Vložili mi 2 embryá
Ahojte. V stredu som mala vklad vlozili my dve. Co poviete vam to vyslo hned NA prvy pokus??len odychujem cely den. pijem dene 3-4litre vody prsia ma bolia ani dotknut sa nemozem ..napiste my bojim sa ci to vyslo alebo ....
@lenka54321happy ahoj moja ja idem zajtra na KET, minule mi vkladali 2 ale uz mi ostalo len jedno embryjko tak bude jedno 🙂 snad zabojuje
@smoulinka13
ahoj Boze ty si prva osoba s ktorou si pisem! konecne sa necitim tak sama....
co znamena to K pred ET prosim ta ja som nove uplne v tomto?
@lenka54321happy 🙂 KET znamena ze to to zamrazene emrbryo,mne nevysiel ET, potom som mala 2x KET a zajtra posledne KET....ty mas dake zamrazene?a kolky den si po ET? a kam chodis?
@lenka54321happy KET je kryoembryotransfer....ten sa robi pokial ti nevyjde cerstvy transfer embrya a samozrejme ti ostanu nejake embryjka vhodne na mrazenie. drzim ti tuho palceky
Ahojte baby, chcela by som sa Vas opytat otazku....
Mam zamrazene 3 expandovane blactocysty, ktore ale neboli zamrazene na 5ty den, lebo sa pomalsie vyvijali ale az rano na 6ty den....
Mate niektora s tym skusenosti?
Obavam sa teraz ze kedze sa pomalsie vyvijali, tak sa neuchytia...
Vkladali Vam niekomu 6dnove blactocysty?
Dakujem velmi pekne
L x
@lenka54321happy ja som bola na ivf v brne a tam vzdy mrazia az na 6 den, mne mrazili jedno HB a jedno XB, takze je to uplne bezne ze vkladaju 6 dnove blastocysty neboj sa 😉
@ludinka dakujem Ti celmi pekne ani nevies ako si ma potesila!!!!!!
Dakujem xxxx
@lenka54321happy nemas za co 😉

lenka54321happy ahojte, toto je moj uplne prvy krat na nejakom forum...vobec neviem ako to funguje...som po ET a velmi rada by som sa porozpravala s niekym lebo sa asi zblaznim emoticon
dakujem Lucka