Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
@bambi275 ja od Pondelka az mi je zvlastne ze mam 5 dni len pre seba
Ahojte baby ani ja nič na sebe nebadam.... Včera muž sa ma pýta ze ako.... a ja ze nijako 🙉 ani on tomu nerozumie minule som sa zvijala od bolesti a teraz nič dúfajme ze je to dobre znamenie...... Čítala som minule u báb co boli pred decembrom na ivf tak písali ze vetsinou keď nemali žiadne takéto príznaky a bolesti že to vyšlo bodaj by mali pravdu ❤️❤️🤰❤️❤️
mňa len pobolieva v brušku ako pred ms ( sem tam kŕč, občas tlak) a prsia mam naliate ale tak z tych liekoch sa nedivím.
@verka138 ja som pred tym mala 4,5 den prsia tiez plne ale teraz nie, tak neviem 🤣
@januska777 presne muž my vraví však ani prsia nemáš také veľké ako si mala vtedy 😂😂😂😂 vtedy ani dotknúť ešte aj podprda my vadila
Uzivate niektora ten Bromelain?
@januska777 ja jem ten ananas, kde by mal byť obsiahnutý
Aj ja ešte jem ten ananás a pijem stavu tak uhniezdenie je ze do 5 dní dnes posledný krát si dám ananás a už je to len na šťastí dúfam ze sa nám to všetkým podarí 🤰 😉
@lienka_9 neboj.. Hlavne sa nestresuj a nemysli na to.. Ja som chodila normálne do prace, (mala som sedavé zamestnanie) tak tam som prišla na iné myslienky. To steklenie som mala asi až na tretí deň a prsia ma začali bolieť až neskôr.. Ale každá sme iná.. Hlavne kľud.. A ešte jedna rada pite veľa vody.. Minimalne 2 litre..
@bambi275 ja som v nativnom Kete a mam len ten Utrogestan
Baby neviete aká veľká je na 5 deň tá blastocysta?? (mm, cm)

Ahojte, ani ja nic neobycajne ale tak pomalicky sa to krati tak ideme krok za krokom