Výsledky z reprodukčnej imunológie - Lipoplus alebo Omegaven
Ahojte, podľa výsledkov z reprodukčnej imunológie budem musieť pred KET a po KET absolvovať infúznu liečbu buď Lipoplus alebo Omegaven. Je možné, že mi tieto infúzie podá buď všeobecný lekár alebo gynekológ (kliniku reprodukčnej imunológie máme veľmi ďaleko, približne 200km)? A aký je doplatok za tieto infúzie?
Ďakujem za odpovede 🙂
Ahojte dievčence, koľko cca dní po začatí cyklu Vám aplikovali prvý intralipid? Mám užívať tiež Omegaven alebo LipoPlus. Vopred vďaka.
@janie7 ahoj, no ja som mala lipoplus tak, ze 2dc prva infuzia, potom 12dc dalsia infuzia, 17dc vklad a 26dc dalsia infuzia. A potom stale kazde 2 tyzdne 🙂
@elis11111 ahoj, to je blbost tych 5 hodin. Mne vacsinou tiekli hodinu a pol, raz hodinu a raz dve hodiny. Nadstavuju to sestricky od oka, preto raz tecie rychlejsie a raz pomalsie 🙂
@tessa2299 prosím ťa a nepamätáš si, aké si mala dávkovanie? Lebo mne doktorka z repro imunológie prízvukovala, že sa musí dodržať toto dávkovanie ako napísala. Myslíš, že sa môže niečo stať, ak by tiekla rýchlejšie? Nejaká nežiaduca reakcia? Mne to ide podať obvodná doktorka
@elis11111 Ja som dnes písala do Nitry, zatiaľ neodpísala sestrička🤷🏻♀️
@tessa2299 A kde ti LipoPlus podávali prosím ťa?
Ja keď som bola v Brne na sójových intralipidoch tak sme už chceli ísť domov, že teda dajme trošku rýchlejšie, no jak ma zaliala horúčava na začiatku, hneď to sestrička spomalila 😉
@elis11111 Dnes som dostala zaujímavú odpoveď od sestričky, namiesto toho aby som dostala termín na intralipidy, mi odpovedala, že mám prísť na krv a potom konzultácia u Dr. Nechápem🤷🏻♀️ Tak som sa jej pýtala, že prečo znovu na krv, tak som zvedavá čo odpíše. Každopádne tam ideme budúci utorok, tak sa spýtam aj na tú dĺžku infúzie.
@elis11111 Práveže kamoška mi písala, ona má vklad už budúci utorok, že sa tam objednávala na imunoglobuliny a tiež jej odpísali to isté🤷🏻♀️ Mám taký zlý pocit, že ryžujú na nešťastí druhých😠 A vieš 1 Dr. v Brne, je tam vedúci lekár, hovorí, že na repro imuno aby som nechodila, že tam mi nájdu aj to čo nemám ☺️ a môj sa takticky k tomu stavia neutrálne, aleže čo je v krvi,nemusí byť ešte v maternici😉 Mám 100 chutí neísť tam vôbec a dám si omega-3 ako doplnok stravy😠

@elis11111 mne dávali intralipd priamo v mojom CAR. Stal 10 eur a podanie 30 eur