icon

Vitamíny na zlepšenie kvality spermiogramu

ivulka20
29. nov 2012

Ahojte kočky, viem, že tu už niekde určite je takáto téma, ale aj tak sa chcem spýtať. Ideme s manželom na tretie ICSI, kedže mal zlý spermiogram. Nasadila som mu selezin ace a b-komplex forte na zlepšenie kvality spermií. Teraz som sa na nete dočítala, že je veľmi dobrý aj Kotvičník zemný tak sa Vás chcem spýtať či s ním máte skúsenosti a či to môže užívať spolu s tým selezínom ace a b-komplexom. Díky za odpovede 🙂

Strana
z2
zuzana256
9. jún 2016

@bubulacka ahoj ano je to pravda bylinkove caje vzdy tepe lebo to nema ten ucinok potom a aj ja ti mozem radsej odporucit v tbl.

madana
9. jún 2016

@zuzula1983
@ivulka20 Takze nám pomohol práve PROFERTIL-partnerovi bolo ale tazko z tych liekov-na zvracanie a tak,nerobilo mu to dobre,pamatam sa.Po 3mes liecby ,ked ich douzival som naozaj po 3 rokoch neuspesneho snazenia konecne otehotnela 🙂

Tieto lieky nam odporucil lekar po spermiograme,takze ak niekomu nepomohli,mozno to bolo preto,ze mu to len tak niekto poradil,a pricina preco sa nedarí je uplne inde.

dia88
26. jún 2020

@marcellka32 kde zozeniem.ten kotvicnik..v akej forme to je..diik ;)

marcellka32
26. jún 2020

@dia88 sú aj kvapky aj čaj, daj do Google

babo44
10. aug 2020

@marcellka32 dobrý deň, aj my máme azospermiu. Ako sa vám to zlepšilo

marcellka32
11. aug 2020

@babo44 ja už mám 10 a 12 ročné deti, ale čo si pamätám tak kotvicnik sme obaja brali, plus chlap žiadne sauny (prehrievanie nie je dobre), Žiadny bicykel, a voľne trenky, nie slipy, veľa ovocia, zeleniny, pohyb

babo44
24. aug 2020

Ahojte, chcem sa opýtať, či máte aktuálne nejakú informáciu o zlepšení spermiogramu. My sme v našom meste mali robené dva spermiogramy a obe boli s hrozným vysledkom - azoospermia. Na ďalší mesiac sme boli v gyncare, kde bol spermiogram už pre nás Zázračny s diagnózu - oligoasthenoteratozoospermia, dokonca aj nám aj zamrazili spermie pre nutný prípad ak sa nám nič iné nepodarí. Berie mm florandol, kotvicnik, Macu a o 3 mesiace mame Kontrolny spermiogram.

babo44
Autor odpoveď zmazal
leticia22
28. jan 2021

@babo44 ahoj ako vám dopadol kontrolný spermiogram? My máme rovnakú diagnózu😥

babo44
30. jan 2021

@leticia22 ahoj. Ideme v marci na kontrolu. Ale berieme nové vitamíny a zmenili sme obaja životosprávu tak verím, že sa nám to zlepšilo. Dám vedieť. Držím vám palce. Treba veriť, že to všetko dobre dopadne 🙂

pietrula
19. okt 2022

@yeliel to bola aka kyselina listova, ta na predpis?

Strana
z2