Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
@lienka_9
Ja som o jeden den menej a mala som dnes 970
Tak potvrdene 😍 hladina HCG 434 🙂
@januska777 blahozelaaaaam 🙏🏻🙏🏻
Baby všetkým ktorým sa to podarilo gratulujem ❤️
@januska777 gratulujem, a tiež máš hcg zo 14 dňa?
Baby ja idem s takou otázkou trošku vedľa IVF ale …
Absolvovala som IUI - neúspešne podľa krvi.
MS som dostala 1.2. - všehovšudy trvala dva dni. Keby som neriešila hygienu tak mi jedna vložka stačí aj celý deň 🤷♀️.
Včera a dnes mi je tak akosi čudne, žalúdok ako na vode, nafúknutá, zápcha … a dnes špinenie. Neviem čo si o tom myslieť. Kamoška ma nahovára na test ale osobne si myslím že je len telo zblbnuté z hormónov, tabletiek atď. Čo vy nato?
@marinecka95 kamoška ti dobre radí...sprav si test, keď bude negatívny tak sa obrat na doktora
@lienka_9 no ráno skúsim testovať, aj keď si myslím osobne, že nič tam nebude keďže na 13ty deň po IUI bola krv negatívna 🙆♀️ No múdrejšia budem ráno.
@lienka_9 k tomu všetkému mám ešte aj také “bolesti” nôh, hlavne stehná také akoby po svalovici .. ja sa už z tohto raz zbláznim 🤭
@marinecka95 tak choď k doktorovi keď sa bojíš 😊
@lienka_9 ja sa už nebojím ničoho 🤭
Urobím ráno test a uvidím čo ďalej .. ak špinenie neprestane zavolám Dr. (Dnes mám 8my DC) zvláštne všetko 🤔
@lienka_9 ano a povedali ze je to v poriadku

@lienka_9 ja som mala 1502 na 12 deň a 4200 na 14 deň 🥰