icon

Vklad 24.1. 2022

lienka_9
24. jan 2022

Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️

bambi275
26. jan 2022

Ako sa dnes máte? Mna pobolieva v podbrušku ale príšerne ma boli hlava, točaky mám. Ked som sa zobudila mi bolo slabo ako po preflámovanej noci....🥴

lienka_9
autor
26. jan 2022

@bambi275 dobre ránko, mne bolo tak včera ale celý deň som sa cítila slabá, keď som išla na WC tak som mala pocit na odpadnutie. Ja som tuto noc zle spala, strašne ma bolia kríže keď stále ležím len na chrbte.

lienka_9
autor
26. jan 2022

@bambi275 inak ja keď idem na wc tak mňa vtedy boli podbruško keď cikam .... Taký tlak

verka138
26. jan 2022

@bambi275 ahoj noc bola v pohode včera večer ma trosku postipovalo v podbrušku dneska zatiaľ kľud uvidíme..... No ta chrbtica pobolieva už aj mňa kríže veľmi 😉

lienka_9
autor
26. jan 2022

@verka138 ale to podľa mňa z toho že sa snažíme ležať na chrbte nie?

mirunka76
26. jan 2022

@bambi275
Ahoj
No mna včera bolela cely deň hlava, síce len light, ale aj tak nepríjemne
A dnes som tiež nejaká rozbitá
Ach jaj
Ale jasne že sa da všetko vydrzat

verka138
26. jan 2022

@lienka_9 aj ja si mylism že sme také slabé z ležania neboli sme nato zvyknuté toto je už vlastne 3 deň čo lezime..... @ No ja sa s času na čas otočím aj na bok lebo sa to už nedá vy stále baby ležíte len na chrbte

lienka_9
autor
26. jan 2022

@verka138 ja som práveže túto noc ležala už skoro len na boku

verka138
26. jan 2022

@lienka_9 ja som si už pod kolená dala taky väčší vankúš nech ich mam mierne zdvihnute (kolená) a je to lepšie na chrbticu tak som aj spala

lienka_9
autor
26. jan 2022

Inak ja zatiaľ nič špeciálne na sebe necítim, vy áno?

andrea_r016
26. jan 2022

Žienky kríze bolia aj mňa ale ja neležím....chodím už druhý deň do roboty...už má aj nohy pobolievaju sem tam 🙂 a som akási poprechladana akoby.....toto som mala aj predtým tak dúfam že to bude ono keď som bola tehotná 🤰....joj včera som bola asi mimo ale zjedla som rybu a ja ryby nejem vôbec kvôli kostiam :D ale včera som neodolala a priateľ že čo sa mi porobilo :D :D

januska777
26. jan 2022

@andrea_r016 Ahoj do Iscare Bratislava, som tam spokojna, majuu velmi dobrý prístup. Pocity, no kedze je to treti pokus, snadim sa eliminovat vsetko co si myslm ze som predtym robila a verit, ze sa tp uchyti, vcera ma dost pichalo v pravej casti podbruska

januska777
26. jan 2022

@lienka_9 dnes zatial nic specialne, ale tak je este len zaciatok dna

andrea_r016
26. jan 2022

@januska777 u mňa je to tiež tretíkrát.....prvý bol biochem....druhý MA a tak tretí už bude úspešný dúfam keďže to ide tak postupne u mňa 🙂 ja chodím do GF v Žiline 🙂 áno musíme byť pozitívne nastavené 🙂 mňa pobolieva ako na ms .....tak uvidíme 🙂

bambi275
26. jan 2022

Ja spim hocijako neriesim to. Ale dva dni ležania fajne ma boli chrbát, križe, krk. Podla mna preto som taka dolamaná a toči sa mi hlava. Inak chodim do prace a snažim sa na to nemyslieť... no nálada nič moc dnes....

zebra24
26. jan 2022

@verka138 joj co by som dala za pokojnú noc, od vkladu mam tak plytký spánok, často sa budím. A bonus hroooozne ma bolia prsia ale ze mega ako dva ťažké vaky s pieskom 🙈

verka138
26. jan 2022

@zebra24 ja som zažila prvý vklad hôzu..bolesti som mala strašne pred menštruáciou a ako sa mi odkladala sa to stupnovalo ta bolesť...... keď my kazali po odbere krvi a Sone vysadiť všetky lieky a spustila sa ms ty kokos taka úľava .... Teraz to je med lízať nechápem tomu 🙈🙉

lienka_9
autor
26. jan 2022

Babenky napadla ma taka otázka..sprchujete sa už aj s mydlom alebo len s vodou?

verka138
26. jan 2022

@lienka_9 ja som sa od začiatku sprchovala s intimnou hygienov

verka138
26. jan 2022

Ja viem ze je skoro ty kokos ale kedy sa chcete testovať ja som sa minule už na 7 deň

lienka_9
autor
26. jan 2022

@verka138 ja som na testovanie ešte ani nepomyslela...ja sa bojim.. dúfam že vydržím čo najdlhšie netestovat... najlepšie do 7.2 😂

lienka_9
autor
26. jan 2022

@verka138 a mala si tam niečo na 7 deň?? Nie je to skoro? 🙂 Ja som čítala všade že keď tak až na 9-10 deň

verka138
26. jan 2022

@lienka_9 nie nemala nám sa to vtedy ani neujalo podľa hcg z krvi..... No robila som potom aj na 10ty a aj na 12ty ale nič..... Áno aj mne vtedy odporúčali že najskôr na 10ty a ze na 12ty ak sa to podarilo by už malo vidieť ale aj tak najlepšie je ísť na krv len ja to asi do 7. 2. nevydržím 😬😬

lienka_9
autor
26. jan 2022

Tiež vás bolia prsia?

januska777
26. jan 2022

@lienka_9 mna zatial nie, mna par krat pichne v pravrj casti podbruska

bambi275
26. jan 2022

Bolia a jak, aj podbruško.
Ale cely den sa mi krúti hlava az na vracanie, ale to prpisujem chrbtici bo sa mi zle spalo a boli ma krk....

verka138
26. jan 2022

Aj ja sem tam pichnutie v podbrušku ale inak nič 🙈

lienka_9
autor
26. jan 2022

A necítite taký mierny tlak? Nie bolesť ale len tlak

verka138
26. jan 2022

Taky ako kŕč skôr cítim

januska777
27. jan 2022