Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
@verka138 ja mam mamatesty
@lienka_9
@januska777
@verka138 mne mamatesty ukázali ako prvé slabého ducha...🙏 iné testy v samom začiatku boli biele a mamatest mal na 5 deň ducha už..
Takže asi pondelok kupujem mamatest 👍
Ahojte, pekne rano, meriate si teplotu?
@januska777 ahoj, kedysi som si merala ale uz nie lebo to zbytočne stresuje
@januska777
@lienka_9 ja som si tiež nemerala ale po vklade som ostala chorá a mala som niekoľko dní zvýsenú teplotu, neviem či to bola reakcia tela na embryo ale myslela som že už nie je šanca...
Dobré ranko dievčatá, tak tyzden za nami. Takto o týždeň uz to bude len o krôčik.
Ahojte baby akú teplotu?
Ja už po dva večeri cítim také návaly tepla po celom tele ale strašne už som si merala včera aj teplotu na digitálnom 36,7...... Začínam mať citlivé prsia 😬..... Vy ako baby.... Už sme skoro v polke.....
@verka138 ja som mala pocit ze mi je moc teplo tak som si rano zmerala teplotu co mam teplomer pod jazyk digitalny
A uzivate Utrogestan?
@januska777 ja užívam Amelgen 400vku ráno 400vku večer a este Clexane 0.4 mam trombofilny stav zisteny
@alex1656
@januska777 aj ja užívam amelgen a clexane večer si picham
@lienka_9 ja mam len ten Utrogestan🤷♀️
@januska777 aký je medzi tým rozdiel? Obidve sú progesterón
Ja mam progestanelle 2*odspodu a estrofen 3*2......
@lienka_9 netusim...ano su

Tak asi v ten deň..... Ja mam kúpené Dr max testy mama test sú lepšie?