Začíname IVF proces v januári 2026
Ahojte . Je tu niekto kto na nový rok začína IVF proces? My ideme na druhé kolo, Gyn-Fyv Žilina. Doktor Gallo.
@marinecka95 ahoj ako ti dopadla stimulka? Ja dnes prvý deň. Bemfola 225 j
@nuna92
Tak hlásim update: zajtra pridávam Pergoveris 187,5 jednotiek, čiže od zajtra pichám 3 💉 💉💉
@nuna92 ahoj 🙂 ako pokračuješ v stimulke ?
Mne akurát volala koordinátorka, že už v utorok po kontrole bude pohovor s embryológom. Na stimuláciu reagujem vraj tak ako mám aj počas tohto ivf - dnes mi navýšili dávku Pergoveris na 225 💪
@nuna92 ahoj 🙂 ako pokračuješ v stimulke ?
Mne akurát volala koordinátorka, že už v utorok po kontrole bude pohovor s embryológom. Na stimuláciu reagujem vraj tak ako mám aj počas tohto ivf - dnes mi navýšili dávku Pergoveris na 225 💪
@marinecka95
@marinecka95 ahoj.tak ja uzosmy deň a od piatku mám tiež tri injekcie.zvysili mi k bemfola 225 aj meriofert 75 .dnes uvidím čo z krvi.ci ešte budem pichať do stredy alebo už ovitrelle a OPU.takze cca ti kedy vychádza vklad?ja počítam že ďalší týždeň utorok,by mohol byť transfer u mňa.daj vedieť.drzim päste
@marinecka95
@marinecka95 ahoj.tak ja uzosmy deň a od piatku mám tiež tri injekcie.zvysili mi k bemfola 225 aj meriofert 75 .dnes uvidím čo z krvi.ci ešte budem pichať do stredy alebo už ovitrelle a OPU.takze cca ti kedy vychádza vklad?ja počítam že ďalší týždeň utorok,by mohol byť transfer u mňa.daj vedieť.drzim päste
@nuna92 ja idem na kontrolu zajtra, uvidíme, zatiaľ vajíčok požehnane 💪
Vklad my odkladáme o 3 mesiace pre liečbu sliznice …
@nuna92 ja idem na kontrolu zajtra, uvidíme, zatiaľ vajíčok požehnane 💪
Vklad my odkladáme o 3 mesiace pre liečbu sliznice …
@marinecka95 no ako.kolko máš úrodu?ja dnes posledné dávky a ovitrelle.stvrtok OPU.vajicokk cca 15
@marinecka95 no ako.kolko máš úrodu?ja dnes posledné dávky a ovitrelle.stvrtok OPU.vajicokk cca 15
@nuna92 vajičok požehnane 😅 idem akurát z kontroly.
Ja ešte pokračujem, čakám na telefonát poobede ale opu už tiež na spadnutie 🙂
Držím palce
@nuna92 vajičok požehnane 😅 idem akurát z kontroly.
Ja ešte pokračujem, čakám na telefonát poobede ale opu už tiež na spadnutie 🙂
Držím palce
@marinecka95 daj potom vedieť. Zajtra uvidím koľko sa oplodni...som už zvedava
@marinecka95 daj potom vedieť. Zajtra uvidím koľko sa oplodni...som už zvedava
@nuna92 No ja ešte pokračujem s injekciami - znížili mi dávku na 200 a kontrola v piatok … a potom asi už aj OPU. Zatiaľ ide všetko podľa plánu, verím, že tentokrát nám to vyjde.
Koľko vajíčok ti odobrali? Aké metódy ste zvolili na oplodnenie? Držím palce 🙂
@nuna92 No ja ešte pokračujem s injekciami - znížili mi dávku na 200 a kontrola v piatok … a potom asi už aj OPU. Zatiaľ ide všetko podľa plánu, verím, že tentokrát nám to vyjde.
Koľko vajíčok ti odobrali? Aké metódy ste zvolili na oplodnenie? Držím palce 🙂
@marinecka95 ahoj.no ti to riadne naťahujú. No mne osem vajíčok práve dnes. Zajtra volať koľko sa oplodnilo.dali sme si iscii,a embryoskop inkubátor...ešte uvidíme či aj hatching...podľa toho čo povie embryologicka.cakala som viac,ale vravia že to je pekný počet,tak nejdem stresovat
@marinecka95 ahoj.no ti to riadne naťahujú. No mne osem vajíčok práve dnes. Zajtra volať koľko sa oplodnilo.dali sme si iscii,a embryoskop inkubátor...ešte uvidíme či aj hatching...podľa toho čo povie embryologicka.cakala som viac,ale vravia že to je pekný počet,tak nejdem stresovat
@nuna92 ktorý deň cyklu si mala odber?
Ja mám dnes len deviaty deň stimulácie - mám dlhý protokol. Zajtra ma čaká kontrola, ovitrelle už mám doma - odber sa blíži 🙂
V akom centre ste?
Manžel má výborný spermiogram ale vzhľadom na predošlé neúspechy ideme dať po dohovore s embryologom ISCI, MACS, MFSS, geri inkubátor, predĺženú kultiváciu a uvidíme či genetiku áno alebo nie 🤷♀️
Vy idete dať testovať ? Držím palce, daj vedieť ako pokračuješ 🙂
@nuna92 ahoj, ako pokračuješ?
My dnes OPU - odobratých 19 oocytov 💪
@nuna92 Ahojj, tak ako? Koľko embryi ste mrazili?
Alebo si bola na ET ?
Nám dnes pribudli nové informácie:
1. deň kultivácie
19 vajíčok odobratých
15 zrelých - z toto 12 oplodnených správne
3. deň kultivácie
Odpadlo len jediné jedno embryjko, ktoré sa nedelilo správne. Ďalej pokračuje 11ks 💪
@nuna92 Ahojj, tak ako? Koľko embryi ste mrazili?
Alebo si bola na ET ?
Nám dnes pribudli nové informácie:
1. deň kultivácie
19 vajíčok odobratých
15 zrelých - z toto 12 oplodnených správne
3. deň kultivácie
Odpadlo len jediné jedno embryjko, ktoré sa nedelilo správne. Ďalej pokračuje 11ks 💪
@marinecka95 ahojte damy, mozem sa spytat ako ste dopadli? Ja som mala odber vcera a na KET pojdem niekedy zaciatkom maja lebo si davame aj PGT A. Dakujem a dufam ze je vsetko v poriadku.
@marinecka95 ahojte damy, mozem sa spytat ako ste dopadli? Ja som mala odber vcera a na KET pojdem niekedy zaciatkom maja lebo si davame aj PGT A. Dakujem a dufam ze je vsetko v poriadku.
@lenkaes ahoj, ja som mala OPU 2.2. a dopracovali sme sa k 7 vraj krásnym embryám 🫠
KET odkladáme pre hyperplastickú sliznicu, ktorú aktuálne liečim … vklad bude tak až v júni …
Držím palce 🙂
@lenkaes ahoj, ja som mala OPU 2.2. a dopracovali sme sa k 7 vraj krásnym embryám 🫠
KET odkladáme pre hyperplastickú sliznicu, ktorú aktuálne liečim … vklad bude tak až v júni …
Držím palce 🙂
@marinecka95 super tak to gratulujem a drzim palce ✊️🙂 ja som mala 20 zrelych vajicok a teraz mame 14 oplodnenych, uvidim ako to pojde dalej 🙂 davame si robit aj genetiku.
To na to prisli v klinike?
@marinecka95 super tak to gratulujem a drzim palce ✊️🙂 ja som mala 20 zrelych vajicok a teraz mame 14 oplodnenych, uvidim ako to pojde dalej 🙂 davame si robit aj genetiku.
To na to prisli v klinike?
@lenkaes ja odobratých 19, zrelých 15, oplodnilo sa 12 a mrazili sme 7 🙂
Áno, v centre to odhalila Dr
@lenkaes ja odobratých 19, zrelých 15, oplodnilo sa 12 a mrazili sme 7 🙂
Áno, v centre to odhalila Dr
@marinecka95 to su pekne cisla 🙂 drzim moc palce. My sme v stadium cakania a asi v pondelok uvidime kolko je embryi.
@marinecka95 to su pekne cisla 🙂 drzim moc palce. My sme v stadium cakania a asi v pondelok uvidime kolko je embryi.
@lenkaes super, a ako pokračujete?
@lenkaes super, a ako pokračujete?
@marinecka95 zatial viem len ze mame 14 oplodnenych vajicok a zajtra je treti den kultivacie, tak budeme vediet kolko mame embryi 🙂

@nuna92 Ahoj 🙂
Bola som ráno na sono + krv. Volajú poobede 13:00-15:00.
Držím palce 🙂 ja idem stimulovať Pergoveris