Všetko o KET: Ako prebieha a koľko trvá?
ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.
dík culinka.... (Aj ked ja som nenásitná a aj keby nám to teraz vyšlo,aj tak by som chcela mraziť.Chceme 2 deti) 😉
Ahoj holky, tak jsem zpátky z KETu a mám u sebe 2 embrýsky. Zatím jen tak lenoším a nic nedělám
Cikyto, vítám tě tady mezi námi a ať vše probíhá úspěšně a ty máš i mrazáčky.
petradubai ...želám ti aby sa ti fazuľky krásne uhniezdili 😀 ... a odpočívaj
Ahojte dnes som sa testla na 8 den mam tam // ale slabe 🙂 dufam ze to zostane tak 🙂 🙂
cmuk05 tak to je pozitívna správička..tfuj tfuj tfuj nech to tak zostane... držím palce 🙂
teda cmuk, to je krasa...uz som albicko nasla.....krasa!!! drzim palce, nech ciarocka pekne sili!!!!!!
kde ste vsetky?uz zacinam byt nervozna,zajtra idem na krv sice skoro ale uvidim ci vobec stuplo Hcg.
ahoj Elá hop /ella/ .. držím ti palce... kde sú všetky ketky ? už sú všetky tehulky ? Ako sa inak cítiš ? Neskúšala si testovať ? 🙂
ahoj holky,
cmuk to ty // čárky vydrží 🙂 , gratuluju🙂)
Ella držím palečky 🙂
A co je u vás holky nového, budoucí těhule?
Peťo odpočíváš doma s mimísky?
trosku ma sem tam pobolieva podbrusko ale pripisujem to tym estrogenom co beriem a netestovala som,uvidim zajtra
ahojte zienky, tak ja som opat zacala dalsiu stimulku na KET , v poradi 3. pokus 😉 a dufam, ze uz aj uspesny.....momentalne sa dopujem estrogenmi a v pondelok mam ist na USG, tak uvidime ako sliznicka narastla 🙂
ella, tebe drzim palce ...dnes mas krv, vsak? 😵
A samozrejme aj vam cakatelkam na krvicku 😉
ahoj holky! aj ja som uz netrpezliva, co ella...tak sa nam potom ozvi....
kukulik - drzim palce!
ahoj culinka ... neozvala sa ti ella ... jak dopadla... chcem sa tešiť s ňou ... už sa ti inak blíži sobota na testovanie 😀 😀 😀
veru, neozvala......tak, dufam, ze nam da vediet, ako dopadla...
mas pravdu, palculienka, sobota je uz za dverami.....mam trosku strach.....vsak nejako to uz dopadne.... 😉
kedy sa chYstas testovat ty?
culinka ..rozhodla som sa,že nebudem testovať.... vždy to bolo negatívne.... teraz chcem POZITIVNY 😀
ahojte,bola som na krv az o jednej tak vysledok bude trochu neskor,hadam o 5tej 🙂
ella ... vidíš ako sem nedočkavé 🙂 culinka .. od teba čakáme v pondelok správičku 😀 😀 // 😀 😀
to určite stúpne .... už vopred ti blahoželám .. 😀 . kedy si bola na KET ??

cikytko, tak drzim palce, necho to ICSI vyjde a KET ani nebude potrebny!!!!