Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
Ahoj nech sa nám to všetkým podarí ❤️❤️❤️❤️ ja trosku oddychujem 😘 dnešný vklad ma vôbec nebolel 🥰
Ahojte 🙂 držím palce aby sa drobci riadne uhniezdili 🙂....žienky bolelo vás brucho po vklade? Ako by som to nazvala také menštruačné ale troška silnejšie....prišla som domov tak som si išla pospať 🙂
Ahojte
Áno, nech sa nam vsetkym splní sen ❤️❤️❤️
Ja som tiež už doma a v oddychovom režime
@andrea_r016 dnes po vklade mam kľud žiadna bolesť 😉 môj prvý vklad co som mala KET v decembri tak v prvý deň som mala také postipovanie...... Dnes ma ani vklad nebolel.. Dnes my vklad robila moja Dr minule iná ❤️
@andrea_r016 ahoj ja som nejaká divná ale mna absolutne nic nebolelo, ani po odbere, preto som mohla mať aj dnes ET ☺️
Dievčatá chcela som sa spýtať, mne dnes vkladali embryo XB/1 myslíte že je to dobre?? Ja tým štádiam vôbec nerozumiem 😃
@andrea_r016 lepidlo som neriešila... No ja neviem v akej kvalite my dávali embryjko viem ze blastocysta nikdy si mnou neriešili kvalitu ako som sa tu dočítala že A+ B+ to vôbec neviem..... Testovať chcem vydržať co najdlhšie sa netestovat minule som sa už 7 deň a bola som veľmi stresovana a smutná 😉
Ahojte,
Ja som cely den prelehnila pred telkou.
Ale priznavam dnes žiadne pocity. Nič. Ani kŕč, ani pichnutie nič.
Na kontrolu idem 7.2. Neviem ako s testovaním ci to vydržím. Zajtra mam este RD a od stredy do práce...
@bambi275 ja som bola posledná na vklade 🙂 presne o 10,30 má brali...nechali ma ležať na sále....kocka taká blondínka čo bola predomnou tak ju dali na izbu do postele 🙂 o koľkej si bola ty?

@lienka_9 ahoj 🙂 bola si ivf či iui?