Vklad 19.12.2021
Ahoj je tu niekto taky co bol dnes na vklade?Aby som nebola sama co caka od dnesneho dna😊alebo sa chysta v najblizsie dni?
@veronika300 ďakujem, pevne verím aj ja 🙏
@veronika300 tak to som velmi rada...a uz aj srdiecko bilo hej?a povedali uz ake je velke?
@marinecka95 neboj sa teraz to vyjde✊🙏len oddychuj🙂
@aduska01111 ano, už som na gauči ;) víkend oddychujem, v pondelok do práce lebo mi to bude liezť na mozog 😃
@ivina011 podľa mňa to už čiarka z ovitrelle nie je 🙂 bude to tehu 🥰
Ja som tiež po IUI - ale o deň neskôr 14.1. Ešte som netestovala a ty si ma teraz len popodkušovala 😀 ja som si povedala, že testovať budem až 26.1. Na krv idem 28.1.
Mám take stavy ako keby to mám každú chvilku dostať 🙈.inak nič necítim ani od vkladu v novembri nám nevyšiel . To som testovala odusu aby som videla či sa stráca inj. 😂 (choroba toto ) .
Ďakujem Pekne ❤️
Zajtra skočím pre digi test či niečo ukáže a už počkám na krv .
Mame už malú s 1iui ale človek stále je taký napnutý 🙈
@ivina011 ja tiež nemám žiadne pocity, nič 🤷♀️
Ja som mala tiež jednu neúspešnú v decembri. Tak tento krát sa s testovaním neponáhľam - skusim 26.1 a to už by niečo určite ukázalo keby to malo vyjsť. Aj keď som dosť skeptická
@marinecka95 prajem moc aby si si našla 2 čiarku a všetko bolo v poriadku 😊
Aj ja si myslím že to ukáže už či vyšlo .
No necháme sa prekvapiť☺️
@ivina011 ďakujem. Tebe to snáď krv len a len potvrdí 🙂
Berieš niečo? Ja si vkladám 3x denne progestanelle, pre špinenie .
@marinecka95 ja 2x dene vkladám tiež progesteanelle .
Bez stimulácie .
A chodíme do BA gyn fiv
@ivina011 no ja som na stimuláciu brala 3x denne clostilbegyt a ovitrelle samozrejme. Uvidíme teda ako to dopadne. My chodíme do Helios MT
@marinecka95 ahoj tak ja dnes spravila a asi sa pošťastilo vazne ☺️
@ivina011 gratulujem. Ja mám test biely ako božie oko 🤷♀️
@marinecka95 ešte môže naskočiť // ❤️
@ivina011 neviem no, skôr si myslím, že nie 🤷♀️ Uvidíme. Otestujem vo štvrtok pred odberom krvi a už dosť, nemienim naháňať duchov na testoch
Baby ahojte takže ja dnes 12 dní po IUI a vyzerá, že opäť nič z toho 🤷♀️ Test negatívny
@marinecka95 to má mrzí idete skúsiť do tretice ? Či už ivf ?
@veronika300 zajtra idem na krv k mojej gynekologičke pre istotu aby som mohla vysadiť progesteron a po menštruácií sa mám ozvať na konzultáciu takže neviem 🤷♀️ Predpokladám že navrhnú IVF
@marinecka95 daj potom vedieť držím palce 🙂
@veronika300 ďakujem pekne, nič mi inak nie je - špinenie som mala od 6teho po 9ty deň po IUI. Prsia mám riadne naliate, ale nebolia vôbec 🤷♀️
Uvidíme čo povie krv, áno ozvem sa určite
@marinecka95 mrzi ma to 😕
Drzim veľmi moc palce .
@ivina011 výsledky z krvi budem mať zajtra, no aj dnes na trinásty deň po IUI test negatívny

@marinecka95 ďakujem držím palce tentokrát to verím vide 🙂