Vklad 19.12.2021
Ahoj je tu niekto taky co bol dnes na vklade?Aby som nebola sama co caka od dnesneho dna😊alebo sa chysta v najblizsie dni?
@aduska01111 mne tie silné bolesti pobruska ustúpili mám len také mierne bolesti podbruška a bolesti prs mierne zajtra idem na krv tak som v strese testy som už nerobila nemala som doma
@veronika300 neboj sa,len sa nestresuj urcite bude vsetko dobre.aspon ti tie bolesti presli..zajtra mi potom napis ako si dopadla..ja dnes sla kupit dalsie testy😀ja az vpondelok na krv..
@veronika300ahoj moja.potom daj vediet co ti povedali🙏😊
Baby čakám na vaše testy a vy nič ☺️ Keď budú novinky, ozvite sa 🙂
@marinecka95 ahoj..no pomalicky silneju.dnes som skusala iny test
@aduska01111 no máš to super ja som dnes bola na krvi to ešte nevolali že koľko je ale robili sono a už bolo vidno bublinku
@aduska01111 pekne ti silnejú dnes si kolky deň ?
@veronika300 hej bolo vidno..tak super to som rada😊no som zvedava kolko budes mat hcg.dufam ze aj u mna v pondelok daco uvidia...ja som dnes 11 den
@aduska01111 mne povedala že sa nemusím báť že veľa razy ešte nevidno že to až neskôr a aj tak bolo vidno tak skoro
@veronika300 tesim sa stebou 🙏😊potom napis ked budu volat
Super baby, teším sa s vami 🥰
Ja paradoxne - po vysadení progesteronu ani kvapka krvi, špinenie - NIČ 🙊
@marinecka95 to vážne to by som nečakala tak hádam sa ti spustí ďakujem pekne
@aduska01111 tak hcg 1370
@veronika300 ooo super😊tak drzim vsetky paluchy..nech babatko krasne rastie🥰
@aduska01111 ďakujem pekne musím veriť veľmi si to prajem po tých všetkých potratoch
@veronika300 určite do vyjde 🥰
@veronika300 co si myslis?
@januska777 jej gratulujem kolky deň ? To je pozitívne
@januska777 to vypada super.kedy mas ist na krv
@veronika300 13.den
@aduska01111 3.1.
@januska777 tak držím palce
Ahojte dievčatá, ja som robila test dnes ráno som 14. deň po KET a nič na teste, v pondelok mám ísť na krv. Som z toho veľmi nešťastná, toto bol náš 3. vklad. 😔
@ddudu tak to má veľmi mrzí a máš vyšetrené hematologiu reprodukčnú imunológiu genetiku paru a štítnu ?
@veronika300
áno bolo sme v Nitre, aj som chodila na intralipidy pred a po vklade, na štítnu žlazu beriem lieky euthyeox 50. Doplatili sme všetko možné embryoglue, akupunktura, lieky. Neviem čo viac máme robiť. Ale ešte uvidíme v pondelok výsledky z krvi a pot. ideme ďalej nevzdávame to.
@ddudu a hematologiu mate vyšetrenu ? Skús aj alchemilkovy čaj od ms do ovulácie ak nebudeš mať iné lieky popritom ja som mala vklad v native a koľko máte ešte mrazacikov ? Výborne určite sa nikdy netreba vzdať 🙂
@januska777 tak to ides ako ja..ja tiez 3.1😊
@veronika300 hematologiu mame vyšetrenú keďže ja som bola onkohematologická pacientka. Chodíme do centra v Brne. Mrazáčikov už nemáme, ideme od znova.
@aduska01111 a ty si už robila test?

@veronika300 ahoj dneska zas o trochu silnejsie...ale dnes uz som mala silnejsi aj zranneho mocu..tak uvidim....ale dneska sa aj zle citim...normalne mam pocit ako by som sla vracat.tazko mi je...a ty co ako?