Vložili mi 2 embryá
Ahojte. V stredu som mala vklad vlozili my dve. Co poviete vam to vyslo hned NA prvy pokus??len odychujem cely den. pijem dene 3-4litre vody prsia ma bolia ani dotknut sa nemozem ..napiste my bojim sa ci to vyslo alebo ....
Ahoj. A kde chodite do ktoreho centra??tak viem ze je to skoro. Ale bojim sa ze to nevide joj ani nemyslim na to. A u vas mal problem kto??
Ja som tiež čakateľka, mne vkladali dve minulú sobotu, takže dnes som 6 deň po vklade a začínam mať riadne stresy, aj keď viem, že to je to najhoršie čo môže byť, ťažko sa to ovláda. Tiež mi vkladali dve-jednu blastocystu a jednu morulu-tá bola taká slabšia. A tiež je to moje prvé IVF.
@lilli202 ja som mala vklad 2 embryii 4.11. a podarilo sa ale az v pondelok budem vediet ci su obidve alebo len jedno.....lebo som aj trochu 2dni spinila tak sa bojim ci to jedno neodislo......no v pondelok budem mudrejsia.....kazdopadne ja som lenosila len prve 3 dni potom uz som fungovala normalne ale s mierou a hlavne nic nedvihaj tazke a podobne ......drzim palce aby si mala pozitivny vysledok a aby nas bolo zasa viac 🙂
@lilli202 mne dali 2 emrijká 12.11. teraz v pondelok 26.11. sa ide na krv, som zvedavá 🙂
ja som prvé 4 dni bola nútená oddychovať, pretože ma tak všetko bolelo, ale teraz je to už v pohode, nič ma nebolí, len sem-tam bruško cítim. ja som nešpinila ani nič také, len pijem hrozne veľa vody 🙂 a pravdaže potom z toho hrozne veľa cikám 🙂
mňa poslali na PN, z toho že mi bolo tak zle hneď po transfere, takže ja odpočívam. niečo navarím predobedom ale len tak rýchlo a potom odpočívam 🙂 si to zatiaľ užívam, že mi nič netreba robiť :D
No tak zeny potesili ste ma velmi som rada ze som zalozila tuto temu. A nerobili ste si test??aj ja pijem vela vody dene tych 3-4L...neviem ale mam taky tusak ze to vyslo neviem preco ale nieco my to hovori dneska tom je len 3den od kladu velmi by som chcela aj ked sa jedno uchitilo velmi si to prajem ..
Ani ja nechcem velmi mozno tak pred krvickou si testnem jednu ..uvidime.drzim ty prsty aby to vyslo ...do ktoreho centra chodis? ?
@lilli202 Ahoj, ja som bola na Ket 10.10.2012. Vkladali mi dve. Prvý deň som dokonca ani neležala, až druhý a tretí a potom normálne do roboty a tak. Tiež som bola po 6. dňoch veľmi nervózna, nevedela som to ovládať. Strašne som sa bála. Trochu som aj špinila asi 5 dní.Netestovala som a vyčkala som na krv. Pre výsledky som dokonca poslala polovičku, lebo som bola strašne vystresovaná. A chvalabohu ujali sa obe. Aj ked na prvom sone to vyzeralo, že len jedno ale na druhom už pekne bili obe srdiečka. Dnes sme v 9.tt a zatiaľ všetko super. Malinky už majú aj ručičky. Je to úžasný pocit. Držím palce nech sa uchytia a nech je všetko ok.
Ahoj danuska tak to je krasne keby som mohla aj ja tak uz napisat dneska je Len 3den...kde chodis do ktoreho centra??u vas ma kto problem? ?ja som celkon ok mne nic nieje len priatel slabe spermie. Aj PK si si dala??
@lilli202 ja som zacala na 7 den po vklade spinit,tak som si test urobila,ale ta ciarocka bola slabunka cize som vedela ze je to tam aj testovala som este skoro.....to spinenie som mala este aj na 8 den po vklade ale potom uz nic,na 10 den po vklade som isla na krv (chodim do Gynfivu) a krv cize hcg bolo 600 potom som si urobila test a ciarky uz boli rovnake potom som isla na 15 den po vklade zasa na krv a ta bola 3000hcg,takze typujem ze budu 2......a ty kam chodis do centra? 😉
Fiha tak 3000 to je naozaj na dvojki.nech sa pekne drzia. Ja chodim do kosic gyncare ...uvidim co bude zajtra bude 4den co my robili vklad. Pijem vela vody ze vraj to je dobre to je ako lepidlo. Dufam ze to vinde ..a budeme spolu tehulkovat. A ake spinenie to bolo???len trocha? ?mne ma prist mrcha okolo 29-30 dufam ze nepride len o 9mesiacov.
@lilli202 musím užívať utrogestan a tak z toho mám také.....z tej tabletky a nebolo to bledé ale do hneda,asi tak vyzeralo moje 2dňové špinenie....a občas ma ako keby čosi pichlo v podbrušku.....tiež som pila veľa vody ale nevedela som že to môže byť ako lepidlo 😉 mne poradili strúhanú mrkvu,jablko a citronovú šťavu... 😉 a čo bol aký váš problém?
viem, ze chces pocut len pozitivne slova, ale nam prvy ET s balstocystami nevysiel, ket sa nekonal a museli sme do 2.IVF, o chvilu mame odber, zatial sa to vyvija dobre, ked citam take bludy ze treba verit a verit, ja som verila a predsa to nevyslo, je to medzi nebom a zemou 😉 nakoniec kto ide do takehoto niecoho bez toho aby veril, ze to vyjde? teraz mam pochybnosti a dost velke, snazim sa to neriesit, ale uz to beriem tak, ze dalsi pokus..tak snad sa aj ja dockam 🙂 a verte komu to vyslo na prvy krat, nikdy nepochopi ake to je ked to nevyjde.. 😉 drzim palce
ja som bola16.dali mi 2embryjka.ked mi vyberali vajicka som sa velmi bala.este ze som tam mala mojho milovaneho.ked som sa prebudila kus som spinila potom vobec nie.troska ma bolelo brucho.som si myslela aaaa super.no kym mi nevysla injekcia.potom som myslela ze idem umret.som nevedela spat.to boli dni.asi 4dni som oddychovala-potom som sa snazila take normalne prace domace robit.pre istotu som nesla do roboty.oddychujem.nechcem riskovat.na krv idem v piatok.test som si robila ale asi som ho velmi namocila.ale mam druhy tak este pockam par dni a si ho urobim.som nedockava.dnes ma nejak viac pobolieva brucho,je to normalne.trochu sa strachujem.
Mne sa tiez podarilo az na druhykrat otehotniet. Prve ivf sa nepodarilo. Vtedy som vela neodpocivala, len par dni, este som chodila po obchodoch... Z vlastnej skusenosti odporucam vziat si volno, alebo pn a odpociivat. ja som na druhykrat len lezala, nic som nerobila a podarilo sa to. zalezi vsak velmi na tom, akej su embryjka kvality. takze drzim palceky a hlavne oddychovat, nenamaahat sa!!!!!
ahoj baby tak nie som sama, tiez mi robili vklad minuly tyzden v sobotu ,som druhy krat po ivf a prvy krat to nevyslo a teraz neviem?zena moze dufat,je to dobre no co ma byt stane sa a mi to akokolvek chceme neoplvyvnime a musime bojojvat dalej,vkladali mi jedno embrijko 6 bunkove tak zase len dufat a testy este sa moc nezente za nimi,skor ako 10 niekedy 12 den neukaze tak si radsej pockajte ,drzim vam palce 🙂
Dakujem baby. Neviem neviem co uz mam verit ci to vinde alebo n....tak ma tlaci v podbrusku a niekedy ma picha uvidime. Ja len lenosim uz 3den bola som dneska sa kus prejst ale potom zas sups do postele. Test si chcem tak pred odberom krvicky urobit 3decembra idem na krv bojimmmmm
@lilli202 je dobre ze si oddychovala no bolesti mozes mat aj stoho predsa si po nejakom zakroku,tak by si sa nemala bat len ak by ti nafuklo brusko vtedy by si mohla navstivit radsej gynekologa ale myslim nemala by si sa bat a tiez bude uz dobre ked sa aj trochu poprechadzas,vraj to pomaha pri prekrvovani maternice,tak ziadne nervy,klud a oddych 🙂 kludne si aj uz mozes porobit nejake lahke domace prace len nedvihaj tazke veci,
Gratulujem potichucky na kolky den si si spravila test? Aj mna to laka a lakaaaaa
@lilli202
U nás je drahý úplne ok, a ja mám pco, takže v tom bol problém. Chodili sme do Ferticentu a boli sme veľmi spokojní s prístupom doktora aj sestričiek. Ale chodila som asi 3 mesiace k homeopatke a brala som neaké liečiky, takže osobne si myslím, že u nás aj to dopomohlo k výsledku. 🙂
Ahoj. Mna aj po zakroku bolelo ale teraz uz nie sem tam ma to boli. Uvidime co bude

@lilli202 prsia ta bolia z liekov,je skoro na priznaky,hlavne sa nesleduj,nam prve nevyslo,ani dalsie..funguj normalne,staci lezat len dva dni po vklade..