Ahojte. Je tu nejaka zena, par ktory riesil podobny problem ako my?
Snazime sa o babo okolo roka. Mam zvyseny dheas 15.20, ostatne hormony v poriadku, som objednana na endokrinologiu. Mimo toho anovulacne cykly, prva stimulacia clostilom nevysla. Dnes bol partner na spermiograme, vysledky dobre
Objem 1.3
Koncentracia 68
Pohyb 70.4
Ale morfologia 2.
Mimo toho je casto v zahranici, cize plodne okna mi vychadzaju tak, ze je prec. Uz zvazujeme aj ivf alebo iui, ale nevieme uplne ci do toho ist. Je tu niekto, kto riesil nieco podobne?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Za mňa je dôležité si uvedomiť to, že každé Care centrum sa na vás pozerá ako na biznis, každá zmluva je vlastne vaša zodpovednosť a každé hormonálne ovplyvnenie nesie so sebou následky.. Ak môžem poradiť, treba si poriesit endokrinológiu.. V care sa na všetky cykly pozerajú tabuľkami, žiaľ nie každá žena a jej cyklus sa aj tabletkami dá dostať do ich tabuliek a tam potom dochádza k nemilym následkom.. Rok na snaženie nie je žiadna dlhá doba.. NIKDY nikomu s dobrými výsledkami by som neodporúčala žiadne umelé zákroky, ale dat si seba, svoj životný štýl, zdravie a hlavu doporiadku (tou hlavou myslím nemyslieť na "výrobu" dieťaťa).. Skúšať to určite prirodzene.. Ak je žena vporiadku a muž má dobrú pohyblivosť.. je jedno akých dvojhlavych drakov ma, prirodzene tento jav osetri samotné vajíčko.. Za mňa dôležité je, či vás testovali na vzájomnú alergiu na spermie.. To pri pároch, ktoré nemajú problémy ako také býva dôvod neúspechu, ale dá sa ľahko riešiť..
Odporúčam bez asistencie..naozaj