Vyšiel vám niektorej druhý pokus KET?
Ahojte je tu niektorá , ktorej vyšiel KET na druhý pokus?
@mjkmajka úplne ťa chápem, stále niekto pridal šokujúcu fotku, že majú bábo alebo sú tehotné a pomaly páry, čo sú spolu rok aj s cestou...no riadne som sa vyrevala. A nemyslím to, že teraz iným nedoprajem, práveže veľmi doprajem, len už aj nám by som. Ale to sa nedá naozaj vysvetliť ľudom, čo to nezažili, aké to je hrozné. Teraz nemám očakávania, máme plány na oba scenáre - či vyjde či nie...ale chcela by som byť matkou :(
Ale poďme byť len pozitívne, aj doslova a do písmena 😆 zatiaľ jediný pozit test, čo som mala bola korona, takže je na čase aj tehotenský
Ahojte dievčatá. Dnes som bol na krvi. Hcg 2 😭😭😭😭 pondelok vol transfer. Tak nič z Toho. 😔😔😔😔
@mjkmajka nebolo tak príliš skoro? Mne kazali az po 2 týždňoch na krv. Ja som mala tiež menej ako 1.Ale akosi som s tym vtedy aj ratala ze sa to nepodarí. Mrzí ma to ale nestracaj nadej a vieru. Moj muž ma dobre spermie na to ze ma 46 rokov doktorka by nu dala 1 s hviezdičkou. Synceka sme splodili na lusk prstom a druheho sa nevieme akosi dopracovať. A tiež mi doktor povedal ze umele mame viac než isté a aj tak sa prvé neujalo. Pred rokom som prisla o plod prestalo sa vyvíjať. Musíme si my dosť vytrpiet. A niekedy si aj povieme ake je to nefer take co fajčia piju droguju tak nemaju problém otehotnieť. Ale nevesaj hlavu. Netreba strácať vieru. ten hore vie co robí. Sucitim s tebou. Máš ešte mrazaciky?
@gulocka7888 ja dúfam ze sa to zvýši ale už mi povedali ze to nevidia moc ružovo. Ale mame ešte dvoch a chceme ešte testy porobiť. Ach strašne som dúfala a verila ze dačo možno ale hovorili ze po uhniezdeni by som už mala mat hcg vyššie. Ale vyskúšam v stredu do CAR ísť aspoň zistím ci zvýšili znížilo alebo nič. Držím aj tebe palčeky. Véd toto. Ja som síce fajčiarka ale snažím sa s tým prestať tak hádam sa už podarí potom cítim ze sa podarí. A najhoršie ti co vyfajcia aj 2 krabičky tak žiaden problém nič. Otehotneju hop šup. Dúfam že nám obom sa už zadaní.
@mjkmajka ahoj, aj mne kazali az po 14 dnoch, ved na 7 den este ani bezny test neukaze, niekomu az na 9. Nevesaj hlavu ❤️ Ale zaroven ano, treba sa nastavit aj na najhorsie.
My tiez ak nam nevyjde tak chceme pauzu a testy a trosku si uzit tento rok cestovanim. Ale preferovala by som dieta no 😄 uvidime.
Toto je aj u nas casta tema, ze niekto proste sa vyspi na diskoteke s niekym a hned tehotna… a my sa tu ideme roztrhat a nic 😩
Ahojte dievčence tak mam potvrdene ze nič z toho. Z HCG 2 už mám len hcg 0.1 😔😔
@mjkmajka
@gulocka7888 Ahojte baby, ja som sa dnes testla po obede ako puk, neviem, čo to do mňa vošlo, lebo som to znášala ok a bola som pripravená najskôr v piatok. KAždopádne mala som ducha na teste a skoro mi oči vypadli. Tak som spravila ešte jeden a tam ešte krajší 😄🥰 neviem to predýchať, dúfam, že bude silnieť. A tiež sa s mužom smejeme, že to budú aspoň pätorčatá, keďže mám pozitívny test 5ty deň a nie z rannémo moču. Ale zároveň sa dosť bojím, lebo uchytilo sa mi aj prvé, len tak krátko, že mi testy hcg nezachytili, až krv...tak uvidíme ďalšie dni
@pinaofina Srdečne blahoželám aby to išlo fo úspešného konca pôrodom. Človek číta kadečo ale hlavne klud. Teraz nam rad co si robila po vklade a co robíš doteraz. Nech vieme čo mame robiť aby to aj nam dopadlo tak ako ma
@gulocka7888
@pinaofina presne ako guľôčky hovorí,porad dajaké 🙂🙂🙂
@mjkmajka
@gulocka7888
No baby 🤣 v piatok bol vklad a do nedele rána som viac menej ležala a minimálne chodila. Beriem kyselinu listovú ako doplnok. Z liekov mam progesterón a ešte injekcie na riedenie krvi, ale to mám na indikáciu od hemato. Inak nič. Len som v kľude, nesledujem správy radšej, som celý týždeň doma, nedvíham skoro nič. Ako chodím von, keď treba niečo vybaviť, ale spomalila som tak na 10% bežného tempa 😂
@mjkmajka tak kedy ides na ďalší vklad? Ja plánujem v máji. Niečo mi vnutorne hovorí ze maj je ten spravny mesiac. Premýšľala som ci teraz v aprili alebo počkám este mesiac. Ale vnutorne rozjodlo na máj. Tak som zvedava. Ale teda tyzden nebudem robiť nic ako naša kamoska. No myslim ked sa to ma podariť tak sa podari aj bez lezania.
@gulocka7888 no ja som rozmýšľala ze jún. Bola som stimulovať na konci februára a cítim ze sa toho všetkého musím zbaviť a nastaviť si hormóny. Tak ja si ešte mesiac počkám 😊😊😊 budem nám držať palceky
@mjkmajka Ach tak ano. Ja som nestimulovala od decembra. Tak uvidime. Ale riad sa ako ja srdiečkom a potom len oddych. Klapne nam to verim 🥰
@gulocka7888 ešte si chcem testy spraviť, tak čakám na výsledky, tie budú o mesiac a ešte jedného lekára. Len endokrinológa stále nie a nie. Ti mi davaj termíny na október 😄
@mjkmajka endokrynologia to je štítna vsak? Mala som kedysi problemy ale zmyzlo to. Ja uz dlhsiu dobu beriem vyzivove doplnky a myslim ze sa mi to upravilo vdaka tomu. Držím teda palce nech už máš všetko za sebou. Píšeme si ked tak po vklade. Ako sa máš ty pinaofina?
@gulocka7888 ďakujem aj tebe držím palceky. Už nech sa nám to podarí. 😊
@pinaofina ako sa máš? Ako prežívaš tehu?
@gulocka7888 Ahoj, no veľmi veľa sa udialo 😄 mám pocit, že som tehotná už aspoň 10 rokov, minimálne som o toľko zostarla. Mali sme tri pohotovosti, kedy som krvácala, raz z toho bol víkend, raz to bolo v noci - oba razy som utekala na pohotovosť, lebo to boli potoky krvi a zrazením. Dnes ráno zas, to som bola v Heliose, defacto sme to zaobalili aj ako poslednú návštevu. Potvrdili mi akciu srdiečka, neopísateľný pocit, ale dosť sa aj bojím. Mám kľudový režim, bojím sa, že zrastiem s posteľou/gaučom, som na PN 😆 budúci týždeň idem už k môjmu gynekológovi.
Inak príznaky mám také, že ma dosť bolia a ťahajú prsia, je mi neskutočne zle aspoň pár krásnych hodín denne a som aj celkom unavená - Ale keďže 80% dňa sa snažím ležať, tak to zas nie je taký extrém.
@lapaloma1987 tie zvysene NK bunky mi zistili v NR na Reprodukcnej imunologii... Tam zistuju aj ci nemas alergiu na partnerove spermie, ci nevytvaras protilatky voci embryjam a tak vlastne vsetko co je spojene s otehotnenim
@kvetiiiinka ako to prosím zisťovali? Len z krvi?

@gulocka7888 Ďakujem 🙂 snažím sa byť 100% v pohode. Ako úprimne, je to úplne iné ako prvý vklad, nemám také očakávania, takže možno to pomôže