Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@desza17 ahojky..ano v pondelok do KE. vcera mi volal Bornay, ze ako sa dohodneme a tak a ze musim ratat aj s tym, ze KET teraz nebude, lebo ked sliznica nebude ozaj 100%, tak v piatok 23.12. bude 18. den mojho cyklu a mozno by to bolo skoro a ze treba to ozaj dobre naplanovat, kedze je to posledne embryjko.tak uvidime, uz ako bude.ak nie, tak sa nic nedeje, radsej pockam. 🙂 bol velmi milý a dobre mi padol takýto prístup z ich strany.. a ty ako moja, cakas ms buduci tyzden, vsak?
@lusesita1312 naozaj si nechaj radsej poradit ale kazdopadne drzim palceky.ano cakam..ale ci pride.....juuuj
@lusesita1312 ahojkooooo..spusta sa mi ms..takze zajtra volam do Mt 🙂 juchuuuu.pride presne ako minuly mesiac..zeby sa mi aj cyklus umudril?pred tehu som nikdy nemala pravidelnu ms..bez duphastonu.14.dc mi vychadza na 1.1.myslis ze mozem ist na sono aj 15.dc?
@desza17 ahojky,jeej to je super paráda.tesiim sa veľmi. Myslím,ze sa ti cyklus zmení teraz k lepšiemu.tak šup do MT hneď 2.1. kľudne môžeš aj ten 15 dc,namal by byť problém,hlavne ak máš cyklus viac ako 28 dni.tak tam zavolaj a daj vedieť.a zajtra drž palceky 😉
@lusesita1312 preco viac ako 28dni?
@desza17 no ono čím dlhší cyklus,tým pomalšie sliznica rastie..No a ja dnes 7 mm,takže by to chcelo ešte také dva dni k dobru a oni 25.12.nerobia,tak mám smolu a musím ešte čakať ďalší mesiac..Som smutná,ale možno lepšie takto 😒
@lusesita1312 ved 7mm je pekna...min je 6,5nie?ale ak ti doporucili cakat..tak je to asi lepsie.ja som objednana na 2.1.tak ako som aj myslela..bude to 15.dc...nemal by byt hadam problem.skusala ma na recepcii presvedcit aby som sla v druhom cykle..lebo ze oni 1.1.nerobia...ale nedala som sa...ved snad jeden den nebude problem.tak sama potom uznala ze mam pravdu..len este aby bolo vsetko v poriadku somnou...aka bude sliznica atd..toho sa bojim ale nemyslim.na to.
@desza17 neboj, bude v pohode určite..no ja som tiez chcela ist teraz, ale nakoniec Krajkovič povedal, že je to posledný vklad, tak nech sme na 100% pripravení..tak som si nechala povedať a teda hladam pozitiva aspon v tom, ze si uzijem sviatky a po novom roku sa ide na to..len skoda, ze sme zas stratili mesiac. :( tal ak bude vsetko ok, tak budes mat KET cca 2 týždne predo mnou.drzim palce 🙂
@lusesita1312 budeme na tom podobne...budeme si vymienat pocity,a tak...uz sa tesim na tehulkovanie a pevne veriiiiim ze nam to tentokrat vyjde!!!kedy cakas ms?krajkovic mal pravdu..musis to tak brat a po sviatkoch budes oddychnuta a plna energie...inak vies co je ze vraj dobre na,sliznicu?salatik z jablcka,mrkvy,citrona a niesom si ista ci aj medu...zistim😉 ja som pred ketom aj chilli papricky jedla...
@desza17 ďakujem za typ 🙂 ja tiež verím,že bude dobré.musiii 🙂 už nech skončí tento rok a ďalší je náš. Už som pripravená aj na, že možno bude treba všetko nanovo.nevadi..Zatiaľ sa teším na január 🙂
@lusesita1312 ano ano moja tesme sa na januar...ja sa uz neviem dockat,a o tom salatiku si uz pocula?
@desza17 nepočula,len o tom chilli 🙂 to vyskúšam určite.
@desza17 krásne a pokojné sviatky prajem ❤
@lusesita1312 podobne...krasne prezitie vianocnych sviatkov,vela pohody a lasky
@lusesita1312 ahooj co je stebou?ked si sa tak dlho neozvala🙂
@desza17 ahoojky.. nechodievala som sem veľmi,nejak som si chcela prečistiť hlavu a nemysliet stále na to jedno 🙂 ale už sa nebude dať,lebo dnes sme boli na KET a čakanie sa začína odznova. 😉 a ty sa ako máš?Tiež tato čaká ,však?
@lusesita1312 jeeeej tak to silno drzim palce,z celeho srdiecka.1vkladali?kto ti robil ket?kedy krvicka?ja som bola 2.1.na 15.dc na kontrolu pred ket,ale nepustil ma dr na ket,bola som chora.takze mam ist v tomto cykle,ale ms som mala dostat 18.1.,zial este nedorazila,uz som ztoho nestastna.tak cakam a nic.inak dr povedal ze som pekne zahojena a sliznicu som mala 9mm.
@desza17 dakujem pekne 😉krv az 6.2.vkladali 1 a robil Krajkovic.sliznica 10 mm.tak uvidime.je to nas posledny,tak by som bola stastna.ale tak pocitam so vsetkym..to vies,my sme pripad 🙂 tak aj ja drzim palce nech ms ryyychlo dorazi a šup na uspešne KET ❤
@lusesita1312 citim v kostiach ze ti to vyjde,tak ti tto zelaaaaam.akokeby som citila ze ti mam napisat a vidis,presne na ket.supeeeer.sliznica krasna.kiezby som aj ja uz mohla ist.neviem co ma tato mrcha hneva do frasa.bola som rada ze sa mi upravila lebo minule mi prisla na 29.dc...co je super a aha.30.1.idemna tu genetiku a 7.2.na hemato.do mt neviem kedy...vkladas progesteron?dufamze lezkas a oddychujes 🙂.uz aj nejaky pich alebo nieco??
@desza17 ty si zlataa,ďakujem pekne za podporu 😀 aj ja tebe silno držím palce..Na dobré sa dlhšie čaká,neboj bude všetko oki.u teba nepochybne 🙂 vkladám progesterón áno a jasne, že nelezim 🙂 musela som do práce,lebo je toho veľa,ale v pohode sedím pri pc a šetríme sa.zatial nič také necítim 😔
@lusesita1312 aj ja ti velmi pekne dakujem.serka ma ta hnusna mrcha..ale co mam robit?a to som myslela ze sa mi cyklus napravil.kedy planujes testik?
@desza17 mrcha pride,daj si vinko 🙂mne sa tiez cyklus teraz predlzil.testik no neviem..minule mi az 12. den ukazalo ducha,tak skusim vydrzat do buduceho piatka 😀 hlavne sa snazim na to velmi neupinat..dufam,ze bude dobre a ty sa rychlo pridas ku mne 😍
@lusesita1312 dakujem si zlataa.neviem sa dockat kedy sa pridaaam.stym testikom ta obdivujem..ze to vydrzis😉,ja by som nevydrzala.urcite ma o vsetkom informuj,silno drziiiim palceky.
@desza17 ahoj moja,tak ako už došla tá mrcha jedna? Ja nemám moc dobré správy.vcera som ochorela,vyzerá to na chrípku ☹ tak moje nádeje sa pomaly strácajú.uvidime..Teraz e držím palce 🙂
@lusesita1312 mooooja,ale ved to predsa nic neznamenaaa,mysli pozitivne,a kolky si dpt?test si este neskusala?prosiiim drzkaj sa,musi to vyjst!!!myslim na teba.ja som bola stvrtok u gynek.a som v poriadku,ziadna cysta ani nic,len ms meska,pichla mi agolutin...vyvolavacku a do 14dni ma prist mrcha.zatialeste nedosla.pondelok ideme na genetiku do BB,tak som napäta.drziiiiiim silno palceeeee.❤
@desza17 ďakujem za podporu 🙂 jasne,nádej umiera posledná,ale vieš no..Mám teploty a strašné stavy, celý človek má bolí..Som 6 dp a test zatiaľ nie,je to skoro..Tak teraz obe čakáme,ja na test a ty na ms..Tak je h rýchlo dôjde.a dám ti potom isto vedieť..Ešte raz ďakujem ❤
@lusesita1312 nemas mi zaco dakovat🙂,je to samozrejme.potombudes dakovat drobcekovi ze bol silny,verim tomu ze bude a ondlho sa ti ukaze na testiku,kedy mas krv?ides do mt?
@desza17 na krv idem v piatok 3.2. tu u nás,do MT ja mám ďaleko. no kiež by si mala pravdu 🙂 textom skúsim možno v stredu alebo vo štvrtok. Tak uvidíme,či daco uvidíme 😔

@desza17 ahojkooo..pondelok ides na sono?