V akej cene sa teraz priblizne pohybuje IVF?
Ahojte v akej cene sa teraz priblizne pohybuje ivf ? Podla vsetkehi nas to caka aby sme sa vedeli na co pirpravit približne dakujem prajem pekný deň každej z nás a skoré 🤰🤰🤰
To je veľmi individuálne, záleží od toho, aké metódy oplodnovania si zvolis + extra úkony ako napr predĺžená kultivácia, zamrazenie atd. My sme v Brne dávali ICSI+PICSI+MACS+zamrazenie +lieky a vyšlo nás to na cca 3500-4000€, poisťovňa preplatí cca 1500€. Záleží aj od toho koľko máš vajíčok a koľko sa ich bude oplodnovat čím viac vajíčok tým vyššia cena. Každý CAR ma zverejnený cenník, takze si vieš pozrieť, koľko take úkony stoja. Lieky rataj určite okolo 300-500€, niektoré stoja aj okolo 800€.
@daffynko ak ste union 1000€ prispievali, neviem ako je na tom ina zdravotna. Nas 1IVF stalo cca 1500€ + 1000€ union. 300€ lieky 350€ mrazenie mali sme aj lepidlo na embryo a aj ICSI, MSS - Microfluidic sperm sorting. Teraz je akcia gynfiv ak 4IVF idete k nim a prve tri boli tiez u nich tak daju zľavu 50%. GynFiv ma cenník dostupný na ich stránke.
@s_o_n_i_k_e ano sme v unione obaja chodime do heliosu košice to čo píšete 300 lieky 350 mrazenie to je okrem tych 1500? 😯

@daffynko nás to vyšlo na cca 1500€ s tým že nemám žiadne zamrazene
300€ ma stali lieky
1000€ celý ten proces okolo embryy plus peniaze za HyFosy, Narkózu,Spermiogram a iné drobnosti