Vklad 19.12.2021
Ahoj je tu niekto taky co bol dnes na vklade?Aby som nebola sama co caka od dnesneho dna😊alebo sa chysta v najblizsie dni?
@marinecka95 ja som pri prirodzenom otehotneni mala prvý krát test pozitívny 11 deň druhý až 13 ty a raz dokonca 9 takže je to individuálne dúfam že budeš a ešte spinis ?
@veronika300 hovadzi gulas s cestovinou😀
@veronika300 veď práve 🤷♀️ Áno špiním stále, aj Dr to videl po ultrazvuku na “sonde” a nijako to nekomentoval negatívne. No nič mi iné nezostáva len čakať na telefonát 🙂
@marinecka95 potom napis bude to dobre uvidis🙏😊
@marinecka95 aha a o koľkej majú volať o druhej ? Či ?
@aduska01111 mnam
@aduska01111 niekde v kútiku duše stále dufam že sa pomaly tvorí hcg alebo čo už neviem … 🙏 ozvem sa ano
@veronika300 nepovedali presne hodinu - Dr mi povedal keď som odchádzala - na obed si voláme. Na recepcii mi povedala poobede 🤷♀️
@marinecka95 dobre zajtra pis...🙏🙂
@aduska01111 ešte aj dnes 😁
@marinecka95 ja citala ozvem sa rano😆som uz slepa normalne
@aduska01111 :D v pohode … no nič idem variť, idem sa zamestnať 😁
@marinecka95 @veronika300 dievcata ck myslite uz som nevydrxala ani do tej pol 12...bo ma zacalo riadne brucho boliet.ako keby som sla kramy dostat tak som testovala....sa mi zda ze ciarka trocha silnejsiq ale akosik sa pomaly do hcg dviha.dbes som 9 dpo
@aduska01111 super veď to vyzerá parádne podľa mňa preto ťa aj tak brucho boli a prsia lebo stúpa hcg
@veronika300 budem sa modlit aby to tak bolo😊a zase zajtra naobed otestujem...no isto mne najsilnejsie testy vyjdu na obed😀
@aduska01111 jasne, krásna čiarka na 9 deň 👍
Baby tak ja som už po telefonáte - krv negatívna - ďalší pokus iui 🙏
@marinecka95 to má mrzí a nechceš skúsiť rovno ivf ?
@veronika300 dohodli sme sa na začiatku 2x IUI a potom ivf …
@marinecka95 aha dobre držím palce raz sa to musí podariť 🙂 verím tomu
@veronika300 ja tiež tomu verím 🙏
@marinecka95 mna to tiez mrzi😔ale neboj nabuduce sa podari uvidis🙂a ak sa nahodou rozhodnes ist na ivf a budes potr3bovat nejaku radu tak potom napis..a kedy by si chcela absolvovat dalsie iui?
@aduska01111 uz mam lieky v kabelke, hneď tento cyklus
Dakujem Vám za podporu ❤️
@marinecka95 tak to je super že hneď tak verím že sa to podarí a ak môžem odporučiť ber inofolic a ak v centre budú súhlasiť tak aj alchemilku pi 🙂
@veronika300 inofolic mne robí sarapatu .. vôbec mi folikuly nenarástli s ním nikdy … a keď tak dva dni pred MS som mala ovuláciu … nikdy ho už nebudem brať
@marinecka95 aha tak to má mrzí mne trošku rozhádzal cyklus ale potom som mala celkom fajn folikuly nevadí na každého inak pôsobí tak aspoň. Kyselinu listovú držím palce
@veronika300 ano, tú beriem podstivo 🙂 dakujem
@aduska01111 ahoj ako dnes test ?

Aj tak sa baby obavám - aj dnes test biely, aj keď Dr povedal že na 11 deň po “prirodzenom” otehotnení je nič … že preto sa berie krv, lebo test ukáže len v málo prípadoch. Len keď si dám dokopy - negatívny test, špinenie tak ma nič iné nenapadá ako krv negatívna 🤷♀️