Vložili mi 2 embryá
Ahojte. V stredu som mala vklad vlozili my dve. Co poviete vam to vyslo hned NA prvy pokus??len odychujem cely den. pijem dene 3-4litre vody prsia ma bolia ani dotknut sa nemozem ..napiste my bojim sa ci to vyslo alebo ....
tak babenky my sme po krvičke z dvoch embrijok sa ani jedno nerozhodlo správne 🙂 test negatívny, takže v novom roku sa ide na istotu 🙂
@lilli202 ano bola som vcera na sone lebo ma stale pobolieva podbrusko ale ze sa mi natahuje maternica....takze cakam dvojicky,jedno uz malo aj srdiecko ale druhe este nie,to je aj trosku mensie takze to sa vyvija pomalsie,ale keby si vedela aky mam strach,nechcem si nic privolat ale bojim sa .....najskor sa bojis aby sa to podarilo a potom sa bojis zasa takze sa bojis asi v podstate stale 🙂 inak vies co ja som skusala vsetko aj bylinky a dokonca som chodila aj k bylinkarke do Vrboveho a teraz sa tam chystam znova.....tie babske recepty robia niekedy divy!!!
Pancuska tak nech sa krasne drzia nech aj druhemu bije srdiecko. Uz aj ja chcem srdiecko pocut. Vies co aj mna boli ako keby som tam mala nieco kde mam pupok a pod tym ako by som tam nieco mala ako keby sa nieco natahovalo cikat ma nutka furt vicikam sa a uz zas uvidime co bude z tohto. Kedy ides zas na sono??
@lilli202 Dala som si vlozit iba jedno, napriek presviedcaniu doktorky, ze si mam na svoj vek dat 2. Mala som vtedy 33. Vyslo na prvykrat, bola som presvedcena, ze vyjde. Tehotensky test mi vysiel negativne tyzden po ET, plakala som, potom som isla na 10. den do centra na odber a poobede volali, ze to vyslo.
@lilli202 ahoj, aj mne vlozili dve a vyslo to na prvy krat 🙂 . ja som to uz brala ako hotovu vec a kazdu chvilu som sa s nimi rozpravala a dokonca ich volala menami. Mozno je to blaznive, ale no a co, ved ja som blazniva 😀 . No a baby maju uz 2 a pol roka a su blaznive po mame. Test som si robila uz na 3 den po ET, tiez sialenstvo, ale bola tam uz druha slaba ciarka a hned som vedela, ze su tam dve, lebo tak skor a drha ciarka...bolo to jasne. Samozrejme potom som testovala este dalsich ''200'' testov kazdy den az do kontroly 😀 . Tak drzim palce!!!
@marculik skôr diaľkovým autobusom , aby si nemusela presadať, ale neviem odkiaľ si. Tak ja som chodila autom, dokonca aj sama, ale ja som to mala rovnako ďaleko ako do Martina takže rozhodovanie nebolo ťažké. A niektorým kočkám to bolo preplatené hlavne v poisťovni Dôvera. Neváhaj choď do Brna.
Ahojte kocky, chcem sa spytat, ako by to bolo, kebyze chcem ist do brna, preplatila by mi cosi pistovna, ja som to tu zahliadla, len neviem, ze za akych podmienok a co k tomu treba

@lilli202 uvidis ze to bude dobre,si mlada baba a mas vacsiu sancu ako my nad 30r 😉 ja verim tomu ze to bude pozitivne!!!