X rokov snaženia a 2 neúspešné mimotelové oplodnenia
Čaute babenky.
Už dlho Vás tu sledujem, ale až teraz som nabrala odvahu napísať. Po x-rokoch snaženia a 2-och neúspešných IVF mám strach...., ísť do 3-tieho pokusu....., že už nebude nič ☹ Je na tom niekto podobne ako ja???
@dedra111 aha, ja som tot vobec nebrala, iba femibion 800 a obcas e400, ja teda moc neviem ci to ma vplyv na kvalitu vajok, skor si myslim, ze telo nedokaze tolko kvality vyprodukovat nasilu hned na prvy krat, na druhy krat to byva ocosi lepsie, teda aspon co som pocula. ja teraz nebudem brat ziadne produkty, aj tak to nema asi velky vyznam
@dedra111 ahoj,ja som po x rokoch snaženiach 2ivf,1 ket /vždy to skončilo biochemickým tehu/ šla tento rok do tretieho pokusu,práve v čase ked sme doma totálne prerábali kúpelnu,takže klud nebol žiadny a oplatilo sa.do tretice všetko dobré,zatiaľ sa držíme 😉 predtým sme chodili pol roka s manželom do Nitry k homeopatovi a myslím,že nám pomohlo aj to.držím palce,aby sa zadarilo aj Vám 😉
@annamary27 ahoj a aký si mala odstup medzi pokusmi? nikdy si nezavahala, že či je prave teraz ten spravny čas?
@dedra111 medzi prvým a druhým ivf som mala 5mesiacov,lebo nám neostalo nič zmrazené./odporúčajú 4-6/
Potom sme mali rok pauzu kým sme išli po zmrzlinky z druhého pokusu,v tej pauze sme skúšali liečiteľa,ale bol to podvod.a potom od pokusu so zmrzlinkami ubehol pol rok ,ked sme išli do tretieho pokusu.Vždy som to tak pocítila a teraz ideme a začala som.Teraz som chcela ísť až na jeseň,ale furt som to kvôli voľačomu alebo voľakomu odkladala a tak som sa na jar doslova nasrala,že budem myslieť len na seba a ideme na to teraz a hned a každý okolo mna ako v robote či doma nech sa zariadi podla toho.
@annamary27 je som ani raz nemala mrazáčiky ☹ tak preto asi u mna ten strach, že čo ak to znova nepodari. Ja viem, že musim myslieť pozitivne, ale musim sa na tu pozitinvu vlnku ešte naladiť 🙂 Asi u mna ešte nieje ten spravny čas.Tebe prajem príjemné tehulkovanie, až do úspešného konca. 🙂 🙂 🙂
A ešte ma zaujal ten homeopat, ako to u neho prebieha? Nasadí nejaké liečiky? A koľko to približne stojí?
@dedra111 ahoj,určite to nevzdávaj a chod za svojím snom 🙂 ja som si to tiež hovorila po každom neúspešnom pokuse a teraz sa chystám na 12 pokus ! A pevne verím že nám to raz vyjde a dočkáme sa malého vonavého uzlíčka 😀 vela šťastia...
Ahojte, aj ja sa k vam pridam, ja som si bola dat dnes s muzom odmerat D3. Pred ivf som brala matersku kasicku, kys. listovu, femibion, vysledok bol 10 vajok, 8 vhodnych na icsi, PK prezili len 2 a dve idu na ket.
Okrem toho chodim do ambulancie zdravej vyzivy, lebo to co do seba cpeme denno denne nam zatazuje organizmus.
Ideme aj na reprod. imunologiu. Takze v januari ideme do dalsieho ivf ! Tentoraz nasadime vitaminky uz 3 mes. dopredu, aj manzel ! 🙂
@dedra111 mas pravdu nie som, aj chcem aj nechcem, ja fakt neviem, ked si uvedomim ze toto by bola moja 3 narkoza v roku, hmm.,tu druhu som dost zle znasala, nevladala som sa postavit a nie este aj prejst na zachod. hruza, behali okolo mna, furt mi tlak merali a tak, a nie len toto, vies.
@dedra111 ďakujem,homeopat sa s nami porozprával,uhádol všetko čo ma trápi alebo niekedy trápilo,premeral ma prístrojmi a potom nasadil liečbu,brali sme také malé šušníky/guličky/.vyšetrenie bolo za 18eur a lieky podla toho,že kolko tak od 20do 50eur pre jedného.za pol roka sme tam boli asi 4krát,brali sme od neho aj rybí olej a manžel pil aj slnečnicový.chpdíme sa mu ukázať aj teraz,napr.v prvom trimestri mi nedal nič,že som o.k.,tak najbližšie ideme v oktobri.
@stastenka42
@radina držím palce,aby sa Vám už konečne pošťastilo 😉
aj ja držím palce všetkým snažilkám, a takú radu, myslite každý večer pred spaním na to, ako budete sedieť pri vianočnom stole už s bábätkom v brušku, vžite sa do toho, ako sa budete tešiť, ako si budete hladkať bruško, prežite to šťastie, každý večer pred spaním, vaše podvedomie to zrealizuje, len tomu musíte fakt veriť......myslím si, že mne toto najviac pomohlo /ale aj Femibion a homeopatika k tomu/.........................................držím palce
@stastenka42 12x? A koľko celých cyklov IVF si absolvovala?
@annamary27 diki za info, musim pozisťovať homeopatov v okolí a zvážime aj túto možnosť. A ešte raz krásne tehulkovanie prajem 🙂
@dedra111 AHOJ ,9 X a plus 2xKet 😒 teraz v oktobri ideme posledný krát,tak snáád 😉
@stastenka42 obdivujem a samozrejme držím palce
@dedra111 ahoj, nam nevyslo 1 IVF a prvy KET sa nekonal, lebo sa nerozmrazili embryjka ☹ takze nam neostava nic ine len ist na 2. IVF medzitym skusame prirodzene, lebo dr. naznacila, ze mozno to vyjde aj tak, to by sa musel fakt asi ten zazrak udiat 😅 boli sme na genetike a cakame na vysledky.takze nie si sama, aj ja mam velky strach ze zas nic..neviem vobec kde to zlyhalo, vsetko bolo idealne od zaciatku az teda ten koniec nevysiel..z 18 vajicok bolo 12 zrelych a 7 sa oplodnilo ICSI, vsetky prezili PK, dve mi vlozili a 5 zmrazili a nic..
@stastenka42 budem strašne držať palčeky 🙂 🙂 🙂
@gelinka75 ahoj aj ja čakam na zazrak, že by možno prirodzene 😠 a furt nič 🙂 tebe z 18 vajok zostalo iba na ET 😢 u mna podobne z 19 iba et a z 11 iba et, ja už nechápem, ved niektoré babenky píšu 8 nám zamrazili, 10 zamrazili a podobne a nám ani nemali čo 😠 ja teda fakt neviem v čom to je!
@dedra111 nam zmrazili 5 a nic sa nerozmrazilo, tiez neviem preco a nevedeli mi to ani v centre vysvetlit, ze aj ich to prekvapilo, lebo to nemavaju casto a ze sme mali jednoducho smolu! no ale dr nas pre istotu poslala na genetiku, ci nahodou nieco tam nebude, lebo ja som mala aj sliznicu super aj vsetko a 2 sa neujali a ostatne nerozmrazili a tebe prezili PK, alebo nie?
@gelinka75 mne robili vklad na druhy den lebo sa začali deliť len tri a dve lepšie vložili a druhy krat na treti deň tiež sa začali deliť len tri a vždy to posledne nevložene to vzdalo, a vzdali to asi aj tie vložene 😢 ked nič nevyšlo. takže u mna ani zamrazovať nebolo čo. ale tebe že sa z 5 nič nerozmrazilo tiež smutné 😢
Baby mojej znamej nevyšiel siedmy pokus nemam na to slov 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@dedra111 😒
@dedra111 hurá to toho,my mame za sebou 2neuspešné IVF v roku 2008+ 2 KEt.v roku 2011 sme začali odznova v inom centre najprv IUI 2x nič a tak sme si dali žiadosť na 3 IVF,čo bolo aj schválené lieky boli doma aj som začala brať proveru a pichla som si 2 inj decapeptilu a skrat........nemala som motiváciu+ zdrav problémy a tak som s tým sekla a všetko odložila na rok do skrine!teraz v lete sme si dali novú žiadosť do poiťovne a po dovolenke nám volali,že je to schválené,ale ......prešiel další mesiac a potom som sa nasrala ja to nezvládnem?a do toho kamoška tehotná tak som začala dnes som šťastná že som do toho išla-hcg prvý krát 1090 konečne po 12 rokoch..........asi len mal prísť ten správny čas..........tak dufam,že to dotiahneme do uspešného konca.tak držim palce!

@vafinka ide aj o ine doplnky Dhea-to je nejaky hormon, ten som neskušala ale na kvalitu som 1 mesiac pred IVF brala melatonim, vysledok 1ivf - 19 vajíčok iba 3 zrelé a 2ivf - 11 vajíčok a 10 zrelých, z toho 5 oplodili ISCI a nevyvýjalo sa ani jedno a 5 prirodzene a vyvýjali sa len 3. Nabudúce nasadím ten melatonín 3 mesiace pred hadam zaberie ešte lepšie a pridám aj tú materskú kašičku a vitamín D3. Budem skušať, čo mi ine zostava 🙂