Výsledky sú ok, no neviem otehotnieť. Ideme do IVF
Uz viac ako 4 roky sa pokusame o dieta. Mame vsetky vysetrenia s manzelom ok. Jedine co sme neabsolvovali je genetika.
Na jesen ideme do umeleho lebo IUI nevysli. Je tu niekto kto mal vysledky ok, nedarilo sa a pomohlo ivf? Budem rada za zdielanie vasich skusenosti… 🙏🏻
@kvietok1990 nam tiez tvrdili ze mame vsetko ok. A pritom 5 rokov nikoho (ani v car) nenapadlo odsledovat mi ovulaciu. Iui nevyslo, ivf ano
@kvietok1990 my sme cakali 10r, vsetky vysledky ok, 3neuspesne iui, ivf vyslo na druhykrat, zmenili sme aj car, potom nasledovalo prirodzene tehu
My ideme do prveho ivf prave, vsetko ok u oboch, aj geneticky, a aj tak nic. Ale ja som stara, tak sa to pricita tomu. Pritom AMH mam 1.5, tak neviem, co sa telu nepaci 🙂
@veselo_neveselo drzim palce velmi.🙏🏻 Niekedy je to proste medzi nebom a zemou…
@kvietok1990 2x IUI neg, 1x IVF neg. Výsledky všetky bez nálezu, vraj zdraví. A teraz zrazu po 9,5 rokoch sme prirodzene otehotneli.
@veselo_neveselo čo to je stará? 😉.. lebo aj nás kvôli veku už môj gynekológ poslal na Repro kliniku a aj keď ja som ešte podľa vyšetrení ok, tak už odporúča ísť rovno do IVF.

Ahoj áno my. Tri roky snaženia všetky vyšetrenia Ok spermiogram takisto ukážkový a ani ťuk. Potom 3 x IUI nič a vyšlo nám prvé IVF, druhý vklad. Mame 5 ročného synčeka, bolo to náročné ale stalo to za to, držím palce