Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
@lienka_9
@januska777
@verka138 mne mamatesty ukázali ako prvé slabého ducha...🙏 iné testy v samom začiatku boli biele a mamatest mal na 5 deň ducha už..
@januska777
@lienka_9 ja som si tiež nemerala ale po vklade som ostala chorá a mala som niekoľko dní zvýsenú teplotu, neviem či to bola reakcia tela na embryo ale myslela som že už nie je šanca...
Dobré ranko dievčatá, tak tyzden za nami. Takto o týždeň uz to bude len o krôčik.
Ja už po dva večeri cítim také návaly tepla po celom tele ale strašne už som si merala včera aj teplotu na digitálnom 36,7...... Začínam mať citlivé prsia 😬..... Vy ako baby.... Už sme skoro v polke.....
@verka138 ja som mala pocit ze mi je moc teplo tak som si rano zmerala teplotu co mam teplomer pod jazyk digitalny
@januska777 ja užívam Amelgen 400vku ráno 400vku večer a este Clexane 0.4 mam trombofilny stav zisteny

Tak asi v ten deň..... Ja mam kúpené Dr max testy mama test sú lepšie?