Vyšlo vám prvé IUI, keď ste boli obidvaja zdraví?
Ahojte snažíme sa o babo rok a pol, partner ma všetko nad normu čo sa týka spermiogramu, u mna to iste, ovulacia prebieha, absolvovala som aj hyfosy, vajcovody priechodné a aj napriek tomu sa nám nedarí. Skúsili sme teda iui a čakám momentalne, mám pár dni po. Vyšlo to niekomu na prvý krát keď ste boli obaja zdraví ? Ďalšia vec, som 8 dni po iui a nemám žiaden príznak, občas ma pobolievalo podbrusko ako pred ms inak nič, strašne sa bojím a som v očakávaní či niečo z toho bude. Ďakujem
Nie. Ani druhé.
@nikola88888 ahoj mozem sa opytat vyslo vam to??
@mirush_11 ahoj nie nevyšlo ale nerobím si už ťažkú hlavu z toho, keď sme obaja zdraví asi musí prísť len ten správny čas ktorí my neovplyvníme 🙂 vyhodili sme to z hlavy, keď do zimy nebude nič pôjdeme rovno na umelé oplodnenie keďže sa nám už druhý rok nedarí a ja mám 31. Ale naopak niektoré ženy sú vďačne aj za jedno babo aj keď majú 38 takze kašleme na všetko, veríme v Boha obaja tak necháme tomu čas. Ak nič tak umelé to istí 🙂
@mirush_11 píšem menší update, dva mesiace po IUI som mala včera prvý krát pozitívne tehotenské testy, podarilo sa prirodzene 🙂 snáď bude všetko ok teším sa veľmi ❤️ak ste zdravý pár nechajte všetkému čas a vypustite to z hlavy. Ja som len na 3 týždne zmenila prácu a mala viac pohybu.
@mirush_11 píšem menší update, dva mesiace po IUI som mala včera prvý krát pozitívne tehotenské testy, podarilo sa prirodzene 🙂 snáď bude všetko ok teším sa veľmi ❤️ak ste zdravý pár nechajte všetkému čas a vypustite to z hlavy. Ja som len na 3 týždne zmenila prácu a mala viac pohybu.
@nikola88888 wauu tak to gratulujem! 😍 Hlavne prajem veľa zdravíčka 🥰 my skusime v maji IUI troška sa nám to posunulo chceli sme to skôr a času sme tomu už dali praveže dost a stále nič 😞 ideme skúsiť..uvidíme..

@nikola88888 obaja zdravy... vsetky vysetrenia vratane genetiky spravene... 2x IUI neuspesne.. 1x ivf s dvomi embryami sa podarilo, zial 9+ skoncilo, druhy IVF neuspesny takisto.. nakoniec som s novym parnerom otehotnela prirodzene.. IUI je len / ak si dobre pamatam / len o 10% vacsia sanca ako prirodzene, IVF niekde na 40% ... aspon tak si to 11 rokov dozadu pamatam