Vklad 14.2.2022
Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?
@22stanka22 niesom..len utorok a stredu som bola..ale neusedim v praci ako ma bolia krize..mna moj gynekolog nechcel dat na pn, ze az po pozitivnom teh.teste.ja mam sedavu pracu a to je hrozne..
@dominikahr mrazenie, lieky pre mna, darkynu, a vsetko okolo toho, odber krvi partnera, spermiogram cca 5800- 6000 euro.no nieje to sranda viem.kazdy dalsi vklad 360 euro.ked chcem embryglue 200/teraz sme si dali/, robia aj pred vkladom akupunkturu 120 euro a po vklade tiez ale to sme si nedali..
@dominikahr ja som hned suhlasila s darcovstvom tam nebolo o com..
Len ma mrzelo ze moj gynekolog ma tahal za nos ze mam vajecniky ako 35 rocna
Tak malicky sok v brne ale pripraveni sme boli na vsetko..tak hned na prvim stretnuti som potvrdila darcovstvo vypisali dotaznik a uz to islo..
Bude rast vo mne, bude moje..uz teraz ho milujem..
@marhulka2022 tak prvé dva dni po ET sú podľa mna najdôležitejšie keďže by sa malo do vtedy embryjko uhniezdit. Hm, niektorí lekári sú strašne tvrdohlaví. Mne môj dal PN od kedy som pichala hormonálne injekcie, nakoľko mi dali v car odporúčanie na PN v stimulácii a vlastne od vtedy som doma. Verim že sedava práca je na krize ťažká, ja mám tiež dni kedy ich celé presedim za PC a to je riadny zatah na chrbticu. Ale musíme všetko vydržať hlavne nech mame dve // na teste 🙂
@22stanka22 to ano..uvidime o par dni..
@marhulka2022 je to strasne vela ale co spravíme. Aj som ratala tak okolo 6 tisíc. My už v tom mame skoro 9 tisíc. Noo lekári niektorý dávajú zbytočne nádeje. Aj u nas to tak bolo 3IVF a nič. 🤷♀️ Tak sa len šetrí a dufan že o pár dní sem napíšeš krásnu správu ❤️🙏
@marhulka2022 no ja to mám ešte veeelmi dlhých 12 dni…budes testovať aj skôr ako na 14ty deň?
@22stanka22 neviem trocha sa toho bojim testovat sa ale urcite pred odberom ano
@marhulka2022 tak to máš dobrú vydrž, ja som uz testovala dnes 😁🙈
Ja by som chcela najskôr na 8. deň tak snáď vydržím 😁
Ja sa tiež bojím keďže nemáme ani nič v zálohe a tento jeden pokus musí vyjsť 🤔
@22stanka22 ani my no, toto je posledné embryo
@22stanka22 neviem, uvidime..testy doma mam
@michaela567 a co snehovo biely?
@michaela567 vyjde nám to verim v to 🙂 a koľko ste mali embryjok? Čítala som, že chodíte do KE do Helios, my tiež.
@marhulka2022 ani nie, uvidíme, naposledy co som bola tehotná som mala tiez od 5 dpt testy slabo pozitívne 🙂
@22stanka22 anoo 🙂 minuly rok vo februári sme začali 🙂 aj vám to musí vyjsť, držím prsty 🙂
@michaela567 Ďakujeme, veľmi si to želáme 🙂 tak ten ten vyzera super na take skóre testovanie 😊 aký to je test keď sa môžem opýtať? Ja sa rozhodujem, ktorý si kúpiť, viem že 10tkovy, ale niektoré majú vraj viac farbiva.
Od februára? A to ste mali medzitým nejaké pauzy alebo veľa vysetreni či už viac embryjok? My tam chodíme od augusta. Ale aj to sa nám zdá nekonečne.
@22stanka22 Vieš co ale nerobím si nádeje az tak, raz uz som tak mala a potom pekne zoslabol, bolo to biochemické .. preto sa testy nemajú robiť tak skoro, len ja som netrpezliva 😁 Mali sme aj pauzu keď sme čakali na výsledky z reproimuno a raz som potratila v 13 tt, potom sme museli mat opäť pauzu a teraz posledný pokus 😊
@22stanka22 a test je pepino z drogerky, obyčajný 🙂
@michaela567 samozrejme, bojíme sa tešiť predčasne po toľkých neúspechoch, ale raz sa to musí podariť. Ach tak to mi je ľúto 😕 my sme žiadne take vyšetrenia nemali. Ale iné ano. A teda aj dve neúspešne IUI 🤔
Dobre diky niečo pozriem 🙂
A mala si tiež predtým dlhy protokol? Či oni soft ani nerobia? Lebo nejako nás neinformovali rovno nás na toto šupli.
@22stanka22 no nám odporučili tieto vyšetrenia az po 2 neúspešných vkladoch, na remroimuno nič nenašla ale mala som niečo hraničné, tak kázala pichat par dni pred fraxik na riedienie krvi a 3. vyšiel a snáď aj 4. 🙂 Ja keď tu čítam o tých protokoloch, tak nechápem, mna sa nikto nič nepýtal, normlane dlhy som mala.. neviem ci robia krátke na vyžiadanie, alebo nemá az take výsledky.. 🤷🏻♀️
@michaela567 už chápem, tam ste aj dlho čakali na výsledky či? Určite vyšiel 🙂
Veď to, že ani nás sa nikto nič nepýtal, pri tom som čítala (ale až potom ako som už pichala injekcie - skoro mesiac), vraj pri IVF soft malo veľa žien dokonca viac odobratých vajíčok ako pri dlhom protokole a nebolo v tele toľko hormónov. Ja vlastne preto nechápem ako je možné, že pri takomto protokole po všetkých použitých metódach ICSI, PICSI aj MACS sme ostali len s jedným embryjkom.
Ale veríme že je to správne 😊
@22stanka22 aj na termín sa čakalo a aj na výsledky :/ Nooo tak to je malo len jedno embryo :( koľko ti odobrali vajíčok ? Mne 16 a boli z toho 4 blastocysty..
@michaela567 odobrali mi len 6 vajíčok, všetky boli zrelé, oplodnili len 3, jedno sa prestalo vyvíjať, jedno pomaly a jedno mám vložené a mame v ňom všetku nádej ☺️ Ale skratka ja som mala pocit že mi ich odoberali pozde a nechápem ani tomu prečo neboli všetky oplodnené keďže sme mali všetky tie metódy.
@michaela567 uau, to je super..
@michaela567 nedalo mi to a to nieje ani ranny moc, ze by z toho nieco bolo vnes je 5 den
@marhulka2022 waaaaau, vyzerá to super, držím prsty 🙂 asi štastný valentin 🙂
@michaela567 nemoze to byt ovplyvnene tak skoro tym utrogestanom vaginalne co si davame?

@marhulka2022 veľmi držím palce nech sa vam to podarí. Aj u nas je to posledna možnosť mat vlastne dieťatko. Aj ked som mala 5 vkladou ale žiadny úspešný. Ešte sa ta chcem opýtať ak nevadi. Kolko vas to vyšlo všetko. Aj s mrazenim. Dakujem 🙏