Vitamíny na zlepšenie kvality spermiogramu
Ahojte kočky, viem, že tu už niekde určite je takáto téma, ale aj tak sa chcem spýtať. Ideme s manželom na tretie ICSI, kedže mal zlý spermiogram. Nasadila som mu selezin ace a b-komplex forte na zlepšenie kvality spermií. Teraz som sa na nete dočítala, že je veľmi dobrý aj Kotvičník zemný tak sa Vás chcem spýtať či s ním máte skúsenosti a či to môže užívať spolu s tým selezínom ace a b-komplexom. Díky za odpovede 🙂
@zuzula1983
@ivulka20 Takze nám pomohol práve PROFERTIL-partnerovi bolo ale tazko z tych liekov-na zvracanie a tak,nerobilo mu to dobre,pamatam sa.Po 3mes liecby ,ked ich douzival som naozaj po 3 rokoch neuspesneho snazenia konecne otehotnela 🙂
Tieto lieky nam odporucil lekar po spermiograme,takze ak niekomu nepomohli,mozno to bolo preto,ze mu to len tak niekto poradil,a pricina preco sa nedarí je uplne inde.
@marcellka32 kde zozeniem.ten kotvicnik..v akej forme to je..diik ;)
@dia88 sú aj kvapky aj čaj, daj do Google
@marcellka32 dobrý deň, aj my máme azospermiu. Ako sa vám to zlepšilo
@babo44 ja už mám 10 a 12 ročné deti, ale čo si pamätám tak kotvicnik sme obaja brali, plus chlap žiadne sauny (prehrievanie nie je dobre), Žiadny bicykel, a voľne trenky, nie slipy, veľa ovocia, zeleniny, pohyb
Ahojte, chcem sa opýtať, či máte aktuálne nejakú informáciu o zlepšení spermiogramu. My sme v našom meste mali robené dva spermiogramy a obe boli s hrozným vysledkom - azoospermia. Na ďalší mesiac sme boli v gyncare, kde bol spermiogram už pre nás Zázračny s diagnózu - oligoasthenoteratozoospermia, dokonca aj nám aj zamrazili spermie pre nutný prípad ak sa nám nič iné nepodarí. Berie mm florandol, kotvicnik, Macu a o 3 mesiace mame Kontrolny spermiogram.

@bubulacka ahoj ano je to pravda bylinkove caje vzdy tepe lebo to nema ten ucinok potom a aj ja ti mozem radsej odporucit v tbl.