Vyšlo niekomu otehotnenie po IUI s tromi folikulmi?
Dobrý deň, dámy, prispievam úplne prvy krát s tým,ze som si tu čítala mnoho diskusií, no viem, že každá máme špecifický prípad ale snád sa nájde niekto s podobnou skusenosťou…Bola som druhy krát na IUI, prvý krát bez stimulácie bez hormonov len Ovitrelle a 1folikul - nevyšlo to… teraz druhy krat s Clostilom 5dni a nasledne Gonasi akurát,ze som mala 3 folikuly 16,17 v pravom a v lavom 19 teraz si davam progesteron Amelgen…vsetko prebehlo vcera( bola som poucena o riziku viacplodovej gravidity) a moja otazka znie, vyslo Vam to aj s tromi folikulmi niekomu?a ako to dopadlo?aka je uspesnost pri takychto parametroch?jednu 13rocnu dceru uz mam a teraz 8rokov snazenia tak som asi trochu nervozna…a este partner ma 100% spermiogram bez chyb…
A ajste hladali pricinu, preco to tych 8 rokov nejde? Ze reproimuno, endokrinogol, hematolog?
@bibka89 Ahoj 😊Ja som mala pred prvou IUI 2 folikuly rovnako veľké a hneď to vyšlo a mám dvojičky 😊😊
@babushkaem ano, zrejme sme sa nikdy “netrafili”…netlacili sme nato ale ani si nedavali pozor, mam otocenu maternicu po cisarskom reze, cize aj to mohla byt jedna pricina…inac sme obaja uplne v poriadku…ale kedze ja mam 35 a muz 55 tak nam to uz aj trosku “ponahla”…vysledky vysetreni vsetko totalne v poriadku 🤷🏼♀️
@janulka2805 to je uzasne 😍
@bambulka711 to ste mali skoro ako ja, nehnevajte sa no tak to by som nechcela presne konkretizovat, ze kde…lekar ma poucil o viacplodovej gravidite, no ja som nejak tak pri zemi,ze keby vyslo aspon to jedno babatko bol by to pre mna splneny sen…preto sa pytam, ze ci to niekomu vyslo ze s troch folikulov aspon jedno babo atd…nemam s tym skusenost, dceru sme mali prirodzene…
@janulka2805 a mali ste aj lieky?alebo nie?
Skôr vyjdú 2 ako 3 🙂 bola by som v klude lebo úspešnosť iui nieje zas bohviečo
@bambulka711 tiež som tak mala a lekárka povedala keby mám 30rokov ,tak to zastavia ale vzhľadom na vek by sa mohla zvýšiť šanca že aspoň jedno vyjde ale nevyšlo
@sense no ja mám teste pred 38 a odmietli mi spraviť. Mi to bolo dosť ľúto, lebo tiež som si hovorila, že vyššia šanca v mojom veku, kde každý folikul automaticky neznamená zrelé kvalitné vajíčko. A odhovárala ma dokonca aj od styku plánovaného... ale ten sme mali aj tak.
@bibka89 Stimulovali ma clostylbelgitom a deň pred iui som si pichla Pregnyl 🙂
@bambulka711 asi čo lekár to názor...
A podarilo sa?
@sense to ešte nevieme. Dnes som 10 dpo a nejak sa mi do testovania nechce. Akurát som začala riešiť poisťovňu kvôli IVF, tak už som zmierená s tým.
@janulka2805 a potom ste aj brali progesteron?na udrzanie?
@bambulka711 boze, velmi Vam drzim palce, ja mozem testovat 24.8 to by bolo 10dni a na moje narodeniny mam ist na krv 28.8…ak naberiete odvahu urobte si test a kludne pridajte fotku…citim sa lepsie,ze to neriesim sama 🙈
@kristinkaris och bodaj by to jedno 🙈
@bibka89 joj, takých nás je. Mne sa gonasi drží 12-13 dní, takže testovať má zmysel najskôr v pondelok a potom v utorok, či test stmavne. Ale keď to nevyšlo ani pri IUI minulý mesiac, tak ja som taká akási, že už na to ani nemyslím, že by som mala testovať.
Určite v tom nie si sama, sú nás tisíce 🙂
@bambulka711 tak držím palce nech to dobre dopadne a podarilo sa
@sense ďakujem, podobne 🙂
@bibka89 Áno, keď sme zistili, že som tehotná, tak som vkladala Utrogestan asi mesiac ...a potom aj ku koncu tehu som 🙂
@bambulka711 dobry den, vyslo to?cely cas na Vas myslim 😇
@bibka89 mne bohužiaľ opäť nie. Akurát riešim žiadosť na IVF 😥 snáď stihneme ešte ten ďalší cyklus.
@bambulka711 🥺 mrzi ma to…ja som 7dni po teraz a necitim nic 😳 tak skusim na 10den test uvidime…
@bibka89 držím palce. Ja som to tak nejak očakávala, takže ani nejak sklamaná nie som. Test som robila až 13 dpo, aby bola istota, že to nie je gonasi.

@bibka89 a to kde vám spravili IUI s tromi folikulmi?! To sa robiť nemá 🙈 nám tak tento mesiac odmietli spraviť práve pre vysoké riziko viac plodovej gravidity. A to som mala 16, 18 a 19 mm folikuly.