Začala som užívať Clostilbegyt - prvý cyklus
Ahojte ak máte nejaké skúsennosti prípadne rady budem rada ak ma informujete. Mám problém s otehotnením, preto lebo neovulujem a tiež mám aj chorú štítnu zľazu. Teraz nasádzam prvý krát tieto tabletky tak uvidím neviem čo mám čakať 🙂))
@danika298 Je to lepsie,ovulaciu mam pomocou tejto kombinacie,ale baby zatial sa nezadarilo...uvidime co bude
@danika298 @pepiska2812
no mne včera konečne došiel menzes,od zajtra Clostil a 27.03 na kontrolu,so zvedavá či zaberie.
Najviac ma štve to čakanie :(
Ja som dnes dostala mrchu dievcata,takze pojdem po na kontrolu...
@margotka112 Cakat sa oplati...neboj budeme sa tesit za chvilu...a Femibion beriete?
@margotka112 ved to je to cakanie katastrofaaaa... v stredu volam novemu lekarovi a uvidime kedy mozem na kontrolu.
@pepiska2812 dufam, ze budes mat pravdu , ja beriem len kys. Listovu nic viac.
@danika298 Mne to poradil ddoktor,ze to mam brat a kamoska mi dnes povedala,ze ked nemohla zostat tehotna brala ho 2 mmesiace a zostala tehotna...takze treba skusit
Ja som brala od Mája 2014 Inofolic, ale na mňa nemal pravdepodobne žiadne účinky 😝
Teraz si radšej kúpim zeleninu napr. do roboty si zoberiem mrkvu a chrúmem ...
@pepiska2812
@margotka112 taaakze dnes 1. Navsteva u noveho lekara bolo to super... rozpravali sme sa a sam povedal, ze su aj ine metody ako hned umele. Od buduceho mesiaca mi ide hned robit vysetrenia a sledovat ma tak som zvedava . Pocit mam dobry 🙂
@danika298 To je skvelé 🙂 Ohladom Clostilu ti čo poradil?
Ja ho mám zajtra posledný deň, a o týždeň k Dr. uvidím či zabral.
@margotka112 este si ho nemam davat najskor chce zistit ako mi funguje telo a az potom chce mi sledovat ovulku cize budem u neho ako na bezuacom pase co mi naplanoval 🙂
@danika298 Radšej ako na bežiacom páse,ako by sa o teba nestaral 😉
A ja som predsa dostala aspoň týždeň dovolenky, s druhou kolegyňou sme sa dohodli a preorganizovali celú prepravu,vedúca už len krúti hlavou 🙂
@margotka112 super, ze sa to podarilo 🙂 ta dovolenka a kedy ju mas?
Nooo len ako som tak pozerala tak akurat su sviatky kedy mam k nemu prist , do prcic budem musiet zavolat kedy mam prist pretoze.... picne ma 🙂 ja stale vsetko zle vychytam nechapem to uz.
@danika298 Od pondelka. Zavoláš a sestrička ti povie,aj mne to občas tak zle vychádza,a ešte počkaj leto ked si budú brať dovolenky 🙂
@margotka112 ani nehovor kruci 🙂 uvidime co bude kedy mas dovolenku?
@danika298 od pondelka mám dovolenku
@margotka112 tak dufam, ze to tentokrat vide budem drzat palce 🙂
@danika298 Ja som bola na sone a nasadil clostil treti mesiac,len opat zvysil davku...ze 3 za den...a potom pregnyl...tak asi stredu pojdem na sono
@pepiska2812 ahoj dve ti vôbec nezabrali,alebo len slabo? Ja som mala tento mesiac tiež po dve,v piatok kontrola tak som zvedavá...
Zabrali ...mala som prvy mesiac jednu a mala som foliky...potom dalsi mesiac po menzese dal 2 na den a tiez boli foliky a treti mesiac 3...ze ci ma nakopne...potom mesiac pauza...a ze teraz by som aj jedno vajicko mohlo aj zostat...tak aapon spominal nieco
@margotka112 zabudla som ta oznacit 😉
@pepiska2812 Bola si včera na sono? Ako dopadlo?
@margotka112 ano ako si dopadla? Zatial nieco nove baby? U mna zatial nic
@danika298 Dnes som objednaná na 12-tu,tak potom napíšem.
@margotka112 jasne daj vediet 😉
@danika298 No už som doma, Clostil 2 tabletky zabrali, Na lavom vaječníku mám folikul,a další aj na pravej strane.Dr. mi kázal prepadnúť manžela v nedelu 🙂
Tak uvidíme 🙂
@margotka112 paraaada len nech to vide 🙂 ja stale nic este nemam ms.
@danika298 No ako si na tom? mne podla testu aj doktora dnes prišla ovu,tak som si znásilnila mangela ešte ráno,lebo mu teraz začala F a to nemá na mňa čas..
@margotka112 ja stale rovnako stale nic, najidealnejsie by bolo keby som mala dnes ,to je ako naschval, tak dufam, ze sa Vam to podarilo 🙂 🙂 🙂
Užívam už piaty deň clostylbegyt a je možné, že mám riadnu zmenu nálad? Chvíľu sa smejem a o chvíľu na to ma rozplače banálna vec? Mali ste niekto podobné skúsenosti? ☹
@majka15majka Ahoj ,ja som mala z neho skôr také povznášajúce nálady,chodila som vysmiata ako slniečko na hnoji,na každého sa usmievala ešte aj na cudzích ludí na ulici 😀

@pepiska2812 a teraz je to uz lepsie ?