icon

Vklad 24.1. 2022

lienka_9
24. jan 2022

Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️

verka138
12. apr 2022

@marinecka95 ahoj aj mne sa to stalo..... nevadí to trafila si si mini žilku 😉 mne sa dokonca stalo ze injekcia pri ventile na ihle prepustila časť vodičky (viac krát sa my to stalo počas stimulky) a všetko bolo ok

marinecka95
13. apr 2022

@verka138 ďakujem, už som tesne pred odberom vajíčok, zajtra idem na kontrolu tak som sa obávala aby som niečo nedokafrala … ale snáď bude všetko ok ☺️

marinecka95
14. apr 2022

Baby moje ☺️ Aké veľké folikuly ste mali keď ste išli na odber vajíčok pred IVF?

janula66
15. apr 2022

@marinecka95 ja vôbec netuším. Ale ak môžem poradiť. Ani to nerieš a čo najmenej sa na to sustred 🙂 ono tam je potom základ, aby boli hlavne kvalitné, aby sa pekne oplodnili a pekne rástli tých min. 5 dní 🙂

marinecka95
15. apr 2022

@janula66 neriešim, práveže som úplne v pohode ☺️
To ma len tak zaujímalo, lebo chodím na kontroly každý tretí deň, stále hovoria že je to skvelé ale deň odberu mi stále neurčili. Ešte mám prísť v pondelok. Tak som len chcela orientačne vedieť kedy ma to čaká nič viac ☺️

marinecka95
24. apr 2022

Baby ahojte, u vás v diskusii je akosi mŕtvo :D
Veľa ste mi poradili 🙂
Po OPU sme získali 17 oocytov - z toho 11 zrelých - z nich sa oplodnilo 10.
Dnes na tretí deň kultivácie máme 7 ukážkových a 3 trošku slabšie, ktoré idú ale naďalej kultivovať a vraj aj tie ešte majú šancu 🙏
Verím, že bude čo vložiť 🥰

verka138
24. apr 2022

@marinecka95 ahoj tak to máš krásny počet ❤️ my sme mali 4.... 2 krát už bol vklad neúspešný zatiaľ..... No mrtvo neviem baby ktorým sa podarilo otehotnieť tehulkuju a my ostatné ďalej skúšame šťastie ani ja sem už moc často napríklad nechodím... Chodím viac do skupiny nie sem do diskusie 😉

marinecka95
25. apr 2022

@verka138 och to ma mrzí ale nevzdávaj sa 😍
Ešte máš pokusy. Kedy ides na ďalší KET ?

verka138
25. apr 2022

@marinecka95 teraz si momentálne riešim genetiku hematologiu a reproimunitu keď budem mať výsledky tak hneď idem do ďalšieho vkladu... Ďakujem 😉

marinecka95
26. apr 2022

@verka138 držím palce nech to dopadne čo najlepšie 🥰
Ja už mám info z piateho dňa kultivacie -
4 embryjká dnes mrazia, sú vraj nádherné.
Zvyšných 6 je tiež stále živých ale sú pomalšie - nechávajú do zajtra kultivovať a zajtra povedia koľko z pomalších budeme mraziť 🙏 teším sa

marinecka95
23. máj 2022

Ahojte baby, mam len jednu otázočku. Špinili ste niektorá po KET?

radkasvetlik
24. máj 2022

@marinecka95 ahoj ja som teraz po treťom ket špinila ale na 7.deň tak tmavo hnedo a zvýšili mi progesterón na 3x1 vo štvrtok idem na verdikt 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Prvé ivf som mala dva kety a prvý som špinila prvý deň večer kusilinčok a tiež potom po potvrdení tehu žial v 13tt sommala missed a drhý ket v januáry som špinila na 3deň po ket ale slaboružovo… To tiež žiaľ dopadlo v 5tt ako missed 😢 dúfam že toto tretie je už naše osudové bábätko 🙏🏼
Kolký deň po ket si?

marinecka95
24. máj 2022

@radkasvetlik držím palce 🙏
Na KET som bola v sobotu 21.5 a špiním od včera. Koľko trvalo špinenie ?

radkasvetlik
24. máj 2022

@marinecka95 ďakujem 🙏🏼❤️
A aj pociťuješ nejaké príznaky ?
No u mňa to špinenie bolo iba také jednorázové stále… že nešpinila som celý deň… iba tak raz to zo mňa vyšlo vždy som to na intímke zbadala a teraz keby som si dávala progesterón od spodkutak ani neviem že som na ten 7.deň špinila lebo to špinenie som mala iba na prste a nie na intímke…
Ale hneď som volala večer do Car a zvýšili mi tu dávku tak ak špiníš jednoznačne zavolaj aj ty… Som zvedavá potom daj vedieť čo ti povedali a držím aj ja tebe palčeky aby bolo všetko v poriadku a vkladík vyšiel 🍀🍀🍀 Kam chodíš do centra ak sa smiem opýtať?

marinecka95
24. máj 2022

@radkasvetlik volala som do centra včera, povedali že nič sa v podstate nedeje. Beriem 3x1 estrofem a 3x1 progestanelle 200mg.
Chodím do Heliosu.

radkasvetlik
24. máj 2022

@marinecka95 aha tak ty už od začiatku berieš po 3 tak dobre už len veriť že to embryjko zvládne 🙏🏼
Lieky máme rovnako teda…

marinecka95
24. máj 2022

@radkasvetlik áno 3x mám od začiatku 🙏 verím, že to dobre dopadne

radkasvetlik
24. máj 2022

@marinecka95 🍀🍀🍀 džím palčeky ale tak špinenie je vraj dobrý znak aj mne to dr. vravela keď som tam volala ☺️

marinecka95
24. máj 2022

@radkasvetlik verím, že to je dobré znamenie 🙂 aj keď druhý deň po KET neviem či to môžem pokladať za úspech (ak nerátam deň vkladu).
Uvidime. Aj tebe držím palce 🙂 potom sa ozvi ako si dopadla 😘

marinecka95
25. máj 2022

Baby v jednom fóre mi dodali odvahu 🙉 je tam si mi šibe už 😜 samozrejme beriem s rezervou

dzanka72
25. máj 2022

@marinecka95 ja vidím druhú čiarku, nech silnie😉

marinecka95
25. máj 2022

@dzanka72 ďakujem, verím že bude ❤️

radkasvetlik
26. máj 2022

@marinecka95 ahoj aj ja vidím druhú čiaročku 😍 supeeer 🍀🍀🍀 len nech pekne silnie 🙏🏼
Ja som bola dnes 13dpt na sono a hcg tak bodka už bola na sone mala 1mm a hcg malm pozitívne v norme 🙏🏼😇❤️ Zatial sa potichučku teším ale s rešpektom kedže moje dva tehu nedopadli dobre no do tretice hádam všetko dobré ❤️🍀🙏🏼

marinecka95
26. máj 2022

@radkasvetlik jooooj super teším sa s tebou. Ja idem na krv na budúci týždeň v piatok 🙏
Testy dnes 5DPT

marhulka2022
26. máj 2022

@marinecka95 aj ja som mala od 5 dpt dusikov...krasne..

radkasvetlik
30. máj 2022

@marinecka95 ahoj tak ako pokračujú testíky? ☺️ Dúfam že pekne silnejú 🍀

marinecka95
30. máj 2022

@radkasvetlik silneli silneli až do včera 🤷‍♀️ Dnes opäť silnejšie čiarky, bola som na krv a ultrazvuk - Dr zhodnotila že krvácanie nevidí, sliznica je krasna a ešte to kľudne môže dobre dopadnúť 🙏
Ja som to už včera všetko oplakala no dnes mi dali ešte kúsok nádeje 🙏

marinecka95
30. máj 2022

@radkasvetlik
Testy dnes 🤷‍♀️

marhulka2022
30. máj 2022

@marinecka95 krasa tak to vyslo..

marinecka95
30. máj 2022

@marhulka2022 vyjsť vyšlo ale či to dorbe dopadne skrz toho krvácania, slabnutia včerajších testov, dnes zázrakom zosilneli 🤷‍♀️
Uvidíme ale veľmi veľmi si to prajem ❤️