icon

Vyšiel vám niektorej druhý pokus KET?

diorissima
9. sep 2019

Ahojte je tu niektorá , ktorej vyšiel KET na druhý pokus?

tinka308
25. okt 2019

V CAR ti povedia, ze mozes ist hned na dalsi cyklus. Netusim co je lepsie. ja som bola 2 cykly po sebe, ale nepodarilo sa, no to s tym nemusi nijako suvisiet.

193169
Autor odpoveď zmazal
193169
4. nov 2019

@salonka28 Ahoj. Ja som mala mesiac prestávku. 14ty deň po ket mi volali ze je to negatívne a mam vysadiť všetky lieky. Na 4ty deň po vysadení liekov prišli krámy a na 12ty deň cyklu som bola na kontrolnom usg. Potom som čakala na ďalší cyklus už s liekmi. A zasa 12ty deň usg a asi 20ty deň ket. Už som bola na ket 2krat, oba boli negatívne. Ďalší ket plánujem v decembri.

janaz2007
5. nov 2019

Ahoj som tu nova .idem 19.11. Na konzultaciu do centra .chcem si urobit mesiac prestavku od hormonov a lekarov ...
Toto bude moj druhy ket a treti transfer kedze zatial vsetko neuspesne . Ta ktrora ste absolvovali druhy ket ako to prebieha s liekami a kontrolami ?podelite sa so svojimi skusenostami dakujem🙂

tinka308
6. nov 2019

@janaz2007 Ahoj ja mam za sebou 2x KET a uz ma caka len posledny v decembri. Druhy KET prebieha uplne rovnako ako tvoj prvy KET.

salonka28
6. nov 2019

@193169 ďakujem za odpoveď len s tým rozdielom že nám sa to podarilo prvý krát ale potratila som tak chceli aby som si dala mesiac pauzu

lula222
3. feb 2022

@diorissima mne sa podarilo 🙂 a akurat lezim na porodnici a cakam na porod 👶❤️

gulocka7888
28. feb 2022

@lula222 srdečne blahoželám. Mam zatiaľ 1 Ket za sebou ale neujalo sa. Keďže aktualne covidujem počkám ešte na dalsi cyklus aby si telo oddychlo a posilnilo sa. Je tu este niekto v cakacke ako ja na KET?

pinaofina
2. mar 2022

@gulocka7888 Ahoj, ja mám druhý KET už teraz v piatok 🙂
Prvý som mala v novembri, skončil potratom a potom som mala cca 80 dňový cyklus a musela som čakať. A potom aj covid...ale bola som na kontrole pred týždňom a teraz idem na to. Úplne iné nastavenie mám v hlave ako pri prvom. S tebou to ako vyzerá?

gulocka7888
2. mar 2022

@pinaofina mala som prvy KET minuly mesiac ale nič. Neujalo sa. Krv hcg nizke takže negativne. Druhý som chcela ísť teraz ale aktualne covidujem tak neham telo trocha pozbierať a zrejme v aprili pojdem na druhý. Tak silno držím palce. Mozem sa opýtať kam chodíš? Ja do heliosu v MT

pinaofina
2. mar 2022

@gulocka7888 ďakujem 🙂 my sme Helios KE, takže asi podobné postupy budú mať. Fakt dúfam, že to vyjde teraz, lebo ak nie, tak dávame pauzu a chceme ísť aj na imunológiu aj si oddýchnuť. Koľko máš ešte embryí?

gulocka7888
2. mar 2022

@pinaofina mame ešte 2.Ale my uz mame jedno dieťatko uplne prirodzene som otehotnela ale druhe akosi nič sa nedari. Tak verim aj ja ze druhe sa zahniezdi tak ako sa ma

pinaofina
3. mar 2022

@gulocka7888 budem drzat palce. Ja uz zajtra idem, tak budem informovat

mjkmajka
5. mar 2022

Ahojte dievčatá. Som 6 den od KEt (ak rátam aj deň transferu) test negatívny. Chodím do gyncare NR. Mame zlý spermiogram. Úplne som zničená. 😓😓😓 pôjdem na ďalšie testy ako genetika nás oboch aj embryí mam ešte 2 mrazacikov a reprodukcnu imunologiu. Teraz mi dávali blastocystu s asistovanym hatchingom. Takže mám pocit že mám asi problém s uhniezdovanim. Neviem prečo endometrium nechce prijať q bojím sa ze sen o bábätku sa za chvíľu rozplynie, mam 31 rokov (už qj sused ma stretol kedy babo bo už som stara) co vám poviem. Prosím vás čo by ste ešte naviac odporučili,či testy alebo cvičenie alebo neviem co. Je tu niekto komu sa podarilo po 30tke? Ďakujem bambule za odpovede

pinaofina
5. mar 2022

@mjkmajka ahoj, podla mna je 6ty den po transfere ak ratas aj den transferu strasne skoro na testovanie. Myslim, ze dni sa rataju tak, ze dnes do 5 den po ket a malokomu tak skoro vyjde pozitiv. Niektorym az okolo 9 dna. Este nepanikar, hlavne sa setri aj fyzicky aj psychicky a drzim palce 😊✊🏻

mjkmajka
5. mar 2022

@pinaofina ďakujem krásne. Joj kiežby už vidím aj druhú čiarku

pinaofina
5. mar 2022

@mjkmajka daj vediet, verim, ze o par dni tam bude 💪🏼🤗
Ja musim na testovanie pockat este aspon tyzden 🤣 porazi ma

gulocka7888
5. mar 2022

@mjkmajka vôbec nestresuj a netestuj sa. Výdrž az do odberu krvi. Vela žien malo negativne testy ale v krvi už ukázalo tehu. Za ďalšie ja som porodila prvého o synceka 2 mesiace pred mojou 35 tkou takže koli veku si vobec nelam hlavu. Držím palčeky.

mjkmajka
5. mar 2022

@pinaofina bože tak to ti držím palce. Verím že sa nám obom podarí 🥰🥰🥰🥰

mjkmajka
5. mar 2022

@gulocka7888 ďakujem krásne za podporu. Kiežby to už bolo. Najradšej by som bola keby po transfere ma uspia a zobudia v deň odberu 🤣

pinaofina
5. mar 2022

@mjkmajka aj ja verim, to mas prvy vklad vlastne? ☺️

gulocka7888
5. mar 2022

@mjkmajka to asi všetky. Moja suseda prve tehu v 41 a druhe v 43 takže na tehu nikdy nieje neskoro. Držím silno palčeky. Ja pojdem na druhy vklad asi april alebo máj. Som po covide tak nech sa telo trocha pozbiera. Vkladas už druhé?

gulocka7888
5. mar 2022

@pinaofina ako sa cítiš?

pinaofina
5. mar 2022

@gulocka7888 ako ujde to. mala som vcera teplotne stavy a nevedela som, ci z toho alebo z toho, ze mi tam podotykam lekar v zacviku(!) krutil tym zrkadlom jak sialeny, kym mal optimalne krcok pripaveny. No a odkedy sme prisli domov, tak len lezim, ide ma
Vystriet lebo som dost aktivny clovek 🤣 ale snazim sa udrziavat sa v najvacsom klude, nech to vyjde tentokrat

gulocka7888
5. mar 2022

@pinaofina tak silno silno držím palčeky nech sa to tento krat podarí a zahniezdi sa tak ako ma. ❤️Netestuj sa len vyčkaj a potom daj vedieť ako si dopadla. Verím ze aj ty a aj mjkmajka budete tehu. Ja si ešte počkám.

mjkmajka
5. mar 2022

@pinaofina ni vlastne druhý. Prvý bol ET ale neúspešne a druhy mam teraz. Aj verím ze by som mohla byť hoci nič necítim ale bojím sa ze mam dajaký problém.

mjkmajka
5. mar 2022

@gulocka7888 teraz som vkladali druhé. Tento pondelok takže dnes je to 6 dní. 😊

mjkmajka
5. mar 2022

@pinaofina joj dúfam že sa nám podarí 🥰

mjkmajka
5. mar 2022

@gulocka7888 a ty si ako na tom?

pinaofina
5. mar 2022

@mjkmajka ďakujem, dúfam aj ja, že o dva-tri dni už pošles pozitívny test 🙂