Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️

@verka138 pridaj fotku, rýchlo 😅
Kto ide ešte zajtra je krv??
Ahojte, prosim vas mame vklad 14.2 viete mi napisat ako to prebiehalo ked vam vkladali embry, je to bolestive a ako dlho to trva vlastne celkovo ako to prebieha..gratulujem vsetkym ku II..citam vas od zaciatku..
@marhulka2022 trvalo to cca 5 minút a vôbec to nebolelo, ani pritom a ani potom ☺️
@marhulka2022 ahoj tak asi 5 minút ti trvá ako píše lienka mňa to teraz vôbec nebolelo len je to trosku nepríjemné... Roztiahli ma zelazami trosku....vydenzifikovali mi vnútro došiel embryolog z drobcom sestrička robila sono z vrchu bruška kde je sliznica Dr vložila isile embryolog skontrolovať ci je pipeta prázdna bolo to ôk na Sone my ukázala Dr kde je v sliznici drobec a 15 minút som si tam sama po ležala potom po mna prišiel embryolog že môžem sa ísť obliecť dal my papiere išli sme vyplatiť a pekne domov oddychovať 👍 držím palce
Ja idem zajtra na krv ráno tak uvidíme, ale som trosku skeptická ráno som si spravil Dr. Maxa a žiadna čiarka ale mam pocit že mi odpadnú prsia a včera keď sme išli autom som mala pečene gastany ktoré zbožňujem a skoro som ich zo seba dala von. Pritom mne nikdy v aute alebo z nich nebolo zle. Tak sa neviem dočkať zajtrajška. Či je to tehotenstvo alebo zaludocny problém 😁
Dievčatá, taka otazka. Mňa by zaujímalo koľko vás to vyšlo na SR?? Ja som bola v ČR a teda nebolo to najlacnejšie, ale nevadí dôležitý je výsledok ☺️❤️ kľudne mi to napíšte do správy ak nechcete tu, aj ja vám poviem koľko nas to vyšlo 🙂
@lienka_9 reprogenesis brno s darovanymi oocytmi /s mojimi to uz zial nejde/zatial 5000..
@marhulka2022 my sme boli kusoček od vás v Reprofite
@verka138 dakujem krasne za podrobnu odpoved..vas tu najviac sledujem lebo mate tiez dlhu cestu za sebou..drzim palce. Rano som sa potesila vasim dvom ciarkam
@lienka_9 sme sa rozhodovali ci tam ci tam..vyhral dr.Koukal v Reprogenesis..uvidime ci to vyde..
@marhulka2022 ja som mala jasno odzaciatku... poznám veľa ľudí ktorí chodili na SR a nevyslo im to, potom išli do reprofitu a vyšlo na prvý krát. A doktora sme mali tiež vybraného a neviem ci nepracuje aj pre reprogenesis 🙂 boli sme na konzultácii aj v Martine v Iscare ale hneď sme pochopili že to nie je ono .. a este potom som sa dozvedela ze Reprofit patrí medzi top 10 reprod. centier v EÚ s najvyššou úspešnosťou
@marhulka2022 držím palce nech to víde.... No ja uvidím zajtra na sone a krvi ci to vyšlo....
@lienka_9 idete do brna na krv? Mne v reprogenesis povedali ze po vklade budem krv riesit u svojho gynekologa
Ze mu napisu instrukcie
@verka138 dakujem.
@marhulka2022 áno aj ja idem k svojmu... síce povedali v Brne ze ked budem mať zajtra pozivny test tak nemusím ísť na krv, ze sa mam potom objednať do Brna na sono..ale ja aj tak chcem ísť zajtra na krv
@lienka_9 môžem otázočku do spravy?
Myslíte že keď ráno mi vezmú krv tak ešte v deň budem vedieť výsledok?
Až teraz som objavila túto skupinu.. pripájam sa.. bola s na vklad 24.1. KET... Zajtra idem na krv.. dnes som si robila test a čisto biely :(
@januska777 ahoj progesteron