icon

Vložili mi 2 embryá

lilli202
23. nov 2012

Ahojte. V stredu som mala vklad vlozili my dve. Co poviete vam to vyslo hned NA prvy pokus??len odychujem cely den. pijem dene 3-4litre vody prsia ma bolia ani dotknut sa nemozem ..napiste my bojim sa ci to vyslo alebo ....

pancuska
25. nov 2012

@lilli202 uvidis ze to bude dobre,si mlada baba a mas vacsiu sancu ako my nad 30r 😉 ja verim tomu ze to bude pozitivne!!!

lilli202
autor
25. nov 2012

@pancuska keby si mala pravdu moja...dufam ze sa podarilo

pancuska
26. nov 2012

@lilli202 potom mi prosim napis chcela by som vediet ci som mala pravdu?!! 🙂

lilli202
autor
26. nov 2012

@pancuska este tyzden musis pockat. Ty si bola na sone? ?

pillabea
26. nov 2012

tak babenky my sme po krvičke z dvoch embrijok sa ani jedno nerozhodlo správne 🙂 test negatívny, takže v novom roku sa ide na istotu 🙂

lilli202
autor
26. nov 2012

@pillabea jajj moja aj ja sa tochto bojim. Ale urcite sa to teraz podariiii ...

vierussa
26. nov 2012

@pillabea joj moja.ale beres to asi pozitivne.ja idem v piatok,tak som zvedava.som si robila test.a nic .tak neviem.

pancuska
27. nov 2012

@lilli202 ano bola som vcera na sone lebo ma stale pobolieva podbrusko ale ze sa mi natahuje maternica....takze cakam dvojicky,jedno uz malo aj srdiecko ale druhe este nie,to je aj trosku mensie takze to sa vyvija pomalsie,ale keby si vedela aky mam strach,nechcem si nic privolat ale bojim sa .....najskor sa bojis aby sa to podarilo a potom sa bojis zasa takze sa bojis asi v podstate stale 🙂 inak vies co ja som skusala vsetko aj bylinky a dokonca som chodila aj k bylinkarke do Vrboveho a teraz sa tam chystam znova.....tie babske recepty robia niekedy divy!!!

pancuska
27. nov 2012

@pillabea to ma velmi mrzi ,myslela som ze to dopadne dobre!!!! ale zivot ide dalej a mozno mali nejaku vyvojovu vadu a tak radsej priroda to zariadila takto......drzim palce a posielam vela sil!!!!

lilli202
autor
27. nov 2012

Pancuska tak nech sa krasne drzia nech aj druhemu bije srdiecko. Uz aj ja chcem srdiecko pocut. Vies co aj mna boli ako keby som tam mala nieco kde mam pupok a pod tym ako by som tam nieco mala ako keby sa nieco natahovalo cikat ma nutka furt vicikam sa a uz zas uvidime co bude z tohto. Kedy ides zas na sono??

lilitela
27. nov 2012

@lilli202 Dala som si vlozit iba jedno, napriek presviedcaniu doktorky, ze si mam na svoj vek dat 2. Mala som vtedy 33. Vyslo na prvykrat, bola som presvedcena, ze vyjde. Tehotensky test mi vysiel negativne tyzden po ET, plakala som, potom som isla na 10. den do centra na odber a poobede volali, ze to vyslo.

lilli202
autor
27. nov 2012

@lilitela ahoj tak gratulujem a kto mal u vas problem? ?ja mam vsetko dobre len spermijky su lenive ..a v ktorom tyzden.si???ja si chcem len tak pred odberom urobit testik. Kde chodis do akeho centra

lilitela
27. nov 2012

@lilli202 Manzel mal zly spermiogram, museli sme zvolit SCSI a dali sme aj predlzenu kultivaciu. Dcerka ma uz cez rok. 🙂 Riesili sme to v gynfive

lilli202
autor
27. nov 2012

@lilitela ahoj ako my tak isto sme zly spg aj mu sme Dali icsi a predlzenu kultuvaciu my chodime do kosic. Verim Tomu ze sa podarilo ja si nechcem spravit test. Krv je na 100%.

marculik
29. nov 2012

@lilli202
@pancuska ahoj baby som uz trosku viac sklamana a potrebujem radu uz moje druhe ivf sa nepodarilo a je mi moc hrozne no rozmyslam nad inou klinikou chodim do iscare v ba,poradite mi prosim

nelly3
29. nov 2012

@marculik
skus reprofit brno, je tu aj taka tema, pozri kolko tehuliek uz je 😉

marculik
30. nov 2012

@nelly3 a nepocula si nieco o klinike gyn fiv alebo ferticent ?lebo neviem do brna by som si dala asi je viem ze je to dobra klinika no dost daleko,neviem co robit

nelly3
30. nov 2012

@marculik
no gyn-fiv tam som bola na 1.IVF, ferticent je ze vraj lacnejsi, pozri si temy gyn-fiv aj ferticent, no ja to mam 2,5 hod jedna cesta, takze tak, ved skus ist na konzultaciu prvu -zato sa neplati a rozhodnes sa podla dojmu 🙂

ria191
30. nov 2012

@marculik jednoznačne Reprofit tá cesta za to stojí 😀

santiega
30. nov 2012

@lilli202 ahoj, aj mne vlozili dve a vyslo to na prvy krat 🙂 . ja som to uz brala ako hotovu vec a kazdu chvilu som sa s nimi rozpravala a dokonca ich volala menami. Mozno je to blaznive, ale no a co, ved ja som blazniva 😀 . No a baby maju uz 2 a pol roka a su blaznive po mame. Test som si robila uz na 3 den po ET, tiez sialenstvo, ale bola tam uz druha slaba ciarka a hned som vedela, ze su tam dve, lebo tak skor a drha ciarka...bolo to jasne. Samozrejme potom som testovala este dalsich ''200'' testov kazdy den az do kontroly 😀 . Tak drzim palce!!!

lilli202
autor
30. nov 2012

@santiega tak ty si naozaj sialena baba ja sa bikiny urobit test a u vas mal Ito problem? ?kolko si mala rokov? ?ja idem v pondelok na krv uvidime co bude

santiega
30. nov 2012

@lilli202 muzicek moj najdrahsi, mal 1% normalnych spermii, vtedy som mala 31, ked sa narodili tak 32...obdivujem tvoju trpezlivost, na mne famaceuticky priemysel vtedy dobre zarobil 🙂

lilli202
autor
30. nov 2012

@santiega aj my mamezly spg ja som ok som zvedava ako dopadneme

marculik
30. nov 2012

@ria191 je to dost daleko a ked vam dali prist niekedy rano ako ste to riesili ,da sa tam dostat aj vlakom ci ste chodili len autom lebo u nas je vtomto problem tak neviem a tiez tam preplaca poistovna ci ani nie

marculik
30. nov 2012

@pillabea a mozem vediet kde chodis na kliniku

ria191
30. nov 2012

@marculik skôr diaľkovým autobusom , aby si nemusela presadať, ale neviem odkiaľ si. Tak ja som chodila autom, dokonca aj sama, ale ja som to mala rovnako ďaleko ako do Martina takže rozhodovanie nebolo ťažké. A niektorým kočkám to bolo preplatené hlavne v poisťovni Dôvera. Neváhaj choď do Brna.

marculik
30. nov 2012

@ria191 ja som z partizanskeho tak to mam trochu dalej a poistovna vseobecna to by som si mohla zisti na nojej poistovni a ku ktorej doktorke ci doktorovi by som sa mala objednat

ria191
30. nov 2012

@marculik neinformuj sa na všeobecke, lebo sme sa niektoré pýtali a odpinkali nás. Choď na tému slovenky v Reprofite Brno a jedna kočka tam o tom písala pár strán dozadu. A objednaj sa MUDr. Štelclovi je veľmi šikovný

vafinka
30. nov 2012

Ahojte kocky, chcem sa spytat, ako by to bolo, kebyze chcem ist do brna, preplatila by mi cosi pistovna, ja som to tu zahliadla, len neviem, ze za akych podmienok a co k tomu treba

marculik
30. nov 2012

@ria191 no uz som ho kukla ten marcel je mlady no uvidim este aj tak stym musim teraz pockat zo par mesiacov ked budem moct ist do dalsieho zakroku