icon

Výrazné bolesti po ET

salonka79
14. dec 2018

Ahojte, 2.den po ET som cítila zakusnutie. Potom ma začalo pobolievať brucho, striedavo vaječníky aj maternica. Navreli mi prsia. Občasné bolesti sa stupňovali, dokonca som sa aj v noci na to zobudila (8.deň). 7,8,9 deň boli ozaj miestami ťažké. Na 11.deň som to už nemohla vydržať. Volala som do CAR, bála som sa nejakého zápalu, komplikácie. Bolo mi stále zima, ale teplotu som nemala. Tam ma upokojili, že treba len čakať, že sú to príznaky tehotenstva, zobrali mi krv na hcg. Tie kŕče boli silné a potom zrazu prišlo uvoľnenie, bolesti ustali, prsia spľasli. Výsledok testu bol samozrejme negatívny. Nemáte podobnú skúsenosť? Čo sa mohlo stať?

milus777
14. dec 2018

Je mi luto ze to nevyslo. Zakusnutie si nemohla citit. Vsetky tieto priznaky su od tych hormonov co beries hlavne progesteron (utrogestan, duphaston) zvyknu mat taketo tehotenske priznaky... Po par dnoch si telo na hormony zvykne a uz nereaguje tak citlivo. Samozrejme mohlo ist aj o kratke tehotenstvo ale tak skoro by si asi tie priznaky necitila... Drz sa

bobricek1979
14. dec 2018

@salonka79 ahoj telo možno reagovalo na hormóny ke to riadny zaberak a presne tie zimnice spôsobuje douphaston

pantapanta
14. dec 2018

Ahoj.. Ja som mala skoro rovnaké príznaky, bolesti v podbrušku, závrate, pocit nafúknutia.. Je možné že to je v hormónov.. No ja som mala na výsledku krvi hodnotu 10, takže to bolo krstné uhniezdenie no nevydržalo... Bol to druhý pokus ivf, v january mame naplánované už aj ket, včera mi zobrali krv na nový hormonálny profil a utorok idem ešte na baktériologicky ster alebo ako to volajú.. A doktor mi predpísal injekcie na riedenie krvy že by to mohlo byt príčinou preco sa uhniezni a nevydrží....
Tak som zvedavá a dúfam ze už to vyjde....
Držím palce nabudúce... Raz to vyjsť musí...
Mne všetky veštice veštia že dieťatko bude...
Vieš ze od témy.. Aky mate názor na veštenie.. Dávali ste si niektorá... Ja som bola asi u 5😂😂😂 pekný deň.

pantapanta
14. dec 2018

@pantapanta kratke nie krstné.. Sorry

salonka79
autor
14. dec 2018

Ja som to zakusnutie ozaj cítila (že to ženy cítia sa stáva bežne, je to také štipnutie). Áno, prsia sú citlivé z progesteronu, ten som začala brať hneď po OPU, a po pár dňoch, ešte pred ET som ich mala citlivé. Po tom zakusnuti po pár dňoch sa tie prsia zmenili a aj bolesti boli postupne väčšie. Na riedenie krvi sim mala injekcie. Mňa skôr zaskočilo, že som mala pocit, že sa telo zabavilo votrelca. Pretože sa mi potom uľavilo. Skôr sa obávam nejakého imunologickeho problému.

simcaaaq
16. dec 2018

Ahojte aj ja som po ET 5den mavam este stale mierne bolesti vajecnikov a ako keby maternice...no dnes(5den) mam taky blby pocit take napatie v podbrusku ako keby pred menzesom😒 ani netusim kedy by mi mal vychadzat menzes po tej stimulačke normalne by mi mala mrska prist o 3 dni...mala ste niektora takyto pocit a dobre to dopadlo?? Špinenie musi byt u kazdej zeny ci je to indiviualne?

simcaaaq
16. dec 2018

A este mam aj zimnicu furt neviem sa zohriat a co sa tyka papania tak moc chut papat nemam ale tak musim😀