Výška hCG 10,13 po KET
Ahojte, som 9den po KET vložené 5dnove embryo dnes som bola na krv a výsledok je 10,13 sestrička mi vravela že pozitivita je u nich od hodnoty 10 čiže to berú ako pozitívne v liekoch mám pokračovať a v pondelok o 4 dní mám kontrolnú krv ci hcg stúplo alebo kleslo.
Myslíte že tam je nejaká šanca? Máte nejaké skúsenosti prosím?
@ria999 ja som mala 38 a bolo to biochemické . Podľa mna to je nízke hcg .
@andrea_82 áno hranične pozitívne tak preto sa pýtam
@simona1998 a na ktorý deň? Bola si ešte na kontrolnom odbere a vtedy to tak zhodnotili?
V mojom prípade to je úplne v živote prvy krát pozitívne hcg a nikde sa o tom dočítať viac neviem ..
@ria999 na 9 a potom som bola o 3 dni a vtedy kleslo na 17 tuším
Nie vedeli sme hneď že to nebude dobre , väčšinou mávajú kocky 100 a viac t, tak mi bolo jasne hneď , že to neni dobre
@ria999 ale ja som mala teda aj testy nie moc silné , zo začiatku pekne silneli a od 10DPT boli čiarky rovnaké a potom bledli..0ty si na tom ako ?
A to ti v car kazali ist na krv na hcg tak skoro, uz na 9.den?
@simona1998 včera 8dpt takto ale dr max palickove slabé.. tak nič mi neostáva len to ešte vydržať do pondelka 🤷🏻♀️
@ria999 tam sa skôr porovnávajú paličkove klasické .
@ria999 to su dve hodnoty hcg ze jedna 10 a druha 13? Ja som mala na 10 den tusim 36 a aj to sa povazovalo za slabe, ale dopadlo to dobre. Drzim palce.
@andreatytler nie to nie sú dve hodnoty to je 10 celá 13 ..palickove sú až neviditeľné tie druhé čiarky takže už s tým rátam čo bude ďakujem aj tak 🙏🏼
Ahojte ja bola som na ket a na 13 den bola som na odber krv a hcg mala som 174,9....co to znamena ??
Ako ti to dopadlo? Ja som mala minuly mesiac po KET na 10ty den hcg 21, uz son si myslela ze z toho nic nebude, taham dnes 10 tt. 🙂 držím palce

Tak, sanca je vzdy, ved ti sama sestricka povedala, ze to beru ako pozitivne.