Vklad 19.12.2021
Ahoj je tu niekto taky co bol dnes na vklade?Aby som nebola sama co caka od dnesneho dna😊alebo sa chysta v najblizsie dni?
@veronika300 verím aj ja, ale mám samozrejme aj obavy - včera 9 dní po insmeninacii a test biely 🤷♀️
@veronika300 ascorutin mám doma ešte z júna - keď som potratila. Myslíš že si môžem dať?
@marinecka95 aha no ved uvidis..ja tiez sa este nechcem tesit ratam s hocičím...
@marinecka95 skús až po tej krvi a o koľkej ideš zajtra ?
@aduska01111 teš sa z // 🥰 všetko dobre dopadne neboj
@aduska01111 tiež si myslím pekne ti to stúpa
@veronika300 zajtra ráno medzi 7-8. Budem 10/11 dní po inseminácií a koordinátorka mi kázala prísť zajtra na krv že to už musí niečo ukázať, že nebudeme čakať do štvrtku, že ak to je tehotenstvo tak treba zakročiť
@marinecka95 tak to sa pekne k tomu postavili a kde to chodíš do centra zabudla som prepáč ?
@veronika300 Helios Martin
@marinecka95 aha áno to aj ja
@veronika300 verím, že nám obom pomôžu k vytúženému 🙂
Baby myslite že si môžem dať ten ascorutin? Je to v podstate kyselina ascorbova - Vít C.
@marinecka95 @veronika300 ano tesim sa ale sa aj bojim....modlim sa aby to bolo dobre....
@marinecka95 no ja si myslim ze ked to je vitamin C Ze by si mohla
@aduska01111 verím, ten strach úplne chápem … v júni som to zažila - dva týždne sa tešila z //, potom špinenie, pohotovosť, lekári, samé odbery hcg - stúpalo stúpalo až nakoniec rapídne kleslo - nedopadlo to dobre. Tvoj prípad to ale určite nebude 🙂
@marinecka95 a koľko si vtedy mala hcg ? Každá máme to strach to je jasné musíme len veriť no tak skús ten ascorutin možno ti pomôže na spinenie
@veronika300 prvy odber - čiarka slabá 123,6, potom 220,400, 633, 900, a potom bach silne špinenie - pohotovosť hcg 40 a bolo jasne, že ide o potrat
@marinecka95 ahoj dievčatá ako dneska ?
@aduska01111
@veronika300 ahoj ja dn3s budem testovat az na obed lebo sq mi zda ze lepsie test ukazuje naobed....a ty ako?
@aduska01111 nemam také príznaky ako som mala predtým tak ma to mierne straší ale test bol tmavší
Ahoj 🙂 no už sme doma. Urobili aj ultrazvuk - bol tam Dr. Krajkovič, povedal že sliznica je veľmi veľmi pekná - 13-14mm a že je ešte veľmi skoro na závery. Povedal, že bez toho aby som mu povedala že špiním tvrdí na 80 percent sa jedna o tehotenstvo. Že nález na ultrazvuku je pekný ale že som malo dni po iui a preto nič nevidí. Na samotné špinenie nepovedal nič, že je to v poriadku pokiaľ to nie je čerstvá krv a ani maternica nie je zakrvácaná 🤷♀️ Dokonca povedal že som ovulovala z oboch vaječníkov 🤷♀️ Nie len z jedného ako mi tvrdili pred iui.
Krv mi majú volať okolo obeda tak mám po tých slovách doktora Krajkoviča aj trošku nádej 🙏
@veronika300 tak to som rada...mna praveze dnes bolia riadne prsia ako pred menzesom..tak dufam ze nedostanem😒sa uz aj bojim testovat
@aduska01111 neboj, všetko dobre dopadne 🙂
@marinecka95 tak to dufam😊a ty ako?
@aduska01111 písala som kúsok vyššie 🙂
@marinecka95 fíha tak to znie dobre no verím že hcg bude
@aduska01111 práveže to je dobré že ta bolia prsia
@marinecka95 prepac som si ani nevsimla..tak urcite bude vsetko dobre...nadej tam je..aj ked vsetky sa rovnako obavame ak sa nam hned daco nezda😉
@veronika300 dufam ze to tak aj bude...len sa budem bat otestovat .pockam do pol 12..aspon dovarim😀
@aduska01111 a čo dobrého varíš ? 🙂 Pošli potom fotku dobre bude

@aduska01111 ja idem 30.12 neviem sa dočkať dúfam že to bude dobrá hodnota