Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
Baby, mate nejake priznaky? Ja som 3dpt a den po transfere ma zacali boliet krize. Testy biele, ale vieeem ze je hroozne skoro🤣 a neboli ani z ranneho mocu🤣🤣🤣 och ja ruraa🙏🤦
@januska1905 mňa boleli kríže a prsia po vklade
@lienka_9 a kedy ti test ukazal?
@lienka_9 mne nic nieje len sem tam brucho a tie kriiize dost, ako ked ma ide seknut...
@januska1905 Na 4 deň som si robila test a zdala sa mi slabá čiarka, ale ozaj že slabá a na 8 deň už takéto čiarky
@lienka_9 supeeer, 🥰tak vyskusam zajtra aj ja😎
@januska1905 mna tiez boleli prsia strasne po vklade... a cca 20dni pd vkladu som zacala mat nevolnosti a mam ich do dnea 24/7
@januska1905 moje testy...4den je spodny
Ahooojte baby 🙂 ako sa máte? Co nové??
@lienka_9 ahoj ja ovulácia pred dverami 😉 začiatkom marca nás čaká konzultácia pred IVF, takže posledný pokus o prirodzené počatie ☺️. Ak to nevyjde, pripravte sa baby na otázky 😄
Ty sa máš ako? Bola si na ďalšej kontrole?
@marinecka95 zatiaľ len 2x na hcg a teraz v utorok ideme konečne na prvý ultrazvuk ❤️
@lienka_9 budem na vás myslieť 🙂
@marinecka95 ďakujem ❤️ aj ja tebe držím silno palce 🥰
@lienka_9 ďakujem 🙂
@lienka_9 ciarky sa ti urobili este v case odpocitavania??
Mne sa ciarky robia po termine odpocitania tym padom je to neplatne som 7 den po et
Dakujem budem rada ked mi odpises
@marhulka2022 áno hneď

@mirunka76 no kebyze mam vyssiu hodnotu tak by bolo to cakanie prijemnejsie 🙂 ale tak neviem na com som tak je to o drzku