icon

Vklad 14.2.2022

marhulka2022
7. feb 2022

Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?

22stanka22
7. jún 2022

@katka06 krasa 🤗 držím palce, určite všetko dobre dopadne 🙂 a verim, že aj my sa takto budeme tešiť ešte toto leto 🙂

katka06
7. jún 2022

@22stanka22 ďakujem krásne 🙏😘 aj my veríme, že všetko bude tiptop 😁 budem držať palce, určite sa ozvi, ako sa Ti darí 🍀

22stanka22
8. jún 2022

@katka06 za máličko, jasne že sa ozvem a píš aj ty priebežne, ďakujeme 😊✊🌺

bianka198734
11. jún 2022

Ahojte 3.6 som bola na vklad 5 dňového zmraz. dnes som si robila test je negatívny . Medzi tým som dva krát na papiery mala čistú jasnú krv iba trocha ale bola tam . Nespinim ani nekrvacam . Čo myslite ?

dominikahr
12. jún 2022

@bianka198734 viac ukáže krv. Išla by som hned zajtra byt tebou. Ale bohužiaľ nevypadá to sľubne 😢

bianka198734
12. jún 2022

Dnes ráno testy takto

bianka198734
12. jún 2022

@dominikahr ráno idem na krv

bianka198734
12. jún 2022
bianka198734
17. jún 2022

Tak ešte v ten deň 12.6 som začala krvácať až do dnešného dňa normálny menzes ani na kontrolnú krv som nešla 😭

katka06
21. jún 2022

@bianka198734 ahoj, tak to mi je ľúto 😥 treba veriť, že nabudúce to vide 🙏🍀

katka06
21. jún 2022

@22stanka22 ahoj, tak sa hlasim s obrovským úsmevom 🙏😊 dnes 6+4, meriame 7mm a ❤️140/min. Skoro som ich tam všetky vyboskavala 😁

22stanka22
21. jún 2022

@katka06 krasa tak to má teší 😊 my sme mali tu konzultáciu s Brnom tak tento týždeň by mi mali poslať rozpis injekcii tak uvidíme…ideme bez poisťovne lebo vraj sa čaká až 2-3 mesiace 🙄

katka06
21. jún 2022

@22stanka22 a ako sa Ti tam páčil prístup? No a nevieš si to spätne uplatniť v poisťovni?

22stanka22
23. jún 2022

@katka06 tak ťažko povedať, mali sme len online konzultáciu a aj to nemala doktorka zapnutý obraz tak to bolo trosku take zvláštne, ale povedala na čo sa skúsi zamerať pri tomto IVF, čo skúsi zmeniť oproti predošlým tak veríme že bude dobre 🙂 tento týždeň mi už má poslať cely rozpis no ale zajtra je už piatok a stále nič 🤷‍♀️ A to mi má za pár dni začať cyklus. Dnes som tam aj písala ale zatiaľ sa nikto neozval, keď sa neozvu do zajtra obeda tak tam zavolám.
Spätne netuším, to mi ani nenapadlo, ale veru že to skusim zistiť.

katka06
24. jún 2022

@22stanka22 tak to muselo byť riadne čudné 🙄 skús sa informovať, za to nič nedáš. Kamoška mi dokonca radi, nahrávať fotky bločkov kedy doplácame lieky, do 7 dní, že zvyknú aj to preplatiť 🤷 ale ani ja som ešte neskúšala. Mne znížili dávky liekov na polovicu, dnes jedny dokonca končím, a začínam dosť cítiť vaječníky pri zlom pohybe, kychnuti..asi sa prebúdzajú 😁

bianka198734
25. jún 2022

@katka06
Doma mame 14 ročného syna a 6 ročnú dcéru syn prirodzene dcera inj pregnil a lieky tak to asi necháme tak dosť má to teraz vzalo asi to tak má byt 😭

katka06
29. jún 2022

@22stanka22 ahooj, no ako pokračuješ? Začala si s liečbou? Ja som bola na kontrole dnes, keďže som špinila v sobotu, chvála Bohu všetko je OK, hematóm na krčku maternice sa už vstrebal skoro celý 🙏

22stanka22
30. jún 2022

@katka06 ahoj 🙂 nejako som prehliadla správu, fu verim ti že si sa zľakla, ale hlavne že je nakoniec všetko ok 😊 ach, nakoniec som nezačala, celkovo ten prístup bol divný, mali mi v priebehu minulého týždňa poslať stimulačný protokol a recepty, písala som stredu aj štvrtok keďže stále nič, nepomohlo, tak piatok ráno som volala a nevedeli ani čo sa robí, povedali že pošlú za chvíľu, ale nič z toho. Poobede som teda volala zas, zase asi niekto iný zdvihol a zase o nicom nevedeli. Ale nakoniec poslali, tak som prešla a obvolala všetky lekárne v meste, nikde tie injekcie nemali skladom, lenže ja som ich potrebovala uz na nedeľu a vedeli ich objednať az na pondelok. Okrem toho sme zistili, že ešte len na prvý týždeň liečby by nás tie injekcie vyšli takmer 1000 € a to by som ich brala nejaké 2 týždne + ešte by sa pridali ďalšie. Tak to je nenormálna suma a to ešte iba za lieky. Tak sme sa zhodli, že dáme poslednú šancu Slovensku a objednali sme sa do Iscare do MT. Dnes sme tam boli a super prístup lekára aj sestričky. Lekár nám dopodrobna všetko vysvetlil, ponúkol nám niekoľko možnosti riešenia a mame sa rozhodnúť čo si vyberieme a on sa nám ozve o týždeň, kedy bude mat moje výsledky, či zvolíme dlhy alebo krátky porotokol. A každopádne dáme embryjka na genetiku a veríme, že ich bude uz konečne viac, nakoľko on sa ide v mojej liečbe sústrediť na čo najvyšší počet získaných vajíčok.

katka06
4. júl 2022

@22stanka22 tak to je ,, ukážkový'' prístup 🙄 verím, že budeš spokojná aj na SVK a konečne sa dočkaš vytúženého bábätka 🙏🍀 Mňa dosť prekvapilo už na začiatku, online hovor 🙄
Ja len polihujem, strašne ma bolia nohy. Pripisujem to roztahovaniu maternice. O týždeň mám kontrolu, tak pevne verím, že domov prídem s tehotenskou knižkou 😊🙏

22stanka22
5. júl 2022

@katka06 veď práve, boli sme veľmi nemilo prekvapení. Veríme aj my tomu 😊 tak online bolo kvôli tomu že to mame až 500 km do Brna, ale akože mohla si zapnúť aspoň kameru lebo to sme rovno mohli s ňou volať 🤦‍♀️
Môže byt, má to vplyv na kadečo 🙂 juj super fajne tak si píšeme 🙂

katka06
9. júl 2022

@22stanka22 ahoj, ako sa máš? Máte už výsledky? Mňa strašne bolí hlava, zaspavam aj budím sa s bolesťou 😢 inak som mala všetko OK, dnes som po toalete trocha zašpinila tmavohnedo, verím však že v 10tyzdni je už bábätko silné 🙏🍀

katka06
16. júl 2022

@marhulka2022 ahoj, čítam, že sa chystáš na KET ❤️ silno držím prsty 🙏🍀

marhulka2022
autor
16. júl 2022

@katka06 veru ano..dnes som si chystala na rano 1 davku estrofemu a dost sa mi vybavilo co sa dialo 14.2...hrozne sa bojim aby to nedopadlo ako naposledy, stale je mi to velmi luto..
Ty si ako na tom???

marhulka2022
autor
16. júl 2022

@22stanka22 ako si na tom??

katka06
17. júl 2022

@marhulka2022 no to Ti verím 🙏 ja som 10+2, zatiaľ všetko v poriadku ❤️ už mám vysadené všetky lieky, najbližšiu kontrolu mám 25.7., tak verím, že bude všetko v poriadku 🙏🍀Trocha som rozladena, baba čo zdieľala tehotenstvo so mnou, v 10tt MA 😢 tak ma to trocha zobralo, a začala som sa viacej báť. Snazim sa veriť, že naše bábo je už silné a teší sa na nás tak veľmi ako my ❤️

marhulka2022
autor
17. júl 2022

@katka06 jej to je krasne..aj ja som mala MA v 10+6 ale mne sa v 8tturobil obrovsky hematom bola somv nemocnici pre to aj.ale to nie je tvoj pripad...tak hlavu hore!
Nebrala si prosim ta aj medrol??
Ja ho mam zacat teraz preventivne brat no bojim sa neziaducich ucinkov.
Inak skoro ti vysadilo vsetky lieky
Tusim sa vysadza az v 12-16tt co som tu citala
Kde si nakoniec podstupila Ivf? Mala si Ket?

dominikahr
17. júl 2022

@marhulka2022 ahoj neboj sa toho medrolu. Ja ho beriem už mesiac a nic mi nieje. 😊😊

marhulka2022
autor
17. júl 2022

@dominikahr viem to si mi pisala..az rozmyslam ze ked ho mam brat preventivne tak ho brat nebudem az tak sa ho bojim

dominikahr
17. júl 2022

@marhulka2022 ja ho tiež beriem preventívne. No ako chceš. Je to lne na tebe. ublížiť ti určite neublíži. Ved koľko bab ti písalo že s neho nemali žiadne nežiaduce účinky. Fakt sa nemáš čoho báť

marhulka2022
autor
17. júl 2022

@dominikahr ty uz vies kedy mas cca vklad??
Mne vychadza na cca 4.8.
Zajtra pisem do centra ze ms som dostala 16.7.