Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
Inak ja zatiaľ nič špeciálne na sebe necítim, vy áno?
Žienky kríze bolia aj mňa ale ja neležím....chodím už druhý deň do roboty...už má aj nohy pobolievaju sem tam 🙂 a som akási poprechladana akoby.....toto som mala aj predtým tak dúfam že to bude ono keď som bola tehotná 🤰....joj včera som bola asi mimo ale zjedla som rybu a ja ryby nejem vôbec kvôli kostiam :D ale včera som neodolala a priateľ že čo sa mi porobilo :D :D
@andrea_r016 Ahoj do Iscare Bratislava, som tam spokojna, majuu velmi dobrý prístup. Pocity, no kedze je to treti pokus, snadim sa eliminovat vsetko co si myslm ze som predtym robila a verit, ze sa tp uchyti, vcera ma dost pichalo v pravej casti podbruska
@lienka_9 dnes zatial nic specialne, ale tak je este len zaciatok dna
@januska777 u mňa je to tiež tretíkrát.....prvý bol biochem....druhý MA a tak tretí už bude úspešný dúfam keďže to ide tak postupne u mňa 🙂 ja chodím do GF v Žiline 🙂 áno musíme byť pozitívne nastavené 🙂 mňa pobolieva ako na ms .....tak uvidíme 🙂
Ja spim hocijako neriesim to. Ale dva dni ležania fajne ma boli chrbát, križe, krk. Podla mna preto som taka dolamaná a toči sa mi hlava. Inak chodim do prace a snažim sa na to nemyslieť... no nálada nič moc dnes....
Babenky napadla ma taka otázka..sprchujete sa už aj s mydlom alebo len s vodou?
Ja viem ze je skoro ty kokos ale kedy sa chcete testovať ja som sa minule už na 7 deň
@lienka_9 nie nemala nám sa to vtedy ani neujalo podľa hcg z krvi..... No robila som potom aj na 10ty a aj na 12ty ale nič..... Áno aj mne vtedy odporúčali že najskôr na 10ty a ze na 12ty ak sa to podarilo by už malo vidieť ale aj tak najlepšie je ísť na krv len ja to asi do 7. 2. nevydržím 😬😬
Tiež vás bolia prsia?
@lienka_9 mna zatial nie, mna par krat pichne v pravrj casti podbruska
Bolia a jak, aj podbruško.
Ale cely den sa mi krúti hlava az na vracanie, ale to prpisujem chrbtici bo sa mi zle spalo a boli ma krk....
Aj ja sem tam pichnutie v podbrušku ale inak nič 🙈
A necítite taký mierny tlak? Nie bolesť ale len tlak
Taky ako kŕč skôr cítim
Dobre ranko dievcata, aku ste mali noc?

Ako sa dnes máte? Mna pobolieva v podbrušku ale príšerne ma boli hlava, točaky mám. Ked som sa zobudila mi bolo slabo ako po preflámovanej noci....🥴