Zajtra mám odber vajíčok v celkovej narkóze a folikul má 21 mm
Prosím vás drzte mi palce zajtra. Som zufala,zajtra idem na OPU (1.ivf) a podla uzv mam len jeden 21mm folikul.
@zuzu1108 nie som v skusobnej dobe,uz treti rok tam robim...a bohuzial kludne mozu,ak nie som tehotna...No stvrtok mi robili OPU a v sobotu rano bol vklad... Reprofit v Brne...hmmm neviem... :(
@leplezetlen Dobre, ale musia ti udat dovod na vypoved. Nemozu ti napisat ze koli ivf. A ked si uz aj nieco vymyslia ako napr.ze tvoje mieto sa zrusilo , tak ti musia dat dvoj mesacne odstupne.
Ak to nemate daleko do Brna, by som isla na vasom mieste len na nezavaznu konzultaciu. A tebe ked si mala len jedno vajko by bola asi lepsia len soft stimulacia.
Ako si stimulovala teraz? akymi hormonami, davky?
Mala som dlhy protokol,najprv 3 mesiace som pichala zoladex kvoli endometrioze,potom zacala som pichat decapeptyl kazdy den, plus o tyzden neskor aj menopur....
@leplezetlen asi je uz po funuse ale podla mna ti nemusel sadnut protokol
dlhy protokol s decapeptylom a menopurom nemusi kazdej babe sadnut .. 😖 a ked si na provm ivf tak po tych skusenostiach samotnych a aj tych co baby pisu mam pocit ze oni zacinaju s dlhym protokolom asi u kazdej ..jedine ked mas PCO tak nie
nabuduce ti treba asi fakt kratky protokol
ja som mala prvy tiez ako ty zopar folikov a ani sa mi neoplodnili lebo som mala zle vajicka .plus malo dečka, nizske amh tym ze som mala dečko pod normu hlboko 7 a norma je 30
na dalsie ivf som mala sice tiez nie vela folikov ale 7 a peknych zrelych a 4 embryjka - ale brala som dečko, melatonin , macu , koeznym sama som si nastudovala co je vhodne a co by mi pomohlo
amh som mala 0,21 - bola som na ultrazvuku astralnych folikov a v podstate som objavila pred dvoma troma rokmi to co lekari povazovali za nemozne a to , ze nizke AMH koreluje s vitaminom D3 cize ja som si sama zvysila amh z 0,21 na 2,5
ako to je mozne ? ked mas nizky vitamin D3 tak amh ako keby spalo - D3 "zapne" gen amh ako keby ho prebudilo a zapne jeho cinnost.ja si to laicky vysvetlujem tym ze D3 je neskutocne dolezite pre telo 🙂 na imunitu, zabranuje mnohym druhom rakoviny, dečko potrebujes skoro v kazom procese v organizme a neberie sa ani ako vitamin ale skor ako hormon cize si myslim ze ked je ho v tele malo , tak ako keby telo vyplo vsetko nedolezite pre neho a tym je aj reprodukcia, a zacne hodavat do pre neho - pre telo dolezitejsich veci - kosti, imnity, na spravnu cinnnost nerovv a svalov, bojuje proti zapalu chripke atd..cize plodnost pre telo v tomto pripade je na poslednom mieste 🙂 ale tak to som si len tak laicky odovodnila 🙂
mne sa to pohybuje podla toho kolko mas dečka v krvi ale nikdy som uz nedosla na hranicu aku som mala a to 0,21
mne ale ultrazvuk potvrdil ze nie som v precohode a aj moje FSH je v norme ....
cize nic nei je nemozne a vsetko sa da upravit aj to co lekari tvrdia ze nie
jasne ze mozno nie som typ co bude mat 20 folikov mne staci aj 5 - 6 ale hlavne nech su vsetky pekne zrele a nech mam z nich aj pekne embryja ..
takze nic nikdy nie je stratene 🙂
@leplezetlen a co si mala pri vklade blastocystu?
@zuzu1108 a davka menopuru vyzeral takto: 4x200 a potom 3x 150
@zibi kdeze...len stvorbunkove...
@leplezetlen tak preto nestresuj moja 😵
nic nei je stratene keby ze mas blastocystu tak by ti uz malo po 10 dnoch ukazat
ale kedze si mala len 4bunkaca tak sa to vyvija pomalsie a kludne nemusis mat ani ciarku v den menstruacie a ani den dva potom 🙂 drzim palce
@leplezetlen No davku hormonov si mala celkom dost na to ze to bolo len 1 vajicko.
Ako moze sa stat ze prvy x sa zle zareaguje,na stimulaciu. A embryo bolo vo vyvoji dobre ked malo na druhy den 4bunky ale to bolo strasne skoro. Mali ho nechat aspon tri deni kultivovat aj ked bolo len 1.
Co povedal dr?
Asi preto lebo 3 mesiace som pichala zoladex a to je na ukludnenie vajecnikov...nedostala som vtedy ani menstruaciu kvoli zoladexu...
@zibi Dakujem ti!
@leplezetlen Ahoj. no ako krv? vies uz vysledky?
@zuzu1108 Ahoj, vysledky budu az pondelok o 10:00 :(
@leplezetlen Ahoj teraz som čítala tvoje ivf a 6.2 som bola na prvom ket a ktv mám 17.2. tiež sa bojím a som zvedavá ako to dopadne. vo Ferticente si sa bola pozreť ? ja tam chodím a som spokojná. ja som tam bola v novembri na 1 ivf. a mala som 10 folikúl a z toho 6 oplodnených a z nich 6 blastocyst. Kamarátka chodila do GF nechala tam 2000 Eur za 2 IUI 1 x ET a 1 x KET a nič, nemám z nich dobrý pocit. Tu vo FC platíš najmenej. o FC aj na konikovi najdeš kopu info.
@leplezetlen no to je na nic , čakať cely víkend :(
@zuzu1108 Dnes mi tehotensky test vysiel negativny...takze uz vysledok viem... :(
@zuzu1108 Nevies nahodou ze kolko treba cakat medzi 1.IVF a 2. IVF?
@leplezetlen To mi je ľúto :((
No malo by sa počkať tri mesiace. Myslim ze na tretiu ms by si mohla opäť začať stimulovať.

@leplezetlen Cooo?? to ako ta mozu koli ivf vyhodit z orace? si v skusobnej dobe? Ak nie,nemozu ta len tak vyhodit.
No, dost penazi ste vyhodili za jedno vajko 😒 . A to ste isli cez poistovnu ze?
Nechces skusit Reprofit v Brne? tam ta cele ivf bez poistovne vyjde asi 1200€. a mozno aj menej ak by si si zohnala lieky sama.
Ale nemala si ho troj dnove?