nov 2016

A este som sa ta chcela opytat...myslis ze sa fakt nemozem este kupat vo vani?tak tuzim po takom horucom kupeli😊😕...mozno by mi to aj ms spustilo.

lusesita1312
13. nov 2016

@desza17 ja myslím,ze kľudne môžeš.rana je dávno zahojena a len ti to prospeje,pekne sa uvolnis a ms možno dôjde hneď 😀

desza17
autor
13. nov 2016

@lusesita1312 vsade pisu ze az po prvej ms sa moze kvoli infekcii...ale ja si myslim tiez ze by som mohla.

desza17
autor
16. nov 2016

@desza17 zajtra na teba myslim✊✊✊

desza17
autor
16. nov 2016

@lusesita1312 zajtra na teba myslím....✊✊✊✊

lusesita1312
16. nov 2016

@desza17 ďakujem pekne..dám vedieť 😉

desza17
autor
16. nov 2016

@lusesita1312 jasneeee budem čakat.drzkaj sa

desza17
autor
17. nov 2016

@lusesita1312 už som taka napäta ze ako si dopadla😉

lusesita1312
17. nov 2016

@desza17 ahojky..tak dopadla som dobre.KET bude síce až o mesiac,ale asi to bude tak lepšie.povedal,ze oni odporúčajú až po 3 ms.iba ak by som na tom trvalá,tak vlozia,ale ani sliznicu nebola úplne ideálna.inak som v poriadku,vsetko zahojene,ovulka na ceste..tak som radšej poslúchla a počkám ešte mesiac.urobil mi aj stery z krčka na nejaké choroby a tiež odbery na infekčné ochorenia,ktore by mohli brániť v úspešnom tehu a výsledky o dva týždne.tak som veľmi rada,ze vylúčime všetko a keď pôjdem na vklad,t ak budem takto spokojnejšia.msli by sme to stihnúť do vianoc.a ty sa a!o máš??zatiaľ ms nedošla??

desza17
autor
17. nov 2016

@lusesita1312 tak to som rada..ze je vsetko v poriadku.ako to prebiehalo?najprv ste sa porozpravali a potom ti urobil utz?u bornaya si bola?tie vysetrenia budu aj mne robit?tak ak odporucaju az po troch ms...premna je to velmi daleja buducnost..ostala som ztoho smutna teraz.este ani o prvej nechyrovat..a kde su este tri??😱😱😱.

lusesita1312
17. nov 2016

@desza17 nebuď smutná,mozno tebe povedia,ze môžeš aj po dvoch,kedze už prejdú 3 mesiace od kyretu.. uvidíš..mne to zdôvodnil,ze maternica sa musí zahojiť a sliznica dorast..radsej počkať,ako potom ľutovať..bola som u Bornaya áno, veľmi je zlatý..najprv sme sa rozprávali,ze ck ako sa mám a čo ďalej, potom utz a potom ešte tie stery a krv.mne to navrhol,lebo má už caka 10. transfer.ci to robia každému to neviem,ale skús o to požiadať ak chceš..vieš,my už máme všetko za sebou od genetiky, hemato, imuno atď.toto sú už fakt len také doplnkové vyšetrenia.. ale neboj moja, tebe sa to hneď podarí.. musí 😀

desza17
autor
17. nov 2016

@lusesita1312 dakujem👍😉.ja som sa uz na vysetrenia ako hemato atd pytala..a posielaju az po druhom potrate.😱😢.ale ved este tyzden a uvidim co bude s nami dalej...tebe siiiilno drzim palce.mas zavolat kedy?

lusesita1312
18. nov 2016

@desza17 ďakujem 🙂 budem volať o dva týždne.dufam,ze nič tam nevyskoci.ja tebe silno drzim palce o tyzden.podla mňa ti daco na tú ms dajú určite. Pevné verím,ze v januári ta na KET pustia.

desza17
autor
18. nov 2016

@lusesita1312 dakujem za povzbudive slova...pevne verim aj ja.kedy mas dostat ms?

desza17
autor
18. nov 2016

@lusesita1312 este som sa ta chcela opytat ci po kyrete ti brali aj kontrolne hcg...vsade baby o tom pisu a mne nikto nic nebral,asi nebolo treba.

lusesita1312
18. nov 2016

@desza17 ms niekedy okolo 2.12. dúfam,ze sa neomeska,lebo to nestihneme 🙂 nie hcg mi nebrali vôbec..asi ozaj nebolo treba.ale ja som si po prvej ms spravila test a bol úplne negatívny,takze to bolo ok 🙂 tak nech už bude tvoj aj môj len pozitívny do budúcnosti..

desza17
autor
19. nov 2016

@lusesita1312 ahojkoooo dnes prisla ocakavanaaa ms✊✊✊.dnes je presne 7tyzden od potratu.tesiiiim sa ako male dieta.inak este som sa ta chcela opytat tebe robili kyretaz?lebo mne nie....a teraz na kontrole si mala aj prepustaciu spravu alebo dake papiere od gyn?

lusesita1312
20. nov 2016

@desza17 ahooj.jee tak gratulujem.krasne načasované 🙂 mne robili kyret áno.tak vidíš, mozno pojdes na ket aj hneď,ak budes chcieť..supet,drzim palce. 😉 mala som so sebou len správu z histologie.a tam sa nič nenašlo,takze zbytočne.

desza17
autor
20. nov 2016

@lusesita1312 ved uvidime co bude..silit nic nebudem,ked bude treba cakat,budem trpezliva,len nech je vsetko ok.takze tt pred vianocami budes mat vklad?✊✊✊.to je supeeeer.inak ja mam dost silnu ms...aj bolesti,uz nech mam po.

desza17
autor
20. nov 2016

@lusesita1312 inak citala som tu prepustaciu spravu..a robili mi aj kyret ked som si tu latinu pregooglila,mam tam..spontanny potrat neuplny..a potom dlhe slovne spojenie co znamena kyret...😢😢😢...tak asi tiez budeme musiet cakat tri cykly😢

lusesita1312
21. nov 2016

@desza17 aj ja som mala silnu ms, to nevadí..telo sa musí prečistiť..tak uz ti oni povedia, ale ked bol kyret, tak cakat zrejme bude treba..ale mozno v januari sa uz bude dat.ides ku Krajkovičovi? noo mne to vychadza vklad tesne pred vianocami, ked mi nebude meskat ms..tak dufajme 😀

desza17
autor
22. nov 2016

@lusesita1312 ano ku krajkovicovi.ty mas co napisane vo vysledkoch z histol?ja som si ich dnes bola zobrat u gyn.a teraz ked si bola v mt aku si mala sliznicu?

lusesita1312
23. nov 2016

sliznicu som mala myslim 8mm..a v sprave nic dolezite, nejake latinske vyrazy, z ktorých vycital, ze zvysky po potrate, placenta bez atypií..tak neviem, asi to bolo ok 🙂 a tebe co napisali?

desza17
autor
23. nov 2016

@lusesita1312 tiez sama latina..akurat to som prelozila ze zvysky po potrate.sliznicu si mala peknu...len tak dalej✊✊✊.ja este stale krvacam...dufam ze do piatku to skonci...lebo ma picne😥.strasne som zvedava co a ako,neviem sa dockat.

lusesita1312
23. nov 2016

tak drzim palce, snad to skonci do piatka..ale aj keby si este napr.spinila, tak chod urcite..mozno ti utz spravia cez brusko..vsetko bude ok, neboj 🙂

desza17
autor
23. nov 2016

@lusesita1312 jasne ze idem..dam si dnes citron..snad to uz stiahne trosku do kelu.ale zas na druhej strane je fajn ze sa dobre precistim...jaaaj uz nech je piatok✊✊.na 14.dc mas ist na sono?

lusesita1312
23. nov 2016

no ano tak na 13. - 14. den mam ist, ale najprv cakame na vysledky z tých odberov a výterov, ci nebude treba este daco preliecit.dufam, ze nie, lebo zas sa to posunie..takze od 1.12. cakam pekne ms 🙂

lusesita1312
25. nov 2016

@desza17 ahoj moja.tak ako si dopadla?? myslela som na teba,dufam,ze všetko v poriadku 😎

desza17
autor
25. nov 2016

Ahooj..celkom fajn.na ket mozem ist v dalsom cykle nie vsak skor ako na prelome roka..kvoli cisteniu..co mi dr povedal ze ani nemuselo byt.dal mi aj vym.listok na hematologiu a genetiku...to som velmiiii rada.