Verím, že sa raz budeme usmievať.
Prajem Vám pekný neskorý večer, som tu jeden z mála...mužského pohlavia😊...
No rád ...by som sa od Vás žienky dozvedel čo, to...o umelom oplodnení. Viem, je tu toho vela, no môj (náš) príbeh možno povzbudí aj iných z rovnakým osudom...( môj osud) a bol by som rád ak by sme sa tu dozvedeli, a zaroven aby sme sa i my môhli podeliť zo skúsenostiami.
@maxxim no rozne psychicke stavy budu pocas cesty a ta cesta je dlha a lubi sa komplikovat. Sice nam vyslo na prvu supu, ale od vstupu do CAR az po porod ubehli 2 roky, tentokrat pre moje komplikacie, cize treba sa nachystat, ze to nebude za mesiac. A tych depiek a slz na oboch stranach bude vela a je to velka skuska vztahu. My sme sli rovno do Brna, Reprogenesis.
@evica01 ahoj, no pocity mám zmiesane...aj ked je to jediná cesta. Som jednoducho iba chlap bez podpisu...tak mi to príde vnútorne...ja len teraz dúfam ze sa to podarí.😊... musim byt silný , byt oporou pre zenu..ja som ju ziadal o ruku.. A ked som jej prisahal pred oltárom lásku tak nás nič nemoze zlomiť. Brali sme si jeden druhého... uvidíme...coskoro ideme na druhé sedenie. ...tak dáme vediet
@deya123 ahoj,🙂
Dakujem za tvoj názor, áno cesta je to dlhá a náročná. Ja sám to neviem stále vstrebat... áno bojujeme no v kútiku duse som vycerpaný zo svojho stavu. Ved predsa nieje to vec ako auto... dom...ale ziadným cinom sa to uz neda ovplivnit. Och, tak krásny zivot som dovtedy prezival... práca, bývanie...manzelstvo... a ano vázim si to no niesom to ja, to co som chcel odovzdať sam zo seba...nikdy neurobím a tak milujem deti... tesil som sa ze z nasej lásky bude bábetko, ze budem môcť zanechat svoju krv... no teraz mi zostala len nádej od darcu... citim sa ako dozivotne odsúdený napriek podpore, napriek vízie ze zene sa to podarí z darcovskou ... a budem môct aspon výchovou posunút dietatu svoje návyky a ...podobu skrz moj zivot... prajem si aby sa podobalo aspiň na zenu. My sme mali ist 20.3 na dalsiu konzultácou...no zrusili nam termín skrz tento vírus... najviac ma bolí pohlad na zenu... je silná, motivovana, ale aj ked to nedáva najavo je urcite sklamana. Ved pri milovaní sme vzdy boli v objatí a nadceny ze pracujeme" na bábetku, a teraz ... je v tom iba láska a prirodzene pudy... bez prekvapenia v podobe dvoch ciarok na teh. Teste...nemôzem uz len tak odpocívat, nic nerobit...este viac som pridal a kazdý volný cas myslím na to ako ho vyuzijem _me. Nasa láska je silná a kazdopádne máme jeden druheho... verím ze sa to podarí aj Vám aj nam. Drzím palce a držte sa... musime byť silný, z pozdravom Maxxim🙂
Ps- už len pre dnesný krasny jarný deň je radostou byť na slniecku aj vo dvojici🙂🙂
@maxxim ahoj v prvom rade prajem vela sila psychickej pohody.Vzajomnej lasky.
Verim ze dojdete k stastnemu koncu.Viem ze ta to zasiahlo,no mas skvely pristup.. A poztivne myslenie robu vela ,😉
My sme nasu cestu za stastim zacali pred skoro 10rokmi.
Najprv to bolo klasika sledovanie ovu,planovany sex,lieky od gynekologa.Laparoskopia.
Vsetko tvrdili v pohode. Presli sme do centra spg v norme.Ja v poriadku. 3x sme mali IUI zial be, uspechu.Dost ma to zlomilo.A kolko slz stalo ....😥
Prislo k IVF planovana liecba,tu som zvladala v pohode, odber,ktory bol pre mna dost bolestivy.
Prislo k vkladu,bolo to na mikulasa,odlozil sa koli polypu.Takze najprv ho vybrat a az o mesiac vklad.Neuspesny.
Dalsi vklad som si dala ako darcek k narodeninam.
Neuspesny.
Boli to tazke chvile.Este stale sme cakatelia.
Popri tom sa v mojom zivote dialo vela veci ktore dost vplyvali na moju psychiku. Ani to mi velmi nepomahalo. No posilnilo ma to ako cloveka.
Koncom leta zaciatkom jesene sa chystame na 2IVF.
Verim ze toto bude uspesne..
Drzim nam obom prsty 😉🤞🤞🤞🤩🤩🤞

@dalilallit ahoj, dakujem velmi pekne... som rad ze ste stastný... hej...sme na zaciatku tejto cesty, uvidíme..ci pride radost alebo sklamanie...no duffame v stastie v nestasti. Mna to zasiahlo moc no ale nádej je nádej..aspon po zeninej stranke by to bolo jej. Urcite budeme podavat správy.peknú nedelu