V ktorom centre ste absolvovali umelé oplodnenie?
Ahojte,
ak niekto z Vás absolvoval, kde ste boli v akom centre ? Diky za rady
@7lenka11 nebolo to finančne náročné veľmi/časovo ? aký bol dôvod ? u nás to je zlý spg bojim sa že to nevyjde
ja PCOS, autoimunitné ochorenie štítnej žľazy a muž zlá morfológia spermií (okolo 1,9% zdravých spermií).. otehotnela som u nich po 1.IVF... strata času pre mňa bol rok v slovenskom Iscare, kde dokopy nič neurobili, len sľubovali, že otehotniem aj bez IVF, že nie sme na tom tak zle.. v Brne nám narovinu povedali, že to bola strata času a že sa ideme pustiť do IVF.. všetko sme stihli v rámci dvoch mesiacov.. zaplatili sme cca 3500 eur a Union nám do mesiaca vrátil viac ako tretinu výdavkov, myslím, že to bolo okolo 1400 eur.. či to bolo časovo náročné neviem posúdiť.. v Brne sme boli dokopy asi 4x-5x, ale ja žijem v BA, takže som to mala na skok a zároveň mám robotu, kde si nemusím pýtať voľno kvôli každej návšteve lekára.. prácu si viem dokončiť aj večer alebo cez víkendy, ak treba.. v robote preto ani len netušili, že niečo také riešim...
@7lenka11 ak sa smiem spytat,koľko máte rokov a ako dlho ste sa snažili o bábätko? My sme s manželom na tom podobne ja PCOS manžel 2% morfologicky dobrých (ale jemu povedali že ak by mal 3% tak môže byť darca) a tiež sme boli prvýkrát v iscare a skúsili plánovaný styk s letrozolom, Ovitrelle a utrogestanom.Ale teraz mi ponúkli aj IVF,len ešte mám pocit že som nevyskúšala tie jednoduchšie moznosti. Obaja máme 32 a snažíme sa necele 2 roky. Ak by som skúsila ísť na konzultáciu do Brna,tak si treba priniesť výsledky alebo si spravia svoje testy?
@barju v lete som mala 32 a o babo sme sa snazili takmer tri roky.. v Brne potrebuju vysledky nie starsie ako tri mesiace, najma co sa tyka hormonalneho profilu.. ak su starsie, budete musiet ist znova na odbery.. my sme v Iscare tiez vyskusali planovane styky aj IUI, nic nevyslo a IVF nam neodporucali.. vraj nie sme na to tak zle.. v Brne povedali presny opak, ze vsetko ostatne ako IVF je strata casu.. ale jasne, ze aj v Iscare zavisi vsetko od toho, akeho doktora dostanete
Gyn fiv blava... Druhý pokus pred 9rokmi... Ale ze sa zhoršil prístup čítam... A teraz sa nám po 9 rokoch za darilo prirodzene po neplodnosti...
Sanatorium helios martin nám sa podarilo z jedného embrya hneď otehotnieť a v gin five v ba tam z dvoch sa nám nepodarilo takže za mňa helios martin
Helios Martin - odporúčam všetkými desiatimi...Všetko podrobne vysvetlia (vrátane doplatkov, životosprávy, rizík...), majú tam koordinátorky, ktoré sú na telefóne k dispozícii všetkým pacientkám, čo práve stimulujú. Za mňa servis na jednotku 1*
Helios Martin je super.Pred IVF urobené vysetrenia, pocas stimulacie neustala kontrola sonom a odbermi krvi. Konzultaciu mate zadarmo.Prijemny personal.
na spermiogram sme boli v Brne na klinike repromeda a hned nám tam neskor spravili aj IVF. Bez neho by sme dietatko nikdy nemali.

v Reprofit Brno - odporúčam všetkými desiatimi.. v porovnaní so slovenskými klinikami omnoho lepší a profesionálnejší prístup