Začíname v júli 2013 - Soft Reprofit Brno
zdravím babenky, ktorá ste začali s pichanim Menopuru (Merional 75 IU 3ks/1 deň) tento mesiac a idete do toho s nami v Reprofite Brno??? My začíname zajtra 11.7.2013 pichaním Merionalu.
@misenaf nie, stacili im tie z GF, este mi dal dorobit stitnu zlazu,ale to som si vybavila u svojho gyndosa a len som do Brna poslala vysledky. cize prva konzultacia prebehla tak,ze som doniesla papiere z GF s vysetreniami a info, chcela som ist na ivf soft, lebo mam vysoke amh,cize ak by mi zle nastavili stimulku, bola by som prestimulovana. no a potom som nahlasila 1.DC, recepty som mala od nich ,ale platila som si lieky sama tu na SVK.
@sheenka kludne si zavolaj do Brna, su tam velmi ochotni, takze ti daju termin konzultacie. Ked si vypytas kontakt na lekara, ku ktoremu pojdete, mozes s nim zacat konzultacie uz aj cez mailiky. My sme tiez boli ako samoplatci, a nic lepsie sme nemohli urobit, ja som tu ziadost schvalenu nemala, lebo Gyn-Fiv ma nutil ist na laparoskopiu,pricom problem bol v spermiograme...ze bez laparky sa neda poslat ziadost. Riesili sme to od juna tohto roka, v GF nam povedali,ze najskor sa na IVF dostaneme v decembri. No my sme sa rozhodli ist do Brna, 4.8. sme boli na prvej konzultacii, 5.9. bol vklad a dnes zacinam 14.tt 🙂 takze ti to mozem len a len doporucit 🙂
@sheenka dakujem, tak prajem,aby si ma nasledovala 🙂 a co sa deje ohladne tej ziadosti,preco by vam ju nemali schvalit? ak chcete ist ako samoplatcovia, nic k tomu nepotrebujete, len si dohodnut termin a postup, a na konci ivf-ka zaplatit. ja tvrdim, ze rozhodnutie ist do Brna bolo super, nic by som neurobila inak 🙂
ahojte babenky, my sme az po zakroku a teda po vklade vajíčok podali všetky originaly faktury s prijmovym dokladom do poistovne dôvera, trvalo to sice dlho skoro som šla už rodiť 🙂 ale stihli to uhradiť kym sa mala narodila. my sme si nedávali dopredu nič schvalovať.
teraz sme začali dalšie IVF a volala som do dôvery tak mi tiez povedali ze stačí po zákroku dat si ziadosť na refundaciu nakladov s originál dokladmi. teraz uz stimulujem, len sa mi dnes objavila cysta, tak som volala lekárke do reprofitu a čakam na reakciu či pokračovat este par dni stimulovat (merional) alebo či začneme buduci mesiac ak by sa vstrebala cysta. drzim vam všetkým palčeky.
@vivianamk ahoj prosim ta chcem sa opytat , uhradi poistovna ivf aj v Brne? Na SK mame vycerpani jeden pokus, zial neuspesne,ale nebola som celkom spokojna , tak rozmyslam nad Brnom.Dakujem

@misenaf ahoj, ja som presla z Gyn-Fiv do Brna, vysledky som si vypytala, normalne som chcela vypis z karty, robia s tym problem,ale ak na tom budes trvat, daju ti ich. Do Brna kludne napis mail, maju na stranke e-mailovu adresu, a potom ked uz to budes riesit s konkretnym lekarom, budes si pisat uz len s nim,len neviem,koho ti pridelia. My sme boli ako samoplatcovia, lebo na SK nemame ani ziadost schvalenu,ja som pred akymikolvek vykonmi tu isla rovno do Brna, nebola som tam spokojna. Vyslo nas to aj s liekmi nieco cez 1000 €, prva navsteva Brna bola 4.8. a uz 5.9. bol vklad - a na 1.x uspesne 🙂 drzim palce!